Únor 17, 200817 r tak to netuším. Asi to ale bude muset prezident projednat na vyšších fórech, jestli to budem moct udělat. myslis ze potrebujeme povolenie od nejvyssiho? aby sme nahodou neporusili nejake autorske prava alebo neco
Únor 17, 200817 r myslis ze potrebujeme povolenie od nejvyssiho? aby sme nahodou neporusili nejake autorske prava alebo neco jj, přerně tak. Radši si to nechat schválit ať nemá prezidento nějakej problém.
Únor 17, 200817 r jj, přerně tak. Radši si to nechat schválit ať nemá prezidento nějakej problém. a navíc tuším někdo z oktaviánů se tím zabývá a eL Prezidento má styky, tak se třeba na něj dostane
Únor 17, 200817 r a navíc tuším někdo z oktaviánů se tím zabývá a eL Prezidento má styky, tak se třeba na něj dostane nějak to řeší prezident octclubu-myslím že se jmenuje VITtORIO(nebo tak nějak )
Únor 17, 200817 r nazdarek malticka, si sa nejak vytratil ááále znáš to s plynem stále na cestách . Byli jsme hodit dceru do Litomyšle na intr aby se nám cestou ještě někde neservala , no a při té příležitosti jsme objížděli bazary pro inspiraci
Únor 17, 200817 r a navíc tuším někdo z oktaviánů se tím zabývá a eL Prezidento má styky, tak se třeba na něj dostane som nevedel ze sa to musi aj takto oficialne, ale ked to vide, bude sranda ked nahodou niekde niekoho stretneme s nalepkou, normalne budem vyteseny
Únor 17, 200817 r ááále znáš to s plynem stále na cestách . Byli jsme hodit dceru do Litomyšle na intr aby se nám cestou ještě někde neservala , no a při té příležitosti jsme objížděli bazary pro inspiraci teraz ju budes drzat skratka alebo to preto lebo ju ochranujes?
Únor 17, 200817 r ááále znáš to s plynem stále na cestách . Byli jsme hodit dceru do Litomyšle na intr aby se nám cestou ještě někde neservala , no a při té příležitosti jsme objížděli bazary pro inspiraci a našel jsi něco pěkného?
Únor 17, 200817 r možná to ani nemusí být tak ofiko, ale zase když nám to někdo požehná, dostaneme se ke zdroji kdo to dělá
Únor 17, 200817 r možná to ani nemusí být tak ofiko, ale zase když nám to někdo požehná, dostaneme se ke zdroji kdo to dělá jj, tak nějak
Únor 17, 200817 r a našel jsi něco pěkného? no nechci to zakřiknout, ale máme něco vyhlídlého, vypadá moc pěkně, dovoz Itálie a má už zabudované LPG. Sice stojí více než jsme měli představu, ale má zdravé plechy zejména 5.dveře a má už techničák ČR, čili na přihlášení už jednoduché. Měl jsem tak trochu z toho Deutschlandu strach, když neumím německy a hlavně kam zajet. Takhle by to bylo bez práce, jen na evidenčku a pak pro značky. Upraveno Únor 17, 200817 r od Malta
Únor 17, 200817 r no nechci to zakřiknout, ale máme něco vyhlídlého, vypadá moc pěkně, dovoz Itálie a má už zabudované LPG. Sice stojí více než jsme měli představu, ale má zdravé plechy zejména 5.dveře a má už techničák ČR, čili na přihlášení už jednoduché. Měl jsem tak trochu z toho Deutschlandu strach, když neumím německy a hlavně kam zajet. Takhle by to bylo bez práce, jen na evidenčku a pak pro značky. to asi nebude škoda co?
Únor 17, 200817 r to asi nebude škoda co? nene, je to krátká Felda ... Škoda forever , manželka nic jiného nechce, tak nějak nostalgicky vzpomíná na tu naši a v tom jsem při ní
Únor 17, 200817 r nene, je to krátká Felda ... Škoda forever , manželka nic jiného nechce, tak nějak nostalgicky vzpomíná na tu naši a v tom jsem při ní felda z talošky? ty vole, ty jsi ďábel
Únor 17, 200817 r proč? nic ve zlým :worthy já už myslel že se budeš vozit v nějakém ohrkaném fiátku na LPG.
Únor 17, 200817 r nene, je to krátká Felda ... Škoda forever , manželka nic jiného nechce, tak nějak nostalgicky vzpomíná na tu naši a v tom jsem při ní a na kolko vijde taka ojazdena felda z dovozu? oplati sa ti to?
Únor 17, 200817 r nic ve zlým :worthy já už myslel že se budeš vozit v nějakém ohrkaném fiátku na LPG. nene, to bych Škodovce nemohl udělat ... já takový patriot (nebo jak se to říká )
Únor 17, 200817 r nene, to bych Škodovce nemohl udělat ... já takový patriot (nebo jak se to říká ) taky by mě zajímaly nějaké podrobnosti lol
Únor 17, 200817 r nene, to bych Škodovce nemohl udělat ... já takový patriot (nebo jak se to říká ) napis co je to zac a hlavne zakolko
Únor 17, 200817 r taky by mě zajímaly nějaké podrobnosti lol nechci to zakřiknout, ale pokud to zítra klapne tak se s vámi podělím. Ale aspoň sem hodím jedno foto
Únor 17, 200817 r nechci to zakřiknout, ale pokud to zítra klapne tak se s vámi podělím. Ale aspoň sem hodím jedno foto takto to nevyzera zle, drzim palce nech to klapne
Únor 17, 200817 r no pokud to vše dobře půjde a auto bude k světu, tak zítra bychom to mohli stihnout i včetně značek a přezutí na zimáky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.