Listopad 27, 200816 r Viete, ako nájdete ženský pupok? Pôjdete prstom dolu po chrbte a je to tá tretia dierka.
Listopad 27, 200816 r no to jsou alespoň co se překrytu týče Škodovácké ceny a cena za lak v ve škoda servisu, blatník jsem narychlo hledal na škoda-díly.cz (páč ten jsem já neměnil). Ale zkus Seba, myslím že by jsi to možná o 2-2,5t CZK stlačil dolů
Listopad 27, 200816 r ale to je sluzobne auto.budete si to firma opravovat sama. :-( preco si to nepovedal rovno ... myslíš, že ti to dá zaměstnavatel k úhradě, nebo nějaký postih?
Listopad 27, 200816 r Autor ved som to tu 11:21 hod. pisal : pretlacal som sa (s prezidentskou limuzinou) s kamionom PL = company car bauuuu....
Listopad 27, 200816 r prepáč, som to hned nepochopil. Ja to cital dva razy a myslel som ze to patri k tomu kamionu len som to furt nechapal, ci je to daky slang pre kamion , teraz u je to jasne
Listopad 27, 200816 r Autor ja ziadam o prepacenie, uz som z tej Phy zmagoreny. Pilzner & Becher je tazky dvojboj !!!
Listopad 27, 200816 r Autor malticka, to je v pohode, colinsovi nerozumeju ani ludia z jeho kmena skoda, ze patris o dve vahove kategorie nizsie, ako ja. vyzval by som ta "odvazny mladenec" do ringu !!
Listopad 27, 200816 r snad si sa neurazil ja by som nemohol ist s tebou do ringu, je tam velky vekovy rozdiel
Listopad 27, 200816 r Autor uz mi chyba ku stastiu, ze len to ze ked mi napises, ze dochodcov nebijes....hehehehehe
Listopad 27, 200816 r stale je tu na pretras bitka, ale stale si Colins nepovedal ako vas rozsudili policajti pri tom stretu?
Listopad 27, 200816 r no co, ako myslis ze ich rozsudili, colins sedel dva dni v base za napadnutie policajta
Listopad 27, 200816 r ja ziadam o prepacenie, uz som z tej Phy zmagoreny.Pilzner & Becher je tazky dvojboj !!! a ze pry dvojboj ... chlieb a voda
Listopad 27, 200816 r malta u nas plati zakon dzungle. kamion ma vzdy prednost 10 litrov spoluucast je vela. to mas hodnejsie opravit to na vlastne triko a zamestnavatel ti desinu nestrhne s platu. este dvojku zarobis drozdi vcera som bol 12,20 a dnes u straku na slovnafte bolo plno. robko ked budes davat pozor ako chces tak sa aj tak stane co sa ma stat ten v tom druhom aute bude kukat niekam inam a napalito do teba a kde je monty? dnes je stvrtok a nie streda
Listopad 27, 200816 r Monty je kaput. V úterý od 03,00 do 21,00 služebka v Praze a ve středu ráno jsem valil na Praděd, večer s etam mírně opil(do 4,00 jsem kalil ) a v 8 ráno jsem vyrážel na exkurzi na Dlouhé stráně. A teď jsem dojel domů. Najel jsem za ty 3 dny cca 1100 km a vypil 2 litry rumu a 1l slivovice( a ještě trochu vodky )
Listopad 27, 200816 r Colins, ani nevieš ako si mapotešil .......že si ma v tom nenechal samého....Fakt vdaka
Listopad 27, 200816 r to je ono monty takto sa uziva zivot mna to caka od zajtra poobedia az do nedele rana
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.