Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak to netuším. Asi to ale bude muset prezident projednat na vyšších fórech, jestli to budem moct udělat. lol

myslis ze potrebujeme povolenie od nejvyssiho? :)

aby sme nahodou neporusili nejake autorske prava alebo neco :prc:lol

myslis ze potrebujeme povolenie od nejvyssiho? :)

aby sme nahodou neporusili nejake autorske prava alebo neco :prc:lol

jj, přerně tak. Radši si to nechat schválit ať nemá prezidento nějakej problém. lol

jj, přerně tak. Radši si to nechat schválit ať nemá prezidento nějakej problém. lol

a navíc tuším někdo z oktaviánů se tím zabývá a eL Prezidento má styky, tak se třeba na něj dostane ;)lol

tvůj poslední návrh se mi líbí :palec2:

nazdarek malticka, si sa nejak vytratil :prc:

a navíc tuším někdo z oktaviánů se tím zabývá a eL Prezidento má styky, tak se třeba na něj dostane ;)lol

nějak to řeší prezident octclubu-myslím že se jmenuje VITtORIO(nebo tak nějak :p )

nazdarek malticka, si sa nejak vytratil :prc:

ááále znáš to s plynem stále na cestách lol . Byli jsme hodit dceru do Litomyšle na intr aby se nám cestou ještě někde neservala :aggressive::smich::smich::smich: , no a při té příležitosti jsme objížděli bazary pro inspiraci ;)

som nevedel ze sa to musi aj takto oficialne, ale ked to vide, bude sranda ked nahodou niekde niekoho stretneme s nalepkou, normalne budem vyteseny lol

ááále znáš to s plynem stále na cestách lol . Byli jsme hodit dceru do Litomyšle na intr aby se nám cestou ještě někde neservala :aggressive::smich::smich::smich: , no a při té příležitosti jsme objížděli bazary pro inspiraci ;)

teraz ju budes drzat skratka alebo to preto lebo ju ochranujes? :aggressive:

a našel jsi něco pěkného? :palec2:

možná to ani nemusí být tak ofiko, ale zase když nám to někdo požehná, dostaneme se ke zdroji kdo to dělá

možná to ani nemusí být tak ofiko, ale zase když nám to někdo požehná, dostaneme se ke zdroji kdo to dělá

jj, tak nějak lol:p

a našel jsi něco pěkného? :palec2:

no nechci to zakřiknout, ale máme něco vyhlídlého, vypadá moc pěkně, dovoz Itálie a má už zabudované LPG. Sice stojí více než jsme měli představu, ale má zdravé plechy zejména 5.dveře a má už techničák ČR, čili na přihlášení už jednoduché. Měl jsem tak trochu z toho Deutschlandu strach, když neumím německy a hlavně kam zajet. Takhle by to bylo bez práce, jen na evidenčku a pak pro značky.

Upraveno od Malta

no nechci to zakřiknout, ale máme něco vyhlídlého, vypadá moc pěkně, dovoz Itálie a má už zabudované LPG. Sice stojí více než jsme měli představu, ale má zdravé plechy zejména 5.dveře a má už techničák ČR, čili na přihlášení už jednoduché. Měl jsem tak trochu z toho Deutschlandu strach, když neumím německy a hlavně kam zajet. Takhle by to bylo bez práce, jen na evidenčku a pak pro značky.

to asi nebude škoda co? :p

to asi nebude škoda co? :p

nene, je to krátká Felda ... Škoda forever lol , manželka nic jiného nechce, tak nějak nostalgicky vzpomíná na tu naši a v tom jsem při ní :palec2:

nene, je to krátká Felda ... Škoda forever lol , manželka nic jiného nechce, tak nějak nostalgicky vzpomíná na tu naši a v tom jsem při ní :palec2:

felda z talošky? :p ty vole, ty jsi ďábel :p

proč? :feve:

nic ve zlým :worthy :worthy já už myslel že se budeš vozit v nějakém ohrkaném fiátku na LPG. :p

a na kolko vijde taka ojazdena felda z dovozu? oplati sa ti to?

nic ve zlým :worthy :worthy já už myslel že se budeš vozit v nějakém ohrkaném fiátku na LPG. :p

nene, to bych Škodovce nemohl udělat ... já takový patriot (nebo jak se to říká ;) ) :skoda:

nene, to bych Škodovce nemohl udělat ... já takový patriot (nebo jak se to říká ;) ) :skoda:

taky by mě zajímaly nějaké podrobnosti :plol lol

napis co je to zac a hlavne zakolko ;)

taky by mě zajímaly nějaké podrobnosti :plol lol

nechci to zakřiknout, ale pokud to zítra klapne tak se s vámi podělím. Ale aspoň sem hodím jedno foto

post-3505-1203278681_thumb.jpg

nechci to zakřiknout, ale pokud to zítra klapne tak se s vámi podělím. Ale aspoň sem hodím jedno foto

takto to nevyzera zle, drzim palce nech to klapne :palec2:

no pokud to vše dobře půjde a auto bude k světu, tak zítra bychom to mohli stihnout i včetně značek :palec2: a přezutí na zimáky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.