Únor 12, 200817 r hladas inspiraciu ? poslem ti liter vina ?? clovek pride z prace a co nevidi ? monťák sa nam zatial dal k "postrkovacom:....hihihihi no konečně, já jsem myslel že všichni ležíte v garáži a ňufáte rajský plyn LPG :p :p
Únor 12, 200817 r Autor no konečně, já jsem myslel že všichni ležíte v garáži a ňufáte rajský plyn LPG :p :p kdeze ! chybali mi tvoje prispevky s legendarnymi 5-timi jazyckami.... :p :p
Únor 12, 200817 r no konečně, já jsem myslel že všichni ležíte v garáži a ňufáte rajský plyn LPG uz som myslel ze sa tu nikto neobjavy a aha el prezidento zije aky ma on nazor na samolepky? ja som myslel ze by mohli byt zvnutra na okne ale teda neviem ze co s tym ked ma niekto folie, to ma nenapadlo
Únor 12, 200817 r kdeze !chybali mi tvoje prispevky s legendarnymi 5-timi jazyckami.... :p :p jen pro tebe :p :p
Únor 12, 200817 r Autor jen pro tebe :p :p dakujem, mimochodom, musim ta pochvalit ! chodis tu po forume a lanaris ludi (milix), poskytujes info zaostalym rumsterakom....
Únor 12, 200817 r dakujem, mimochodom, musim ta pochvalit !chodis tu po forume a lanaris ludi (milix), poskytujes info zaostalym rumsterakom.... jj, takovej jsem já
Únor 12, 200817 r Autor tak ako colins?ci ty niesi za nalepky? som za ! tiez nieco šmrdlam v Corel. akurat tragicky nestiham.
Únor 12, 200817 r som za !tiez nieco šmrdlam v Corel. akurat tragicky nestiham. tak šmrdlej šmrdlej prezidente :p :p
Únor 12, 200817 r Autor chodia mi po rozume same somariny. dokonca versovane : do rezervy sub nepatri, ale toroid, raz, dva tri. sub = subwoofer Upraveno Únor 12, 200817 r od colins
Únor 12, 200817 r chodia mi po rozume same somariny.dokonca versovane : do rezervy sub nepatri, ale toroid, raz, dva tri. Ty vole, tobě už začíná z toho LPG hrabat :p :p
Únor 12, 200817 r Autor Ty vole, tobě už začíná z toho LPG hrabat :p :p to prejde, ja si dam tabletky.....radsej pochvalme robkovi obrazky !
Únor 12, 200817 r to prejde, ja si dam tabletky.....radsej pochvalme robkovi obrazky ! jj, má to pěkné, jen ten spodní nápis bych dal WWW.skodahome.cz :palec2:
Únor 12, 200817 r jj, má to pěkné, jen ten spodní nápis bych dal WWW.skodahome.cz dik chlapy a co tak par versikov "na plyne si jazdim, ja moc neprejazdim" "veselo si plynime, za lacno si jazdime" asi uz zaslapalo aj mne
Únor 12, 200817 r Autor malo by to vystihovat Skodarne jazdiace na plyn a zaroven by tam mala byt webova adresa forum.skodahome.cz Skoda powered by LPG ---obrazok, logo, atd...--- forum.skodahome.cz
Únor 12, 200817 r mohl bych taky něco ztvárnit, jen potřebuji nějaké konkrétnější zadání, tzn.co tam má být, tedy má tam být nápis LPG a www.skodahome.cz? Upraveno Únor 12, 200817 r od Malta
Únor 12, 200817 r malo by to vystihovat Skodarne jazdiace na plyn a zaroven by tam mala byt webova adresa forum.skodahome.cz Skoda powered by LPG ---obrazok, logo, atd...--- forum.skodahome.cz a aky obrazok mas na mysli? nejaky znak skody? alebo LPG?
Únor 12, 200817 r Autor dik chlapya co tak par versikov "na plyne si jazdim, ja moc neprejazdim" "veselo si plynime, za lacno si jazdime" asi uz zaslapalo aj mne ano, to je ono !! Plyn dycham, prdim aj tankujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Únor 12, 200817 r mohl bych taky něco ztvárnit, jen potřebuji nějaké konkrétnější zadání, tzn.co tam má být, tedy má tam být nápis LPG a www.skodahome.cz? zdar malťas, kde se flákáš?Něco podobného, jak mají ocťáci by nebylo špatné.Já mám na auťe na zadním okně nápis MONTy(okrasným písmem) a vypadá to celekm dobře :p :p
Únor 12, 200817 r Autor zadanie, obrazok...zoberme ten obrazok co je vlavo hore. a dobastlime tam LPG. Upraveno Únor 12, 200817 r od colins
Únor 12, 200817 r zadanie, obrazk...zoberme ten obrazok co je vlavo hore.a dobastlime tam LPG. a nebude to na samolepku moc složité?
Únor 12, 200817 r zadanie, obrazk...zoberme ten obrazok co je vlavo hore.a dobastlime tam LPG. to je dost barevný, a na utě fakt vynikne obyčejnej nápis. Vyfotím ten můj(až umeju auto-nepoužívám zadní stěrač a už nevidím dozadu). :p :p
Únor 12, 200817 r zdar malťas, kde se flákáš?Něco podobného, jak mají ocťáci by nebylo špatné.Já mám na auťe na zadním okně nápis MONTy(okrasným písmem) a vypadá to celekm dobře :p :p nějak jsem se nemohl dostat k počálu. Taky bych byl pro něco takového jednosuššího ale výstižného
Únor 12, 200817 r nějak jsem se nemohl dostat k počálu. Taky bych byl pro něco takového jednosuššího ale výstižného mrkni o stránku dřív, je tam odkaz na octu, to se mi celkem líbí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.