Únor 12, 200817 r možná by bylo dobré do loga zabudovat i uživatelské jméno, ale bylo by to z hlediska seriovosti výroby náročné ... takže asi ne
Únor 12, 200817 r možná by bylo dobré do loga zabudovat i uživatelské jméno, ale bylo by to z hlediska seriovosti výroby náročné ... takže asi ne hele já mám na zadním okně 5 písmen(MONTY) a je to stříbrná nálepka, mám to nalepené zevnitř a stálo mě to cca 150,- kč.Je to velké asi 20x8 cm.
Únor 12, 200817 r mrkni o stránku dřív, je tam odkaz na octu, to se mi celkem líbí to už jsem se díval, právě proto bych byl pro něco jednoduché, ale já na to potřebuji trochu času, nevymyslím nic tak z fleku a pod nátlakem. Řeším momentálně akutnější problém, druhé auto do rodiny
Únor 12, 200817 r vyfotím a dodám v pátek, zítra jedu do Prahy a ve čtvrtek do Špindlu na lyže. :p :p
Únor 12, 200817 r to už jsem se díval, právě proto bych byl pro něco jednoduché, ale já na to potřebuji trochu času, nevymyslím nic tak z fleku a pod nátlakem. Řeším momentálně akutnější problém, druhé auto do rodiny ty vole ty si milionář? Jeidně ale na LPG
Únor 12, 200817 r ty vole ty si milionář? Jeidně ale na LPG ne nejsem, prachy si musím půjčit a navíc uvažuji o Feldě že bych si ji dovezl z D a samo předělal na LPG, jak jinak
Únor 12, 200817 r ne nejsem, prachy si musím půjčit a navíc uvažuji o Feldě že bych si ji dovezl z D a samo předělal na LPG, jak jinak potřebuješ to na dálku, nebo popojíždění?
Únor 12, 200817 r potřebuješ to na dálku, nebo popojíždění? manželce do práce a na nákupy+asi bych občas půjčil já do hokny abych ulevil Fábce
Únor 12, 200817 r Autor manželce do práce a na nákupy+asi bych občas půjčil já do hokny abych ulevil Fábce uz mame kazdy svoj mobil, televizor, pocitatc, auto....ale wc mame len jedno. to je doba, to su veci....
Únor 12, 200817 r manželce do práce a na nákupy+asi bych občas půjčil já do hokny abych ulevil Fábce kámoš teď koupil v Ol filcku na LPG za 40 tis a denně s ní líta 40 km do práce( a to na LPG nadával a teď mi chodí každý den děkovat a říká mi SÁHYBE )
Únor 12, 200817 r vazne zatím první idea karikatura (jednoduchá) Fábky zepředu aby se předešlo diskriminaci krátká dlouhá a pod tím nápi LPG user Colins a pod tím nápis www.skoda.......
Únor 12, 200817 r zatím první ideakarikatura (jednoduchá) Fábky zepředu aby se předešlo diskriminaci krátká dlouhá a pod tím nápi LPG user Colins a pod tím nápis www.skoda....... jj :p :p
Únor 12, 200817 r uz mame kazdy svoj mobil, televizor, pocitatc, auto....ale wc mame len jedno.to je doba, to su veci.... přesně tak, divná doba. Já myslel trochu i na zadní vrátka a loni 1 WC přidělal. Jinak třetí je na malou tak na stojáka u stromu na zahradě.
Únor 12, 200817 r uz mame kazdy svoj mobil, televizor, pocitatc, auto....ale wc mame len jedno.to je doba, to su veci.... bohužel není to snobský výmysl ale nutnost, protože byť je to jen 17 km spojení na hovno. Na raní se střídáme s kamošem (manžel kolegyně mé ženy) abychom je ve 4:30 dovezli do 4km vzdáleného města na bus. No a na odpolední spojení busem vůbec není, takže jezdí manželčina kolegyně (mají Feldu na LPG) ale nedej bože aby onemocněla nebo si vzala dovču. Byli bychom v pr.... A práce je to slušná a hlavně docela dobře zaplacená, takže nerada by oni manželka přišla jen kvůli dojíždění
Únor 12, 200817 r bohužel není to snobský výmysl ale nutnost, protože byť je to jen 17 km spojení na hovno. Na raní se střídáme s kamošem (manžel kolegyně mé ženy) abychom je ve 4:30 dovezli do 4km vzdáleného města na bus. No a na odpolední spojení busem vůbec není, takže jezdí manželčina kolegyně (mají Feldu na LPG) ale nedej bože aby onemocněla nebo si vzala dovču. Byli bychom v pr.... A práce je to slušná a hlavně docela dobře zaplacená, takže nerada by oni manželka přišla jen kvůli dojíždění jasný kup na LPG a hned si zamluv 2 nálepky :p :p
Únor 12, 200817 r jasný kup na LPG a hned si zamluv 2 nálepky :p :p jen nevím jak ji přinutit aby chodila na fórum
Únor 12, 200817 r Nebude to muset být ve žluté? co ja viem ci v zltej, ved to nemusi byt na okne nalepene a oficialnu nalepku LPG budes musiet mat aj tak
Únor 12, 200817 r jen nevím jak ji přinutit aby chodila na fórum a to chces riskovat aby sem chodila aj ona? este ti na nieco pride a co potom, uz bude vedet kam sa jej stracaju peniaze
Únor 12, 200817 r bohužel není to snobský výmysl ale nutnost, protože byť je to jen 17 km spojení na hovno. Na raní se střídáme s kamošem (manžel kolegyně mé ženy) abychom je ve 4:30 dovezli do 4km vzdáleného města na bus. No a na odpolední spojení busem vůbec není, takže jezdí manželčina kolegyně (mají Feldu na LPG) ale nedej bože aby onemocněla nebo si vzala dovču. Byli bychom v pr.... A práce je to slušná a hlavně docela dobře zaplacená, takže nerada by oni manželka přišla jen kvůli dojíždění To budu tak v létě taky řešit. Nejhorší je, že si žena vymýšlí a chtěla by automat. Říkám jí babeta je taky automat.
Únor 12, 200817 r To budu tak v létě taky řešit. Nejhorší je, že si žena vymýšlí a chtěla by automat.Říkám jí babeta je taky automat. tak to mám výhodu, žena chce jen Feldu, krátkou. Řazení není problém, jezdí dobře i s Fábkou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.