Únor 20, 200817 r K té vodě- nesmíš to tak umývat. . Mrkni na těsnění kolem čelního okna. Možná jak chystali auto na prodej, tak ho trochu moc umyli vevnitř. Nech ho vyschnout a uvidiš.Jinak voda byla u Škodovek vždy největší problém. ješ jsem to nemyl, bylo to z bazaru čisté. Skla mají Felicie lepená nebo ne? Nejsem si jistý. Jo nechám to vyschnout a pak to skusím pokropit konvou a uvidme
Únor 20, 200817 r dnes je to tu mrtve asi to je aj tym nasim prezidentom, vela znas drzi smutok a odpustili sme z nadrze plynu na jeho pocest uz aby bol s5 No s ním je to nějaké dívné, chvíli si myslím že si dělá prdel, potom si znovu přečtu ty jeho řeči a . Nevím no. Jestli si dělá prdel, tak dostane do drně. :p :p
Únor 20, 200817 r no teraz to pekne zblblo ani som nestihol napisat par riadkov a je tu plno novych prispevkov
Únor 20, 200817 r ješ jsem to nemyl, bylo to z bazaru čisté.Skla mají Felicie lepená nebo ne? Nejsem si jistý. Jo nechám to vyschnout a pak to skusím pokropit konvou a uvidme Ne, filcky jsou ještě v gumě. Musíš chvíli vydržet, a pokud to poteče kolem okna tak ho lehce ťuknout kladívkem a rychle nechat vyměnit i s gumou :palec2:
Únor 20, 200817 r no teraz to pekne zblblo ani som nestihol napisat par riadkov a je tu plno novych prispevkov Musíš zrychlit kamaráde, my se tady neflákáme :p
Únor 20, 200817 r No s ním je to nějaké dívné, chvíli si myslím že si dělá prdel, potom si znovu přečtu ty jeho řeči a . Nevím no. Jestli si dělá prdel, tak dostane do drně. :p :p taky jsem si na jeho humor zvykal ale Colins je šprýmař každým coulem, takže ani mě na okamžik nenapadlo, že by to mělo být vážně
Únor 20, 200817 r Ne, filcky jsou ještě v gumě. Musíš chvíli vydržet, a pokud to poteče kolem okna tak ho lehce ťuknout kladívkem a rychle nechat vyměnit i s gumou :palec2: pravda, mám to už pojištěné (ej čo to táram ... drahá polovic to má poistené) a už jsem dlouho nečerpal
Únor 20, 200817 r pocuj malticka, k tej vode skus pozriet aj podlahu pod tym kobercom, obcas sa stane ze na spojoch v podlahe to jednoducho povoli a zatecie tam, naprska ti tam vodu od kolesa, to moze byt tiez problem, ak by to bolo ono staci vytmelit a niecim streknut a zas pohoda pises, ze si kupil potah na volant, aky si kupil?
Únor 20, 200817 r taky jsem si na jeho humor zvykal ale Colins je šprýmař každým coulem, takže ani mě na okamžik nenapadlo, že by to mělo být vážně No já nemám moc tady ten humor rád(hlavně s nemocema), už jsem to několikrát u kamarádů zažil. Srandičky a pak mu to nikdo nevěřil. Uvěřili jsme až v nemocnici na návštěvě. Až ho potkám tak dostane do řepy . Má ode mě . :p
Únor 20, 200817 r pocuj malticka, k tej vodeskus pozriet aj podlahu pod tym kobercom, obcas sa stane ze na spojoch v podlahe to jednoducho povoli a zatecie tam, naprska ti tam vodu od kolesa, to moze byt tiez problem, ak by to bolo ono staci vytmelit a niecim streknut a zas pohoda pises, ze si kupil potah na volant, aky si kupil? Ty vole, snad si nechceš dát do fábule potah na volant?
Únor 20, 200817 r pravda, mám to už pojištěné (ej čo to táram ... drahá polovic to má poistené) a už jsem dlouho nečerpal Nic nečerpeš, máš to připojištěné (čelní okno, maminu určitě taky ) a nic si při opravě okna nesnižuješ. Já už měnil 3x a nic . 2x jsem ho měl rozbité a 1x už bylo naŤukané od kamínků(takže klep kladívkem a bylo nové )
Únor 20, 200817 r Ty vole, snad si nechceš dát do fábule potah na volant? a preco nie? mal som tam obycajny umely volant a ten sice nebol zly ale koza je koza a ten potah co som tam dal je super, mne sa lepsie drzi hrubsi volant a kozenny je prijemnejsi spravil som blbost?
Únor 20, 200817 r pocuj malticka, k tej vodeskus pozriet aj podlahu pod tym kobercom, obcas sa stane ze na spojoch v podlahe to jednoducho povoli a zatecie tam, naprska ti tam vodu od kolesa, to moze byt tiez problem, ak by to bolo ono staci vytmelit a niecim streknut a zas pohoda pises, ze si kupil potah na volant, aky si kupil? koženkový černý v kombinaci s takovou ocelovou modrošedou barvou ... aby to ladilo k autu (moja to ještě neví) ale už jsem ji n to ráno připravoval, že volant je oleštěný a oproti Fabuli tenčí (i předtím jsme měli na Feldě potah), že se jí bude lepši držet. Už dnes jela s autem a musím říci, že jí to nedělalo problém, ale shodli jsme se zlatá Fábča ... člověk rychle odvykne a na lepší se rychle zvyká. Jinak jak jsem byl kritický na různé pazvuky ve Fábce poslední dobou, tak po přesednutí do Feldy a pak znovu do Fábky, tak už nic neřeším. To je jakéhosi praskání bouchání drnčení .....
Únor 20, 200817 r Nic nečerpeš, máš to připojištěné (čelní okno, maminu určitě taky ) a nic si při opravě okna nesnižuješ. Já už měnil 3x a nic . 2x jsem ho měl rozbité a 1x už bylo naŤukané od kamínků(takže klep kladívkem a bylo nové ) jasně já vím ... myslel jsem to tak, že jsem naposled měnil sklo u Feldy (tedy nechala ho měnit Evča, já byl tehdy v Rusku) a to už je 3,5 roku
Únor 20, 200817 r koženkový černý v kombinaci s takovou ocelovou modrošedou barvou ... aby to ladilo k autu (moja to ještě neví) ale už jsem ji n to ráno připravoval, že volant je oleštěný a oproti Fabuli tenčí (i předtím jsme měli na Feldě potah), že se jí bude lepši držet. Už dnes jela s autem a musím říci, že jí to nedělalo problém, ale shodli jsme se zlatá Fábča ... člověk rychle odvykne a na lepší se rychle zvyká. Jinak jak jsem byl kritický na různé pazvuky ve Fábce poslední dobou, tak po přesednutí do Feldy a pak znovu do Fábky, tak už nic neřeším. To je jakéhosi praskání bouchání drnčení ..... tiez som nejaky citlivy na pazvuky v poslednej dobe a ked bude cas tak to pozriem a pripadne mozne zdroje odstranim, asi to niecim podlepim alebo co, mam pocit ako by mi povolovali vsade srobky siel som vo felde, ale ta bola tichucka, nikde nic a ma uz svoje roky
Únor 20, 200817 r jasně já vím ... myslel jsem to tak, že jsem naposled měnil sklo u Feldy (tedy nechala ho měnit Evča, já byl tehdy v Rusku) a to už je 3,5 roku a keby som si dal aj ja poistit predne sklo na fabci a nieco by sa mu nahodou stalo, mozem si ho vymenit za tonovane? ci to sa neda takto vymenit?
Únor 20, 200817 r a preco nie? mal som tam obycajny umely volant a ten sice nebol zly ale koza je koza a ten potah co som tam dal je super, mne sa lepsie drzi hrubsi volant a kozenny je prijemnejsi spravil som blbost? Já potahy na volantu nemám rád. Jinak mám ve fabuli kožený paket(stál asi 5 tkč)-volant, ručka, řadička .Jj, kůže je kůže. Ve služební máme obyčejný plast. volant a v pohodě. Pokud je potah neutrální, tak možná jo, ale takové ty divoké-to je na
Únor 20, 200817 r budu teď asi týden jezdit Feldou do práce ... fáze zkoušení než to dám na prerábku ... srdce mi bude krvácet u té benzinky
Únor 20, 200817 r a keby som si dal aj ja poistit predne sklo na fabci a nieco by sa mu nahodou stalo, mozem si ho vymenit za tonovane?ci to sa neda takto vymenit? Pokud máš normální a chtěl by jsi to s tím pruhem(mám ho a je to celkem super) tak to nejde , pokud si nedoplatíš rozdíl. Pokud ho doplatíš, tak příště už ti dají zase to lepší. Mění ti to co máš na autě. Nebo si nech nalepit černý pruh na okno, jak si budeš dělat fólie.
Únor 20, 200817 r budu teď asi týden jezdit Feldou do práce ... fáze zkoušení než to dám na prerábku ... srdce mi bude krvácet u té benzinky Tak u sebe voz alespoň plyn do zapalovače a až ti bude smutno po LPG tak si potáhni :p :p
Únor 20, 200817 r Tak u sebe voz alespoň plyn do zapalovače a až ti bude smutno po LPG tak si potáhni :p :p myslíš sjet se jako mládež jo .... no nevím, to by asi dobře nedopadlo
Únor 20, 200817 r Já potahy na volantu nemám rád. Jinak mám ve fabuli kožený paket(stál asi 5 tkč)-volant, ručka, řadička .Jj, kůže je kůže. Ve služební máme obyčejný plast. volant a v pohodě. Pokud je potah neutrální, tak možná jo, ale takové ty divoké-to je na tak to by sa ti ten moj asi nepacil mne sa paci a je prijemny ma este pod kozou taku penovu podlozku, zatial som snim velmi spokojny mam tam tento
Únor 20, 200817 r tak to by sa ti ten moj asi nepacilmne sa paci a je prijemny ma este pod kozou taku penovu podlozku, zatial som snim velmi spokojny mam tam tento No že seš to ty tak je moc pěknej . Vypadá celkem dobře. Ale origo je origo.
Únor 20, 200817 r Pokud máš normální a chtěl by jsi to s tím pruhem(mám ho a je to celkem super) tak to nejde , pokud si nedoplatíš rozdíl. Pokud ho doplatíš, tak příště už ti dají zase to lepší. Mění ti to co máš na autě. Nebo si nech nalepit černý pruh na okno, jak si budeš dělat fólie. dik za radu, uz zacinam riesit zmenu poistovne a rad by som aj havarijnu poistku, u nas je to dost drahe tak musim dobre pozistovat, potom by som si dal aj sklo poistit kolko moze byt rozdiel v cene pri tonovanom skle a obycanym sklom?
Únor 20, 200817 r tak to by sa ti ten moj asi nepacilmne sa paci a je prijemny ma este pod kozou taku penovu podlozku, zatial som snim velmi spokojny mam tam tento proti gustu žádný dišputát ... na Feldě jsem to bral a beru jako nutnost, řízení bez posilovače a tenký věnec, nic příjemného. U Fábky to ale nevyžaduji, protože tam to utočím prstem a i věnec je dost silný (alespoňpro mě)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.