Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

cece , amigo, predvecerom som sa na elektricnej zavesil za nejakym volvom, som dumal ze si to mozno ty s tym tvojim novym vojtom. ale bolo to kombicko. tak nic, stretnutie so superstar zo skodahome sa nekonalo ;-)

slant mna na tom uvidis akurat na pumpe ked to treba natankovat :help: uz mi to nechcu pozicat denne na tom jazdi zena na trase ako ty len v inom case o 7 do TN a o 16 na BN ja mozno cez vikend na pumpe alebo na hadzanej

ak ta obehne zlata metaliza a znacka 516 tak zatrub to je pani s ktorou niekedy spavam. ja jazdim na berlingu 139 tiez zatrub rad ta spoznam

budem mat oci na stopkach -_-

ozaj, ja som modra fabka hatchback BN 665 ;-)

Upraveno od slant

ty mas aku znacku a farbu jazdim cez BN denne aj dva krat a cez TN tak isto ked ta obehnem tak ti zatrubim a zablikam smerovkami :palec2:

vcera si registroval kde merali ? V miticiach na kryzovatke od banoviec 50KU NA TEJ ROZDRBANEJ CESTE

vcera som mal auto u doktora, siel som busom. mal som chorobu HTPciek- podpaleny ventil, kua. ako dobre ze prave vcera, usetril som za pokutu. asi kazde auto okrem V3S a dochodkyn tam ide rychlejsie.

inac, videl som ich tam uz asi pred mesiacom. mal som stastie ze som sa vliekol za dochodkynou a ze sa nedalo obehnut, v protismere mi sli auta. inac by ma urcite namerali.

ved pisem, som modra fabka hatchback BN 665 ;-). kapota od kamienkov, na zadnom skle nalepka LPG.

obehnut ma? uz sa nedam, ventily hotove, uz som rychly sip ;-)

ozaj, amigo, ked uz chodis do BN, vsimol si si od krizovatke Ruskovce/Dezerice v smere do BN po lavej strane v poli tie nove ruzovokriklave koliky v poli pozdlz cesty? je to tam asi 3 dni, dufam ze to konecne vymerali R2. na druhej strane za Banovcami na Pravotice je to pozdla cesty v poli tiez, subezne s cestou asi 2- 3 km.

ja som siel za kamionmi tiez som nemohol obiehat

ale ako sledujem tak skoro kazde poobedie meraju od turnej na radar ale to je dobre niekedy ty banovcani :smich: a prievidzani co sa ponahlaju z roboty jazdia jak sialeny mna tam nastastie este nevymakli :p

a avetko uz mas opravene tak od zajtra vyhlasujem preteky kto skor koho obehne ty mna alebo ja teba vysledok oznamit hned v ten den v tejto teme :palec2: dohodnute

budem na teba striehnut jak sup :)

na upresnenie ja som strieborne berlingo TN139´´

3 2 1 START

Jo a tiez som si aj vsimol ze robia vrty do zeme asi geoprieskum koli podloziu pod novu cestu

bolo by nacase aspon opravit cestu ktora je nehovoriac o novej aku maju napr v cesku od hranic do hradista ale to u nas potrva asi dost dlho este zoderieme nejedno auto

tu sa preteka a Onura Lakatosa som akosi nepobral :feve: ... a to je kto?

Onur? u vas nebezi Tisic a jedna noc? je to hlavny hrdina.

nasa utlacana mensina dava take popularne mena novorodencom, davali to dnes vecer v spravach

jaj ta turecká telenovela, tak ta sa u nás doma nechytila našťastie lol ... nebeželo z nej ani sekunda :p. Jinak súhlas aj tu sú dáké Esmeraldy lol

amigo, no, mozme vymysliet nieco ked to ako-tak zabehnem.

ja mam zahrievacie kolo od 5:30 do 6:00 - to ty este nemas anii rannu erekciu ako si minule pisal.

pretek v poobednajsich hodinach, hned potom ako uvidime bielu feldu radarovu cim pominie nebezpecenstvo.

tak nastastie ani u nas nebezala ani minuta no zato sleduje ta pani co snou niekedy..... na nove ordinaciu v ruzovej zahrade :smich: ale to je jedine co nekomentujem ked to pozera

aspon je chvilu ticho :p

majstri sup sup do postielok rano sa este ide do prace :palec2::help:

slant rano s tebou ozaj nestiham ale poobede hned jak prejde felicia s radarom ide sa nato :palec2: v pripade ze sa stretneme v protismere co je dost mozne tak nesutazime :) len sa pozdravime trubenim a blikanim popripade vzticenym prstom lol

THE GAME IS OWER

tak to u nas turci veru bezia a tiez je vtedy ticho. nerusene mozem "surfuvat".

bohovy serial, vdaka zan

TV Noha turkyni původně nasadila do "prajmtajmu" od 8 večer a hnedle 2 díly za sebou, jenže díky "píplmetrům" bylo všecko už za týden jinak, turkyně se stěhovala na půl šestou jak impotentův chvost. A protože měli už programy vytištěný na měsíc dopředu, tak v tom byl parádní guláš...

A vůbec - jak se řekne španělsky "slepý střevo" ??? No přeci "ESMERALDÁÁÁÁÁ"...! Jsem zvědavej, kdy se něco podobnýho vymyslí i na turkyni...

ekar pozeram ze si o tristvrte na jednu este nespal ma napadlo ci to u vas v noci na nove nereprizuju lol

alebo co si robil zaujmave okrem surfovania :prc::p

kamarati krasny vikend. zajtra bude pekne tak sup nejake zviera ugriluvat :palec2: niekto musi zacat sezonu

ja si myslim ze to dnes nadranom pozerali na nove asi vsetci. teraz este dospavaju, nikto tu dnes este nebol :)

slant auto uz mas opravene alebo este jazdis busom. dnes som ta nestretol

a kto ti opravuje servis alebo znamost

jasne, uz ho mam. dnes som uz bol autom. tiez som ta nevidel aj ked som oci vypliestal. siel som as 15:15 cez hasicsku a sup domov.

hlavu som generalkoval u Kolena v BN pod kominom. spravil ju za bezkonkurencnu cenu 135 eur. nemam nejake super automechanicke znamosti.

tak som si tu zgeneralkovanu u neho aj nechal nahodit na auto.

dnes som radar nevidel, az mi to bolo divne. taky krasny den a takto sa zasivat ! zaby zelene!

no ja som isiel 15,10 z BN a rovno do TN akurat v turnej na pumpe som tankoval tak vtedy sme sa isto obisli. tiey som strihol ci ta uvidim a nic a tie zelene zaby merali na miticiach smer od BN ale blikalo sa tak boli nasucho lol

a kde teraz tankujes furt u meciara pri bille

tam som uz nebol dlho, dnes prvy raz po 2 mesiacoch.

skusal som tankovat ten ecoplus ako sme sa o tom kedysi bavili ze by mal mat vyssi dojazd a z kazdej nadrze si ratal spotrebu, ale bolo to skreslene tym chytenym ventilom. kolisalo mi to pri tom istom palive od 6,9 do 7,5 litra na 100 km. pritom styl jazdy ten isty. braval som zo slovnaftu vedla zemberaku.cize som sa nedoratal k nicomu.

u meciara ma dost stve ze nema terminal na karty, clovek aby tam furt mal hotovost. a to je u mna malokedy.

ozaj, nadrz predtym som bral flagu v turnej. tu spotrebu este nemam odratanu, ale od oka asi taka ista ako ecoplus.

a v tomto som ja opacny odkedy je u nas euro tak som nebol v mojej banke a neplatil som kartou ani nevzberal z bankomatu

javsetko idem cey hotovost a presun robim cez internet a je to pre mna najlahsie. a to uz dvadsat rokov nemam penazenku a peniaze nosim po vackoch :palec2:

tak od pondelku mozes zacat sledovat spotrebu ked je avetko hotove ako nove :palec2:

jasne, zacnem.

akeho zvera to idete griluvat? zrazil si nieco? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.