Únor 17, 200817 r no pokud to vše dobře půjde a auto bude k světu, tak zítra bychom to mohli stihnout i včetně značek a přezutí na zimáky ty to beries teda z kopca
Únor 17, 200817 r ty to beries teda z kopca vypadá moc dobře. Takže si objednáváš minimálně 2 nálepky? :p :p
Únor 17, 200817 r Poslední návrh je super, maličko zvětšit odstup horního řádku, a pak už na to nesahat
Únor 17, 200817 r Poslední návrh je super, maličko zvětšit odstup horního řádku, a pak už na to nesahat naprosto souhlas :palec2:
Únor 18, 200817 r Poslední návrh je super, maličko zvětšit odstup horního řádku, a pak už na to nesahat myslis odstup medzi pismenkami alebo dat ten riadok vyssie? ked dam vecsi odstup uz musim zmensit velkost pisma som to skusal ale ked bude cas, mozem spravit navrh a uvidite
Únor 18, 200817 r Autor zostane to cierno biele ? nechcem to moc rozšmrdlať farbickami, ale aspon zltu plynarensku tam bacnut, coo ? inak vytlacit to moze hocijaka reklamna agentura. hore sa mozem spytat, predsa len spomina sa tam forum, nech mame pozehnanie.
Únor 18, 200817 r zostane to cierno biele ?nechcem to moc rozšmrdlať farbickami, ale aspon zltu plynarensku tam bacnut, coo ? inak vytlacit to moze hocijaka reklamna agentura. hore sa mozem spytat, predsa len spomina sa tam forum, nech mame pozehnanie. no cierne to asi bude ale to co tam je biele by malo byt priesvitne, takze by to malo byt len cierne a ked niekto ma cierne auto moze sa spravit aj opacna kombinacia, alebo respektive len biela farba
Únor 18, 200817 r no cierne to asi bude ale to co tam je biele by malo byt priesvitne, takze by to malo byt len ciernea ked niekto ma cierne auto moze sa spravit aj opacna kombinacia, alebo respektive len biela farba jedině stříbrno průsvitné !!!!!!! :p :p
Únor 18, 200817 r jedině stříbrno průsvitné !!!!!!! preco strieborno priesvitne? mne na cervenej lepsie ukaze asi cierna ale treba sa dohodnut
Únor 18, 200817 r preco strieborno priesvitne?mne na cervenej lepsie ukaze asi cierna ale treba sa dohodnut mám tmavý auto a černá je hnusná
Únor 18, 200817 r mám tmavý auto a černá je hnusná mne sa cierna paci a s cervenou je super ale aj tak budeme musiet dat spravit dve varianty, jednu tmavu a druhu svetlu a ja chcem z kazdej verzie dve nech je nejaky odber
Únor 18, 200817 r ma to byt nalepka na sklo, alebo na plechy ? ako sme sa tu uz dozvedeli a ja som na to pozabudol, tak poniektory maju folie a ja s nimi tiez pocitam do buducna tak by mala byt asi na plech, niekde na zadocek ale ak by boli nejake malinke este do zadneho okna (trojuholnicek na boku), nebol by som proti Upraveno Únor 18, 200817 r od robko
Únor 18, 200817 r ako sme sa tu uz dozvedeli a ja som na to pozabudol, tak poniektory maju folie a ja s nimi tiez pocitam do buducnatak by mala byt asi na plech, niekde na zadocek ale ak by boli nejake malinke este do zadneho okna (trojuholnicek na boku), nebol by som proti jedině dozadu, ať nejsme jak pojízdnej cirkus(já tam nemám ani žluté kolečko )
Únor 18, 200817 r jedině dozadu, ať nejsme jak pojízdnej cirkus(já tam nemám ani žluté kolečko ) uz nebudeme mat zlte kolecko, ale zeleny neslusny obrazok pripominajuci znak renaultu a ako velka by mala byt ta nalepka?
Únor 18, 200817 r uz nebudeme mat zlte kolecko, ale zeleny neslusny obrazok pripominajuci znak renaultu a ako velka by mala byt ta nalepka? Známá měla renaulta a znaku říkala slušně Liduška.
Únor 18, 200817 r Známá měla renaulta a znaku říkala slušně Liduška. moja znama to vola neslusne auto, lebo hned vsetkym ukaze .....
Únor 18, 200817 r uz nebudeme mat zlte kolecko, ale zeleny neslusny obrazok pripominajuci znak renaultu a ako velka by mala byt ta nalepka? ten zelenej kosočtverec si tam v životě nedám. A ta naše nálepka tak max. 15 cm na dýlku
Únor 18, 200817 r ten zelenej kosočtverec si tam v životě nedám. A ta naše nálepka tak max. 15 cm na dýlku tiez tak nejak by som bol za 15cm na dlzku ale mozme upravit podla formatu tlaze aby co najviac voslo na stranku
Únor 18, 200817 r tiez tak nejak by som bol za 15cm na dlzku ale mozme upravit podla formatu tlaze aby co najviac voslo na stranku to máš jedno, jestli dáš 100,- nebo 120,- -to už nehraje roli :p Když tak to zatáhne eL Prezidento :palec2: :palec2:
Únor 18, 200817 r to máš jedno, jestli dáš 100,- nebo 120,- -to už nehraje roli Když tak to zatáhne eL Prezidento tak toto uz nebudeme dalej rozmazavat, plne suhlasim s tym, ze kto to bude platit dakujeme el prezidentovi
Únor 18, 200817 r tak toto uz nebudeme dalej rozmazavat, plne suhlasim s tym, ze kto to bude platit dakujeme el prezidentovi ale potichu, on to ještě neví :p :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.