Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No že seš to ty tak je moc pěknej :p . Vypadá celkem dobře. Ale origo je origo. :p

na origo volant som nemal financ, takze riesenie sa naslo :palec2:

proti gustu žádný dišputát ... na Feldě jsem to bral a beru jako nutnost, řízení bez posilovače a tenký věnec, nic příjemného. U Fábky to ale nevyžaduji, protože tam to utočím prstem a i věnec je dost silný (alespoňpro mě)

Jedním prstem dokud funguje servo. kolega v práci ho měnil, oprava stála 24 tkč. :ble

dik za radu, uz zacinam riesit zmenu poistovne a rad by som aj havarijnu poistku, u nas je to dost drahe tak musim dobre pozistovat, potom by som si dal aj sklo poistit

kolko moze byt rozdiel v cene pri tonovanom skle a obycanym sklom?

tipuji tak 500 Kč.

na origo volant som nemal financ, takze riesenie sa naslo :palec2:

Vypadá skoro jako origo. Jakou máš barvu auta?

Jedním prstem dokud funguje servo. kolega v práci ho měnil, oprava stála 24 tkč. :ble

toho se taky děsím, kdyby se to náhodou pos...lo

tipuji tak 500 Kč.

takze vysledok je asi takyto

poistit sklo, pouzit kladivko, doplatit rozdiel a mam tonovane sklo :palec2:

zo systemom sa musi :prc:

určo má červenou koridu ;)

dik za radu, uz zacinam riesit zmenu poistovne a rad by som aj havarijnu poistku, u nas je to dost drahe tak musim dobre pozistovat, potom by som si dal aj sklo poistit

kolko moze byt rozdiel v cene pri tonovanom skle a obycanym sklom?

no to bude asi víc než 500,-. Zháněl jsem okno na Agilu, v Oplu 6800,- Kč a v Autosklo TS 3400,- . Trochu rozdíl. Ten samej výrobce.

auti mam cervene

je to cervena rally, skoro taka ista ako je na volante, tak sa mi to aj celkom hodilo

a prisitie volantu bola zabavicka na nedelne popoludnie :);)

takze vysledok je asi takyto

poistit sklo, pouzit kladivko, doplatit rozdiel a mam tonovane sklo :palec2:

zo systemom sa musi :prc:

Nevím co si představuješ pod takým -tónované sklo. jediný rozdíl je v pruhu na skle(zatmavené clonítko). Jinak Fábie jsou z výroby zatmaveny na 0 procent (opakuji o procent), ale mají zelený nádech. :palec2:

no to bude asi víc než 500,-. Zháněl jsem okno na Agilu, v Oplu 6800,- Kč a v Autosklo TS 3400,- . Trochu rozdíl. Ten samej výrobce.

jo jasně tohle beru Opel-Autosklo TS. Já spíše myslel ve stejném kšeftu rozdíl mezi normální a s pruhem. Známí takhle měnili na Feldě před třema rokama bílé za s pruhem a rozdíl byl tehdy nějaký 500 Kč.

Nevím co si představuješ pod takým -tónované sklo. jediný rozdíl je v pruhu na skle(zatmavené clonítko). Jinak Fábie jsou z výroby zatmaveny na 0 procent (opakuji o procent), ale mají zelený nádech. :palec2:

tak o tom som nevedel, to je skoda, takych 15% by som bral

Zítra jedu do Škodovky domlouvat SUNtek(zatmavení oken - origo Škoda). Bez dokladu a DPH( :p ) 4000,- Kč. :p :p :p

jo jasně tohle beru Opel-Autosklo TS. Já spíše myslel ve stejném kšeftu rozdíl mezi normální a s pruhem. Známí takhle měnili na Feldě před třema rokama bílé za s pruhem a rozdíl byl tehdy nějaký 500 Kč.

Ono se s nima dá i dolmuvit, záleží na pojišťovně a jaký je likvidátor té pojišťovny(láhev atd. )

Zítra jedu do Škodovky domlouvat SUNtek(zatmavení oken - origo Škoda). Bez dokladu a DPH( :p ) 4000,- Kč. :p :p :p

hm, tak to já jsem dal půlku tvé částky za kotouče a desky od Sebo tady z fóra, budu měnit teď v neděli společně s olejem.

Zítra jedu do Škodovky domlouvat SUNtek(zatmavení oken - origo Škoda). Bez dokladu a DPH( :p ) 4000,- Kč. :p:p:p

to je super cena, mne budu stacit folie na zadne skla, mozno si dam aj na predne ten pruh a ak sa mi podari zohnat dobru foliu tak si ju dam na vonkajsie spetne zrkadla, bracho to ma na aute a oslepenie v spetnych je ovela mensie

Čelní nesmí být zatmaveno fůbec(jedině determální-fialový nádech-mají franc. vozy, Opel atd.). U řidiče max 30 propustnost a vzadu je to jedno.

hm, tak to já jsem dal půlku tvé částky za kotouče a desky od Sebo tady z fóra, budu měnit teď v neděli společně s olejem.

brzdy jsem dělal loni v létě, origo škoda (cena měla být 8000,-). Nakonec přes známého 3700,-.(i s prací)

to je super cena, mne budu stacit folie na zadne skla, mozno si dam aj na predne ten pruh a ak sa mi podari zohnat dobru foliu tak si ju dam na vonkajsie spetne zrkadla, bracho to ma na aute a oslepenie v spetnych je ovela mensie

ale taky v nich nic nevidíš. Nemá brácha spíš samostmívací zrcátka?

brzdy jsem dělal loni v létě, origo škoda (cena měla být 8000,-). Nakonec přes známého 3700,-.(i s prací)

ja som menil brzdy minuly rok a stalo ma to priblizne 3500 ale slovenskych, mal som kotuce a brzdy z velkoskladu, nejak sa zadarilo :palec2:

a vymenu som spravil sam za pomoci skuseneho odbornika lol

a mám takového tušáka, že do dovči v BG budu muset udělat přední tlumiče

ja som menil brzdy minuly rok a stalo ma to priblizne 3500 ale slovenskych, mal som kotuce a brzdy z velkoskladu, nejak sa zadarilo :palec2:

a vymenu som spravil sam za pomoci skuseneho odbornika lol

dobrá cena :palec2: . Mě se v tom nechtělo hrabat a brzdy jsou brzdy.

ale taky v nich nic nevidíš. Nemá brácha spíš samostmívací zrcátka?

no on ma audinu ale samostmievacie nie su, maju taku foliu na sebe, a vyzeraju do modra

uz sa mi obzera po niecom takom, teraz byva slnko nizko ked idem z prace a teda ked tak dobre trafi do zrkadiel, tak to mam rovno do oci a z troch miest naraz, skoro ma tam ...... za tym volantom

dobrá cena :palec2: . Mě se v tom nechtělo hrabat a brzdy jsou brzdy.

to hej, preto som tam mal skuseneho odbornika, ktory cely zivot robil v servise :palec2:

a mám takového tušáka, že do dovči v BG budu muset udělat přední tlumiče

nedivoč. Byl jsem ve Škodovce a řekli mi že přední jsou na hraně a zadní celkem dobrý. Pak jsem jel k MONROE(nebo jak se to píše) a řekli mi že přední dobrý a zadní nic moc. Tak jsem u Globusu provedl 3. zkoušku(měli tam nějakou akci)- přední super, zadní super. tak nevím. seru na ně. Letos to ještě vydrží. :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.