Únor 16, 200817 r dobre rano.snivalo sa vam nikomu o plyne, o nalepkach ? Ty přeje š dobré ráno v 12:14? Nejsi nějaký čudný? :p :p Jinak dobré ránko . Mě se zdává o jiných věcech :prc:
Únor 16, 200817 r Autor Ty přeje š dobré ráno v 12:14? Nejsi nějaký čudný? :p :p Jinak dobré ránko . Mě se zdává o jiných věcech :prc: rano vstavam, posloucham Zakrutu !
Únor 16, 200817 r rano vstavam, posloucham Zakrutu ! To už snad neexistuje ne? Dnes je tady nějak mrtvo.
Únor 16, 200817 r To už snad neexistuje ne? Dnes je tady nějak mrtvo. dnes je naozaj mrtvo, uz tu nikto nie je? sice bola dnes kosa jak v rusku, ale rypal som sa v aute
Únor 16, 200817 r dnes je naozaj mrtvo, uz tu nikto nie je?sice bola dnes kosa jak v rusku, ale rypal som sa v aute já jsem bylodpoledne na hokeji a teď čumím v televizi na další
Únor 16, 200817 r Autor To už snad neexistuje ne? Dnes je tady nějak mrtvo. zakruta : http://www.radia.sk/?zobraz=spravy&id=1425
Únor 16, 200817 r já jsem bylodpoledne na hokeji a teď čumím v televizi na další tak ty si to uzivas nech ti toho hokeja nezaskodi
Únor 16, 200817 r Autor já jsem bylodpoledne na hokeji a teď čumím v televizi na další hokej ? to je ten sport kde podrezavauju krk ?
Únor 16, 200817 r hokej ?to je ten sport kde podrezavauju krk ? ako sme videli naposledy tak asi aj ano teda ze je az tak nebezpecny to by som nepovedal
Únor 16, 200817 r Autor a tebe sa snivalo o nalepkach? ANO !!! ....bohuzial o tych co su nalepene na pivovych flaskach.
Únor 16, 200817 r ANO !!!....bohuzial o tych co su nalepene na pivovych flaskach. si mal hned napisat, ze chces iny motiv na nalepku mozme ti tam dat sudok pivecka
Únor 17, 200817 r ale maltička nám už asi rezignoval, asi si plní manželské povinnosti nene, jak hovori Colins, prave je odstavka na tretiom bloku musel jsem si odbýt nákupy a pak se musel nachystat na hory. No a v sobotu jsem dojel tak unavený, že se mi nic nechtělo, protože jsem si říkal že zatímco vy budete chrnět, já se juknu v práci, co se tu dělo ... a nestačím se divit jinak co se týká nálepky, mně se naopak to zakřivené nezdálo vůbec špatné, jen bych to malinko poupravil a to tak, že zúžit vlajku (nebo zvětšit logo), aby ty nápisy nad a pod nepřesahovaly logo
Únor 17, 200817 r nene, jak hovori Colins, prave je odstavka na tretiom bloku musel jsem si odbýt nákupy a pak se musel nachystat na hory. No a v sobotu jsem dojel tak unavený, že se mi nic nechtělo, protože jsem si říkal že zatímco vy budete chrnět, já se juknu v práci, co se tu dělo ... a nestačím se divit jinak co se týká nálepky, mně se naopak to zakřivené nezdálo vůbec špatné, jen bych to malinko poupravil a to tak, že zúžit vlajku (nebo zvětšit logo), aby ty nápisy nad a pod nepřesahovaly logo jo, tak nákupy tě omlouvají . Jinak ta nálepka jedině rovně. :kol-131:
Únor 17, 200817 r Autor nechce sa vam prist ? mate to daleko ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry682534
Únor 17, 200817 r nechce sa vam prist ?mate to daleko ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry682534 už jsem to psal ve stretávce v TT že to na Kunově znám, byla to v podstatě naše první samostatná dovolená, takže to tam znám, ale přece jenom je to daleko.
Únor 17, 200817 r už jsem to psal ve stretávce v TT že to na Kunově znám, byla to v podstatě naše první samostatná dovolená, takže to tam znám, ale přece jenom je to daleko. jj, je to daleko
Únor 17, 200817 r Autor vypisujem vyberove konanie: na geometricke miesto bodov, ktore by nebolo daleko pre vas a zaroven aj pre nas.
Únor 17, 200817 r vypisujem vyberove konanie: na geometricke miesto bodov, ktore by nebolo daleko pre vas a zaroven aj pre nas. Olomouc :p :p
Únor 17, 200817 r chalpi, tak som spravil este jeden pokus iba troska som to upravil, ale je to rovno a ziadne krivky
Únor 17, 200817 r chalpi, tak som spravil este jeden pokusiba troska som to upravil, ale je to rovno a ziadne krivky to je ono
Únor 17, 200817 r to je ono som rad ze sa ti paci a mame to vobec kde dat spravit? kolko to moze stat? a pozname niekoho kto to vytlaci na nalepky? to je otazok
Únor 17, 200817 r som rad ze sa ti paci a mame to vobec kde dat spravit?kolko to moze stat? a pozname niekoho kto to vytlaci na nalepky? to je otazok tak to netuším. Asi to ale bude muset prezident projednat na vyšších fórech, jestli to budem moct udělat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.