Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

slant teraz plati TN 548 DS kurevsky cervena s nalepkou LPG na zadnom skle, vediem 1= 0 tak hrame dalej mas sancu vyrovnat ked som znizil vykon.

a ake je to varene pivo to som este nepil ja sa teraz dorabam doma cervenym vinom aby som nemusel vecer sulozit ked budem opity

:-D dobra vyhovorka :kol-28:

ja ti ani neviem, kamos ma na to origo fermentacnu nadobu a nejako to vyraba z chmeloveho a jacmenneho koncentratu, do toho supne pivne kvasinky, necha odlezat, staca do flias a zastupluje. potom nechava vyzriet. prisambohu je lepsie nez tie hnusaky z obchodu. sice trochu kalne z tych kvasiniek, ale chutovo lepsie.

Upraveno od slant

toto som nasiel od firmy co to montuje a vstrekovace su valtek.

Car-Gaz - obchodné označenie vstrekovacej sady od tohto výrobcu je SOLARIS. Zloženie sady je nasledovné - reduktory od renomovaného talianskeho výrobcu reduktorov a multiventilov - Tomasetto, vstrekovače od známej talianskej firmy Valtek, snímače tlaku a teploty od výrobcov Bosch a Mitsubishi. Riadiaca jednotka a kabeláž sú poľskej výroby. Tieto výrobky sú určené primárne pre nemecký trh (www.solaris-lpg.de). Značka má momentálne homologizácie podľa predpisu EHK R115 pre 21 značiek automobilov (viď sekcia "Schválené typy áut").

6-valcový kit Solaris:

toz kurva si tam zijete v tych banovciach mate vlastny pivovar ale my zas mame na dedine vlastnupalenicu a to su tiez dobrotky hlavne letos ked zarodili slivky tak ze bolo malo demizonov.

jebat na penaze my sa meme dobre aj bez nich. staci mat dobrych kamaratov. nech sa vam vsetkym dari majstri

nienie...pivo sa vyrabalo pri trencine, doniesol mi ho do prace. kukal som nan od rana ako stalo vedla pocitaca a kurevsky sa koli nemu tesil na vecer.

tak nech solaris slape bez problemov, cau

dik a pekny vikend vsetkym.

tak skusim poslat fotky z namontovaneho plynu ak treba detailes tak skusim nabuduce dofotit

295r9fo.jpg

119ywja.jpg

og508.jpg

je to polské zařízení, stará známá polská skládačka od všech možných výrobců...v tom případě je jedno jsetli tam bude Stag, Elpigaz,Car Gas.....kdysi KArGas bylo italské zařízení, je vidět, že už ukradli a oprášili i to.....kam ten svět spěje.....

tak sme zistili ze cely svet je jeden velky ojeb.

ale co uz skusime ci to bude fungovat a ak s tym nebudu problemy a bude mi to setrit peniaze v co pevne verim tak nech je to aj z mongolska.

dik karle za info. ja budem priebezne hlasit spotrebu a spolahlivost systemu.

majstri nech sa vam dari

Ale ta cena za takovou skládanici - to je pálka!

tak majstri je hotovo uz so zase LPG JE TAM SOLARIS ... stalo to 1140 evri montovali to 2 dni ale ocenujem profesionalny pristup v dielni a instruktaz a tiez pozvanie na prehliadku a doladenie po najazdeni 2000 km. ..

To tu druhou prohlídku budou doufám dělat grátis, v přepočtu za nějakých 28,5 papíru ji máš přímo předplacenou!

ja som u neho prve prachy po prerabke na plyn vysolil az pri 45tisic, ked mi menil filter. dovtedy vsetky prehliadky zdarma.

dle meho je to slusny pristup k zakaznikovi, kdyz plynar seridi auto ktere delal zadarmo... nejak to automaticky predpokladam nebo se pletu? me zatim muj plynar udelal vsechno za cenu materialu.

tak som sa tam dnes zastavil chcel som doklady ale nemal som cas cakat tak dohodnute na zajtra inak dnes som jazdil 410 km a spotreba asi 8 l plynu na 100KMale to len odhad ako po prvej nadrzi. inak ziadny problem . ak to bude fungovat takto tak si kua kupim este jeden solaris.

nech sa dari majstri.

Koukam, že pivovarnící jsou všude já zrovna dopil svůj cca 12° svrchně kvašený ležák, ale pěkně po staru ječmen-voda-chmel, žádný koncentrát (ale i ten bude lepší než to co je běžně k dostání).

nazdar majstri tak vam napisem moje dojmi a moje zistenia

dnes som dovybavoval administrativu a avetko uz ma lpg oficialne v technickom preukaze stalo to na kolkoch 62 evri ale stoji to zato, spotreba uplne super necelych 8 litrov ale zatial merane len na 3OOOkm a este bude doladovacia kontrola. je radost nalietat 4OO km za den a natankovat 30 l plynu a zaplatit 2O evri. to cloveka aj bavi chodit do prace.dnes som nasiel pumpu kde tankuju najlacnejsie 0,669evri a maju certifikat kvality ze tankuju plyn od firmy tomegaz ale chcem sa opytat poznate to niekto co sa tika kvality a ake je to v porovnani s flagou. zatial som daval len flagu .

a este zaujmavost dnes som na autobazar eu nasiel moje berlingo ktore malo 400tkm a predal som ho za 2500 nasiel na predaj v trnavskom bazare za 3350 a uz ma len 164Tkm. to je zaujmave ako v tej trnave omladlo. :kol-29:

majstri nech sa vam dari :kol-47:

Ježiš Amigo, to jsi se probral - jako bys to nevěděl, že bazary cenu proti výkupu zvednou zhruba o 50% a že se v nich hromadně stáčejí tachometry - cos čekal? Musel bys jedině číhat na případnýho kupce, a až s ním pojede po zaplacení na ouřad si ho přihlásit, musel bys mu předložit důkaz - smlouvu, kterou jsi určitě sepsal s bazarem při výkupu. A pak by musela následovat žaloba - vás obou na bazar, protože Tobě byl upřenej přiměřenej zisk z prodeje auta a kupec byl bazarem podveden = uveden v omyl za účelem zvětšení zisku z prodeje... Důkazní břemeno samozřejmě na straně vás dvou a výsledek jistej - maximum projebanýho času a trest pro svině svinutý žádnej nebo maximálně menší než symbolickej...

ale ja som to predal sukromne do starej lubovne co je vo pri vysokych tatrach a ten to prihlasil na seba a asi si to rozmyslel a sup s tym do bazaru ale musel stocit km inak by to uz nepredal.

ja som to uviedol len ako zaujmavost a o bazaroch sa to vie aj u nas

jinak chlapi, včera jsem konečně prolomil smůlu s datem třináctého ... v pátek 13.ledna mi přestala dobíjet Fábule, 13.února mi začal ten problém s rozhádaným volnoběhem a shášením, tak jsem včera trnul zda konečně dojedu v klidu do a z práce a stalo se :kol-47:

ked sa ma cosi dojebat tak sa to dojebe bez ohladu na datum :kol-29:

ty si si to uz odjebal teraz je na rade niekto druhy a ten nam napise zajtra :kol-28:

:kol-133: myslim ze to budem ja. mam tusenie ze stratim lavu prednu puklicu. dnes som ju totiz videl ze len tak plapola na disku a zabudol som si kupit tu utahovaciu pasku a zapaskovat ju.

inac, s tym bazarom je to pekna supa. ale myslim ze uz stara lubovna to berlingo zmotala zo 400 na 250 a bazar na 164. :disgust:

• 2 týdny později...

je piatooook :kol-149:

post-31661-0-28248400-1332488638_thumb.j

Upraveno od slant

nazdar majstri nazdar slant. sa ti machruje ked si o jednej zdrhol z roboty :kol-47: mozem na teba pod mostom vytrubovat kolko chcem zahladeny a zamysleny ako pojde na pivecko. a v utorok na tom istom mieste si viezol aj nejaku panicku smerom domov :kol-31: a tak isto nereagoval na trubenie.

chlapci pekny vikend a keby ste chceli nieco majtrovat tak posielam navod:

"Príde Janko za MacGyverom a hovorí mu:

- Hej Mac, sprav mi auto, ale taký poriadny Cabriolet, ktorý má aspoň osem valcov.

A MacGyver mu na to povie:

- Daj mi papierik od žuvačky." :kol-28:

Jak poznáte, že v baráku bydlí MacGyver?

Musíte ze střechy shodit půldruhý tuny šrotu - když dole na chodník dopadne kompletní americkej pick-up, našli jste...

nazdar majstri nazdar slant. sa ti machruje ked si o jednej zdrhol z roboty :kol-47: mozem na teba pod mostom vytrubovat kolko chcem zahladeny a zamysleny ako pojde na pivecko. a v utorok na tom istom mieste si viezol aj nejaku panicku smerom domov :kol-31: a tak isto nereagoval na trubenie.

ty fakt ze som zdrhol o jednej, aka nahoda, cece ze si ma tam videl. no, ja ked sedim v aute, nevidim, nepocujem... a kto by uz len na mna trubil, no nie? na to tiez velmi nereagujem.

v utorok?

a ) musim kolegovi povedat ze vyzera ako zena, nech si necha aspon fuzy narast

b )bolo to v pondelok, to som viezol tu moju, sli sme na kulturu a zabijali sme v meste cas. pod kulturou chapem lenku filipovu, kurna, sme tam znizili vekovy priemer. inac tam boli ludia vsetko od 50 hore :kol-28:

Upraveno od slant

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.