Listopad 20, 200816 r Si mu poradil. Minule odo mňa zháňal poťahy, tak neviem či už nejaké má, lebo inak taká mladícka v aute by mohla mať následky v podobe brigády očisty interiéru.
Listopad 20, 200816 r Autor nasa rodina je slusna rodina ! my vo Fabii netrtkame. my sa v nej vozime.
Listopad 20, 200816 r nikto nepovedal ze ste neslusni a chces povedat ze kto to robi v aute je neslusny?
Listopad 20, 200816 r ja a za slovicka? pocuj a chces mi povedat ze ty si nemal nikdy vystup v aute? to si prisiel teda o vela, treba odskusat perovanie na roznych autach
Listopad 20, 200816 r na bicykli mozes mat tiez par peknych zazitkov hlavne na zadnych sedadlach Upraveno Listopad 20, 200816 r od robko
Listopad 20, 200816 r Jeden zo zivota: Maly Robko sa pyta ocka: Oci, oci ake "i" sa pise v slove bicykel?? Neviem synku, ved skoc sa pozriet do pivnice...
Listopad 20, 200816 r Přijde podřízený za šéfem a říká: "Chci přidat." Nadřízený se na něj překvapeně podívá, poklepe mu s úsměvem po zádech a říká: "No tak přidejte!"
Listopad 20, 200816 r - Myslíte, že za neúspechom vašej firmy sa skrýva nevedomosť, alebo nezáujem pracovnikov? - Neviem a keď mám pravdu povedať ani ma to nezaujíma.
Listopad 21, 200816 r tak chlapci, včera mi mamina zajela dopoledne k LPG servisákovi s Fabulí. Vstřiky vyčištěny (chyby byly na druhém a třetím válci). Ve vstřikovači byl takový med, který vlastně po vychladnutí (obzvlášť když to stálo venku) pěkně zatuhl a přilepil gumičky a tím bránil průniku plynu. Teď v tyto chladné dny jsem měl díru v přepnutí až 5 vteřin, než to začalo jet na LPG, jednou mě to udělalo dokonce i v křižovatce, kde jsem najížděl dost na knap (velký provoz) a teď to zmrtvělo, v tu ranu mě polil smrtelný pot. Dnes jsem měl první jízdu a jak v novém světě , žádná díra v plynu při přeřazování, ručka otáčkoměru na volnoběh sedí jak přibitá ... prostě spokojenost a to vše za pouhých 250,-Kč.
Listopad 21, 200816 r taka malickost a take problemy. pises ze si tam mal med , ani sme nevedeli ze si včelar !!
Listopad 21, 200816 r Autor vies Robko, Colins chodil v tvojich rokoch iba byciklom ty opica mongolska, ja som trtkaval v Renaulte 8, tam sa nedali sklapat sedadla. to bola gymnastika !!! nie ako vy, pustis klimu, mas tam okna na elektriku, ....
Listopad 21, 200816 r taka malickost a take problemy. pises ze si tam mal med , ani sme nevedeli ze si včelar !! tomu vůbec nerozumím, já dělám do včel
Listopad 21, 200816 r zase ste pri aby som neklamal ja som v aute este nesulozil ja len skoro kazdy den jebem nato
Listopad 21, 200816 r ty opica mongolska, ja som trtkaval v Renaulte 8, tam sa nedali sklapat sedadla.to bola gymnastika !!! nie ako vy, pustis klimu, mas tam okna na elektriku, .... tak prepac, ze som ti krivdil ... smekam pred tvojmi vykony ... co to je klima to neznám ... jinak musím přiznat, že všechny předchozí auta jsem prubnul, ale Fábka je v tomto směru ještě nepolíbená, budu s tím muset něco udělat
Listopad 21, 200816 r vtipek na udobrenie maltu.: draha co by si robila keby som vyhral v loterii? - zobrala by som ti polovicu a odisla od teba! - uhadol som 3 cisla...tu mas 50 korun a pal do pice.
Listopad 21, 200816 r AJ DNES JE TAKY DEN KED MAM v aute a jebem na to mam volnenko som si myslel ze som prepracovany a zistil som ze nie som
Listopad 21, 200816 r Autor ja mam taky pocit, ze cuchanie plynu pri tankovani sposobuje nadmernu potenciu !! aspon co sa vasich reci tyka....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.