Listopad 19, 200816 r Dnes jsem očumoval u hyndaie novou i 30SW a musím říct - . Hrozně moc se mi líbilo.
Listopad 19, 200816 r montas to snad nie, do toho by si urcite nesiel a kedze fiat zacina na F tak teda neviem, lebo som cital tu na fore, ze auta ktore zacinaju na F su na houby ako je Ford, Fiat, Francuzi ale to bravo je celkom pekne a aj priestranne sa mi zdalo
Listopad 19, 200816 r Moc se mi líbí. Super výbava a za cenu 390,- tisíc motůrek 1,6 diesel s průměrnou spotřebou 4,85 litrů n a100 km. Teď už jen sehnat peníze
Listopad 19, 200816 r Autor vidim dobre ? tolko nemravnych myslienok na zakupenie ineho auta, ako od VW....? ba dokonca Fiat, Hnújdaj....brrrr pozor, aby ste neskoncili tu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=130
Listopad 19, 200816 r mozno si to rozmyslim ked mi daju sluzobneho svetlostrieborneho romstra a budem robit prezidenta
Listopad 19, 200816 r Autor mozno si to rozmyslim ked mi daju sluzobneho svetlostrieborneho romstra a budem robit prezidenta Rumcajsa uz davno nemam (pozri podpis) a niekto si koleduje po tej cervenej capici... lol lol lol
Listopad 19, 200816 r V novom Brave som jazdil asi zo všetkými motorizáciami a aj dosť dlhé trasy, takže môžem zodpovedne povedať, že auto má viac plusov ako mínusov. Robko keby ťa niečo zaujímalo, napíš a Hyundai SW sa lúbi aj mne, ale Fabka zostane doma zatial :-)
Listopad 19, 200816 r nejde o znacku ale skor o to co ti ponukne skodovka a co ostatne automobilky, teda viem si predstavit fabiu za 350t vo velmi dobrej vybave v zaklade, ale to zahrna el. okna, central, klimu, abs a tak dalej a keby sa chceli dostat na uroven cena-vykon u ostatnych tak by museli este pribalit 50t poukazku na nakup v ich predajniach, siltovku, dazdnik, klucenku a samozrejme tricko vo firemnych farbach
Listopad 19, 200816 r Čo poviete na toto... Pat a Mat skoro na všem Hledáte tričko pro tátu i syna? Povlečení dekorace zástěry figurky www.dracek.cz
Listopad 20, 200816 r aspon ze tento benzinozrut je ako tak verny znacke... neboj eL Prezidento, to ze sa mi paci nieco ine jeste neznamena ze bych si to kupil. Myslis ze by som porusil moju podpisovu vlnu ŠKODA FOREVER
Listopad 20, 200816 r Malta tvoja Fabka ti vydrží pri správnom zachádzaní ešte dlhšie ako tvoje doterajšie autá. Aspoň ja som auto vymenil hlavne z toho dôvodu že ho začala žrať hrdza (rez). A kedže Fabke to nehrozí, neviem sám koľko ju budem doma trpieť :-) A tak isto som mal samé "škodárny".
Listopad 20, 200816 r to asi jo, vzhledem k tomu že jí teď mám zhruba stejně dlouho jako jsem měl vždy auto před ní (tedy 3 roky plus mínus) akorát že mám na ní více jak jednou tolik najetých km než bylo na těch předchozích autech, tedy měl jsem vždy na každém za ty tři roky najeto 60-70t km a na Fábce mám 145 000km
Listopad 20, 200816 r Autor pytam sa preto, lebo si zacal auto poziciavat aj syn. taka bezna navsteva kina je asi tak 15 km. ale minule najazdil skoro 50 km. pytal som sa, ci ma inu girl friend. vraj nie, len nedostali listky, tak sa vozili, aby im nebolo zima. aach jaj...
Listopad 20, 200816 r synovi daj skolenie, ze ked je im zima tak sa nemaju vozit v aute, ale maju zarosit okna zvnutra ako sa hovori ani pohyb na cerstvom vzduchu nenahradi pohyb na zdravom tele Upraveno Listopad 20, 200816 r od robko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.