Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já už jsem viděl i Hummera na LPG. Tak ten by se mi třeba líbil. :p:p:p:p:p . Na LPG jde jakékoliv auto na benzín. Poláci jsou šikovní. lol

ved to, ale mam pocit ze uz je rozsireny zoznam na montovanie LPG, niekde som to cital ale co je na tom pravdy to neviem

ved to, ale mam pocit ze uz je rozsireny zoznam na montovanie LPG, niekde som to cital ale co je na tom pravdy to neviem

Je tady dnes nějak mrtvo :help: . Ani prezident do nás nešťourá :p :p

Je tady dnes nějak mrtvo :help: . Ani prezident do nás nešťourá :p:p

akurat som to chcel napisat,dnes tu nikto nie je a malticka tiez v poslednej dobe nejak stichol :feve:

akurat som to chcel napisat,dnes tu nikto nie je a malticka tiez v poslednej dobe nejak stichol :feve:

Jestli neřeší to auto co chtěl kupovat. :help:

mozno pracovali ako sa patri a teraz oddychuju :p

ja si skor myslim ze riesi to auto, ved uz som aj zvedavy co privezie domov :palec2:

a kto by tu uz pracoval :p:p:p

ked bude zufali moze kupit aj moje dohodneme sa. uz sa ho potrebujem zbavit :p

• Autor

niekto musi aj vo vlaku domov sediet.

psa tiez niekto musi vencit.

nakupne kabele nosit.

aaach, tazky je zivot.

doma nie som veru prezidentom !

tak ma nedrazdite, pleeeease.

:p :p :p :p :p:prc:

nekecaj urcite si hodinu jedol a cital noviny :p

nakupne kabele nosit.

aaach, tazky je zivot.

:p:p:p:p:p:prc:

ved to my len z lasky k vlasti a k eL Prezidentovi kol5

nakupne kabele nosit.

aaach, tazky je zivot.

:p :p :p :p :p:prc:

Ty si to nepamatuješ? Pro ženy a chlast, ubráním evlast. A teď si stěžujem :p :p :p

• Autor

lahka modifikacia :

Pro ženy, LPG a chlast, ubráníme vlast !!

:kol-35:

lahka modifikacia :

Pro ženy, LPG a chlast, ubráníme vlast !!

:kol-35:

No nevím, jestli nevynecháme ty ženy. :p . Aby toho na nás nebylo moc :p :p :p :p :p :p

malticka pochval sa nam? ako to dopadlo s tym autom? mas nebo nemas?

dufam, ze to dopadlo k tvojej spokojnosti :palec2:

tak tak chlapi, řeším auto. Už máme doma (od včerejška) ale tam ten talián s plynem nedopadl. Fakt byla pěkná, LPG měla BRC, ale měla vzhledem k tomu že byla v provozu od 1998, propadlou nádrž. Sleva na ní byla jen 5000 Kč. Volal jsem servisákovi LPG a ten říkal new toroid do 8500,- (říkal to s rezervou, kdyby tam bylo ještě něco dalšího). U druhého byla cena 7000,-. Jinak měla ještě vadný termostat (cca 400,-) a baterku. Takže jsme požadovali slevu 9000,-, na tu nepřistoupili, tak jsme jim dali sbohem.

Pak jsme toho projeli více až jsme skončili v Ostřetíně u Holic a tam manželce padla do oka jedna, tak jsme ji nakonec vzali. Je to 1,3 GLXi, 50KW, 1995, central, imobilizér, zamykání zpátečky, tažné, plechařinu má udělanou, 5.dveře excelentní, motor se zdá být good, spojka OK, jen přední náprava bude chtít asi nějakou geošku (přemýšlím co se tam dá vyměnit - čepy, silentbloky? nevím, máte ještě nějaký nápad? :help: ). Musím vyměnit spínač parkovaček a pár takových drobností jako podsvícení palubky, podsvícení ovládání topení atd.

Zítra mě čeká evidenčka, zařídit povinné ručení, přihlásit + značky, vyvážit kola do pneuservisu + oprava drobností .... takže teď mám docela starosti (žena na mě tlačí, když už bude moci jezdit), proto vás jen pozoruji nezúčastněně. Ale slibuji jak to bude v cajku a bude tam LPG a Evča bude jezdit, tak budu zase opět pravidelným návštěvníkem a přispěvovatelem.

tak tak chlapi, řeším auto. Už máme doma (od včerejška) ale tam ten talián s plynem nedopadl. Fakt byla pěkná, LPG měla BRC, ale měla vzhledem k tomu že byla v provozu od 1998, propadlou nádrž. Sleva na ní byla jen 5000 Kč. Volal jsem servisákovi LPG a ten říkal new toroid do 8500,- (říkal to s rezervou, kdyby tam bylo ještě něco dalšího). U druhého byla cena 7000,-. Jinak měla ještě vadný termostat (cca 400,-) a baterku. Takže jsme požadovali slevu 9000,-, na tu nepřistoupili, tak jsme jim dali sbohem.

Pak jsme toho projeli více až jsme skončili v Ostřetíně u Holic a tam manželce padla do oka jedna, tak jsme ji nakonec vzali. Je to 1,3 GLXi, 50KW, 1995, central, imobilizér, zamykání zpátečky, tažné, plechařinu má udělanou, 5.dveře excelentní, motor se zdá být good, spojka OK, jen přední náprava bude chtít asi nějakou geošku (přemýšlím co se tam dá vyměnit - čepy, silentbloky? nevím, máte ještě nějaký nápad? :help: ). Musím vyměnit spínač parkovaček a pár takových drobností jako podsvícení palubky, podsvícení ovládání topení atd.

Zítra mě čeká evidenčka, zařídit povinné ručení, přihlásit + značky, vyvážit kola do pneuservisu + oprava drobností .... takže teď mám docela starosti (žena na mě tlačí, když už bude moci jezdit), proto vás jen pozoruji nezúčastněně. Ale slibuji jak to bude v cajku a bude tam LPG a Evča bude jezdit, tak budu zase opět pravidelným návštěvníkem a přispěvovatelem.

Tak mi ti teda odpouštíme a dávám eti dva dny(asi tolik ti dala i máma že?) :p .Jinak dostaneš :aggressive: :aggressive:

Hlavně ať slouží. :palec2:

Co se týče přední nápravy-zajel bych do značkáče na nálezovku. Ať víš na čem jsi :palec2:

Tak mi ti teda odpouštíme a dávám eti dva dny(asi tolik ti dala i máma že?) :p .Jinak dostaneš :aggressive: :aggressive:

Hlavně ať slouží. :palec2:

no tak nějak je představa, ale chtěl bych ji (Feldu lol ) ještě trochu provětrat a ozkoušet než ji hodím na plyn, abych do toho nenarval prachy a pak něco exlo. Zítra se musím stavit za tím LPG servisákem, domluvit termín a eventuelně zda by mně udělal i tu nápravu. Dělají z bráchou i nějaké mechanické věci, tak uvidíme.

tesi ma ze sa ti podarilo zohnat nieco slusne :palec2::palec2::palec2:

tu napravu si daj pozriet, zichr je zichr ;)

a kolko ta ta nadhera stala? teda ak prezradis a dufam, ze ukazes nejake fotecky :prc:

nech sluzi k spokojnosti :palec2::palec2::palec2:

menej starosti by bolo vymenit zenu. :p

ale hlavne nech dobre jazdi a nechce furt peniaze. :palec2:

tesi ma ze sa ti podarilo zohnat nieco slusne :palec2::palec2::palec2:

tu napravu si daj pozriet, zichr je zichr ;)

a kolko ta ta nadhera stala? teda ak prezradis a dufam, ze ukazes nejake fotecky :prc:

nech sluzi k spokojnosti :palec2::palec2::palec2:

cena 39 000 CZK

jasně jak bude čas, foto dám, ale to bude asi až o víkendu

ale hlavne nech dobre jazdi a nechce furt peniaze. :palec2:

žena nebo Felda?? :smich::smich:

menej starosti by bolo vymenit zenu. :p

tak to si fakt nejsem jistý

Upraveno od Malta

jiste ze felda. u zien je to neodstranitelna zavada a neni mozne to ani reklamovat u tchyne. :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.