Únor 12, 200817 r co ja viem ci v zltej, ved to nemusi byt na okne nalepene a oficialnu nalepku LPG budes musiet mat aj tak jen špičkuji. Samo, žlutá by razila a na to stačí stačí ta oficiální na skle. Jinak chlapi dnes mi na Shellce zdražili na 16,50 , že by začínala topná sezóna nebo odraz problémů s dodávkou plynu přes ukrajinu? Upraveno Únor 14, 200817 r od milix
Únor 12, 200817 r jen špičkuji. Samo, žlutá by razila a na to stačí stačí ta oficiální na skle.Jinak chlapi dnes mi na Shellce zdražili na 16,50 , že by začínala toplá sezóna nebo odraz problémů s dodávkou plynu přes ukrajinu? prý se už dohodli od zítřka začne Ukrajina splácet
Únor 12, 200817 r kolko sa smazi ryba ?? robim to na plyne, aby to nebol off topic.... a co by řekl zaměstnavatel že to děláš na plynu ... mi tě sice chválíme , ale jen jestli i on bude mít pochopení Upraveno Únor 12, 200817 r od Malta
Únor 12, 200817 r a co by řekl zaměstnavatel že to děláš na plynu ... mi tě sice chválíme , ale jen jestli i on bude mít pochopení jestli jsem to pochopil tak je tu někdo z elektráren?
Únor 12, 200817 r ok hosi, toto je posledne co ma napadlo a uz na to aj tak iba zmurim a nic poriadne nevidim
Únor 12, 200817 r ok hosi, toto je posledne co ma napadloa uz na to aj tak iba zmurim a nic poriadne nevidim :palec2: To vypadá dost dobře :palec2:
Únor 13, 200817 r dikpekne dobre ranko prajem, uz zarezavate v praci? před chvílí jsem po té klzačce dorazil
Únor 13, 200817 r před chvílí jsem po té klzačce dorazil hmmm, aj u vas je to take pekne v bratislave som skoro nevidel na cestu hmla ako mlieko
Únor 13, 200817 r hmmm, aj u vas je to take peknev bratislave som skoro nevidel na cestu hmla ako mlieko cestou s tím někdo nepočítal a u Černé Hory byl ve škarpě vletěný Ford Fiesta nebo Fusion (to už jsem si nestačil všimnout), ale mělo to vyskléné okna. Nemohl jsem se moc dívat, bylo to v zatáčce a byla tam už nehodovka
Únor 13, 200817 r cestou s tím někdo nepočítal a u Černé Hory byl ve škarpě vletěný Ford Fiesta nebo Fusion (to už jsem si nestačil všimnout), ale mělo to vyskléné okna. Nemohl jsem se moc dívat, bylo to v zatáčce a byla tam už nehodovka viac je takych co si myslia ze auto spravy vsetko za nich a oni nic nemusia len dupat na plyn ja som siel radsej pekne opatrne pocuj malta a co s tymi nalepkami? myslis ze sa bude nieco riesit? el prezidento by mohol zasadnut na urad a vydat prehlasenie
Únor 13, 200817 r viac je takych co si myslia ze auto spravy vsetko za nich a oni nic nemusia len dupat na plynja som siel radsej pekne opatrne pocuj malta a co s tymi nalepkami? myslis ze sa bude nieco riesit? el prezidento by mohol zasadnut na urad a vydat prehlasenie jo nálepky .... tvůj poslední návrh se už hodně přibližuje mé představě, jen bych to auto maximálně možně zjednodušil, něco ve smyslu karikatury. Nechtěl bych to uspěchat, já se na to asi dřív jak o víkendu nedostanu, tak bych sem hodil taky nějaký návrh.
Únor 13, 200817 r jo nálepky .... tvůj poslední návrh se už hodně přibližuje mé představě, jen bych to auto maximálně možně zjednodušil, něco ve smyslu karikatury. Nechtěl bych to uspěchat, já se na to asi dřív jak o víkendu nedostanu, tak bych sem hodil taky nějaký návrh. no kreslit sa mi to nechcelo, tak som to spravil z fotky z netu nakreslit sa mi to zda komplikovane, a neviem ako by som to robil, to chce naozaj vela casu
Únor 13, 200817 r no tady je jeden rychlý náčrt, další opravdu asi o víkendu Upraveno Únor 13, 200817 r od Malta
Únor 13, 200817 r no tady je jeden rychlý náčrt, další opravdu asi o víkendu skusime nieco nacrtnut, ale az doma, v praci si kreslit nemozem
Únor 13, 200817 r Autor skusime nieco nacrtnut, ale az doma, v praci si kreslit nemozem este to nie je hotove ?? to mam naozaj vyhlasit cielove odmeny ?
Únor 13, 200817 r este to nie je hotove ??to mam naozaj vyhlasit cielove odmeny ? odmena bude ked budu nalepky a nase navrhy sa ti nepacia? nahod kritiku a upravime podla predstav Upraveno Únor 13, 200817 r od robko
Únor 13, 200817 r Autor odmena bude ked budu nalepky a nase navrhy sa ti nepacia? nahod kritiku a upravime podla predstav pacia. nahodte nejake pracovne verzie, okomentujeme.
Únor 13, 200817 r neboj, navrhy budu, chce to trpezlivost , zobudím moje výtvarné múzy Upraveno Únor 13, 200817 r od Malta
Únor 14, 200817 r nikoho nekopala múza ? no neviem, malticka nieco pisal o muze a ja som nemal vcera cas nieco vymyslat, ale cely vecer som myslel na to, ze ake prekvapenie ma tu bude cakat a pozrime sa ake prekvapenie, nikde nic, ziadna muza vcera nekopala dufam ze sa dnes dostanem za sjoje PC a nieco pokreslim alebo vymyslim a malo by to byt ako na sklo alebo na kufor niekde vedla znacky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.