Únor 18, 200817 r Autor ja to klido-pido zaplatim. ale vyfasujete si ich u mna doma. hehe, lakomci na zraz to maju daleko, ale o dvacku sa budu handrkovat, hady vlasate !!
Únor 18, 200817 r ja to klido-pido zaplatim. ale vyfasujete si ich u mna doma.hehe, lakomci na zraz to maju daleko, ale o dvacku sa budu handrkovat, hady vlasate !! ale ved vies, ze my sme to tak nemysleli my si to normalka aj zaplatime ked to budes po nas pozadovat
Únor 18, 200817 r Autor ale ved vies, ze my sme to tak nemysleli my si to normalka aj zaplatime ked to budes po nas pozadovat kua, ake sluzby si chcete u mna predplatit ?
Únor 18, 200817 r myslis odstup medzi pismenkami alebo dat ten riadok vyssie?ked dam vecsi odstup uz musim zmensit velkost pisma som to skusal ale ked bude cas, mozem spravit navrh a uvidite Promiň, blbě jsem se vyjádřil, ten horní řádek dát maličko výš nad logo škoda, trošku to odrazit (nechci být za hnidopycha, ale prostě už se pouze dolaďuje) snad
Únor 18, 200817 r ja to klido-pido zaplatim. ale vyfasujete si ich u mna doma.hehe, lakomci na zraz to maju daleko, ale o dvacku sa budu handrkovat, hady vlasate !! Tak to je slovo do pranice :p . Ty koupíš nálepky, uspořádáš sraz a my přijedem. (Všechno na tvůj ůčet) I to LPG by jsi nám mohl proplatit na základě předložených účtenek z pumpy. :p :p :p :p :p :p
Únor 18, 200817 r Tak to je slovo do pranice . Ty koupíš nálepky, uspořádáš sraz a my přijedem. (Všechno na tvůj ůčet)I to LPG by jsi nám mohl proplatit na základě předložených účtenek z pumpy. moc donho nerypme lebo si na auta nalepime sople z nosa a ja by som tam tu nalepku chcel
Únor 18, 200817 r Promiň, blbě jsem se vyjádřil, ten horní řádek dát maličko výš nad logo škoda,trošku to odrazit (nechci být za hnidopycha, ale prostě už se pouze dolaďuje) snad jasne ze sa doladuje a treba si povedat svoj nazor, teda pokial ti na tom zalezi, troska som to teda posunul podla teba a asi je to cim dalej tym lepsie
Únor 18, 200817 r jasne ze sa doladuje a treba si povedat svoj nazor, teda pokial ti na tom zalezi, troska som to teda posunul podla teba a asi je to cim dalej tym lepsie já bych posunul ještě ten spodní řádek(forum atd) od toho znaku škoda. Ale ten nápad se srazem LPG někdy v létě není vůbec špatný :p Co ty na to prezidente
Únor 18, 200817 r Vypadá to skvěle, má to dynamiku, charakter, a je tam vlastně všechno co je třeba: 1. Škoda 2. LPG 3. Fórum Jen to nějak zrealizovat tak, aby to vypadalo skvěle přímo na káře.
Únor 18, 200817 r Vypadá to skvěle, má to dynamiku, charakter, a je tam vlastně všechno co je třeba:1. Škoda 2. LPG 3. Fórum Jen to nějak zrealizovat tak, aby to vypadalo skvěle přímo na káře. tak to urcite bude
Únor 18, 200817 r Vypadá to skvěle, má to dynamiku, charakter, a je tam vlastně všechno co je třeba:1. Škoda 2. LPG 3. Fórum Jen to nějak zrealizovat tak, aby to vypadalo skvěle přímo na káře. No na našich autech vypadá všechno pěkně ale na oktě? No nevím :p :p
Únor 18, 200817 r Autor já bych posunul ještě ten spodní řádek(forum atd) od toho znaku škoda.Ale ten nápad se srazem LPG někdy v létě není vůbec špatný :p Co ty na to prezidente jak ze co ja na to ? ved to bol moj napad ! kto vypisal vyberove konanie, haa ? za to ze ja musim doma toto-hento, vy si tu zatial nekontrolovane rozmyslate a navrhujete nepristojnosti neschvaleneho typu.... Upraveno Únor 18, 200817 r od colins
Únor 18, 200817 r No na našich autech vypadá všechno pěkně ale na oktě? No nevím :p :p Holt někdo musí být černá ovce
Únor 18, 200817 r jak ze co ja na to ?ved to bol moj napad ! kto vypisal vyberove konanie, haa ? za to ze ja musim doma toto-hento, vy si tu zatial nekontrolovane rozmyslate a navrhujete nepristojnosti neschvaleneho typu.... takze nam to hore neschvalili? uz si nieco zistoval?
Únor 18, 200817 r Holt někdo musí být černá ovce Tak až se někdy potkáme , tak já tě svezu ať víš co to je jezdit v pořádném autě :p
Únor 18, 200817 r Tak až se někdy potkáme , tak já tě svezu ať víš co to je jezdit v pořádném autě :p To beru
Únor 18, 200817 r Autor takze nam to hore neschvalili? uz si nieco zistoval? zatial nie je nikto proti, ale je ich malo. ved su na svete nove pravidla boardu a za 2 tyzdne tu este vsetci neboli a nevyjadrili sa k pravidlam, nie k nasej nalepke. viac menej niet namietok. ved je to dalsia forma pozitivnej propagacie. :o :o :angry: :angry: Upraveno Únor 18, 200817 r od colins
Únor 18, 200817 r zbav sa okty . to sa ti uz len pre tu nalepku oplati. uvidis ake je to zihadlo taka dobra fabka a octu ma aj tak skoro kazdy b....
Únor 18, 200817 r zatial nie je nikto proti, ale je ich malo.ved su na svete nove pravidla boardu a za 2 tyzdne tu este vsetci neboli a nevyjadrili sa k pravidlam, nie k nasej nalepke. viac menej niet namietok. ved je to dalsia forma pozitivnej propagacie. :o :o :angry: :angry: Ty jsi náš vůdce, nám stačí že to víš ty. :p :p
Únor 18, 200817 r Autor Ty jsi náš vůdce, nám stačí že to víš ty. :p :p nuz, tak to by som si ale musel ofinu inak cesat, nie ???
Únor 18, 200817 r zbav sa okty . to sa ti uz len pre tu nalepku oplati. uvidis ake je to zihadlo taka dobra fabkaa octu ma aj tak skoro kazdy b.... Tak to jsem tu naposled, takový narážky (alespoň pro dnešek)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.