Únor 20, 200817 r No že seš to ty tak je moc pěknej . Vypadá celkem dobře. Ale origo je origo. na origo volant som nemal financ, takze riesenie sa naslo
Únor 20, 200817 r proti gustu žádný dišputát ... na Feldě jsem to bral a beru jako nutnost, řízení bez posilovače a tenký věnec, nic příjemného. U Fábky to ale nevyžaduji, protože tam to utočím prstem a i věnec je dost silný (alespoňpro mě) Jedním prstem dokud funguje servo. kolega v práci ho měnil, oprava stála 24 tkč.
Únor 20, 200817 r dik za radu, uz zacinam riesit zmenu poistovne a rad by som aj havarijnu poistku, u nas je to dost drahe tak musim dobre pozistovat, potom by som si dal aj sklo poistitkolko moze byt rozdiel v cene pri tonovanom skle a obycanym sklom? tipuji tak 500 Kč.
Únor 20, 200817 r na origo volant som nemal financ, takze riesenie sa naslo Vypadá skoro jako origo. Jakou máš barvu auta?
Únor 20, 200817 r Jedním prstem dokud funguje servo. kolega v práci ho měnil, oprava stála 24 tkč. toho se taky děsím, kdyby se to náhodou pos...lo
Únor 20, 200817 r tipuji tak 500 Kč. takze vysledok je asi takyto poistit sklo, pouzit kladivko, doplatit rozdiel a mam tonovane sklo zo systemom sa musi
Únor 20, 200817 r dik za radu, uz zacinam riesit zmenu poistovne a rad by som aj havarijnu poistku, u nas je to dost drahe tak musim dobre pozistovat, potom by som si dal aj sklo poistitkolko moze byt rozdiel v cene pri tonovanom skle a obycanym sklom? no to bude asi víc než 500,-. Zháněl jsem okno na Agilu, v Oplu 6800,- Kč a v Autosklo TS 3400,- . Trochu rozdíl. Ten samej výrobce.
Únor 20, 200817 r Vypadá skoro jako origo. Jakou máš barvu auta? auti mam cervene je to cervena rally, skoro taka ista ako je na volante, tak sa mi to aj celkom hodilo a prisitie volantu bola zabavicka na nedelne popoludnie
Únor 20, 200817 r takze vysledok je asi takytopoistit sklo, pouzit kladivko, doplatit rozdiel a mam tonovane sklo zo systemom sa musi Nevím co si představuješ pod takým -tónované sklo. jediný rozdíl je v pruhu na skle(zatmavené clonítko). Jinak Fábie jsou z výroby zatmaveny na 0 procent (opakuji o procent), ale mají zelený nádech.
Únor 20, 200817 r no to bude asi víc než 500,-. Zháněl jsem okno na Agilu, v Oplu 6800,- Kč a v Autosklo TS 3400,- . Trochu rozdíl. Ten samej výrobce. jo jasně tohle beru Opel-Autosklo TS. Já spíše myslel ve stejném kšeftu rozdíl mezi normální a s pruhem. Známí takhle měnili na Feldě před třema rokama bílé za s pruhem a rozdíl byl tehdy nějaký 500 Kč.
Únor 20, 200817 r Nevím co si představuješ pod takým -tónované sklo. jediný rozdíl je v pruhu na skle(zatmavené clonítko). Jinak Fábie jsou z výroby zatmaveny na 0 procent (opakuji o procent), ale mají zelený nádech. tak o tom som nevedel, to je skoda, takych 15% by som bral
Únor 20, 200817 r tak o tom som nevedel, to je skoda, takych 15% by som bral Zítra jedu do Škodovky domlouvat SUNtek(zatmavení oken - origo Škoda). Bez dokladu a DPH( ) 4000,- Kč. :p
Únor 20, 200817 r jo jasně tohle beru Opel-Autosklo TS. Já spíše myslel ve stejném kšeftu rozdíl mezi normální a s pruhem. Známí takhle měnili na Feldě před třema rokama bílé za s pruhem a rozdíl byl tehdy nějaký 500 Kč. Ono se s nima dá i dolmuvit, záleží na pojišťovně a jaký je likvidátor té pojišťovny(láhev atd. )
Únor 20, 200817 r Zítra jedu do Škodovky domlouvat SUNtek(zatmavení oken - origo Škoda). Bez dokladu a DPH( ) 4000,- Kč. :p hm, tak to já jsem dal půlku tvé částky za kotouče a desky od Sebo tady z fóra, budu měnit teď v neděli společně s olejem.
Únor 20, 200817 r Zítra jedu do Škodovky domlouvat SUNtek(zatmavení oken - origo Škoda). Bez dokladu a DPH( ) 4000,- Kč. to je super cena, mne budu stacit folie na zadne skla, mozno si dam aj na predne ten pruh a ak sa mi podari zohnat dobru foliu tak si ju dam na vonkajsie spetne zrkadla, bracho to ma na aute a oslepenie v spetnych je ovela mensie
Únor 20, 200817 r tak o tom som nevedel, to je skoda, takych 15% by som bral Čelní nesmí být zatmaveno fůbec(jedině determální-fialový nádech-mají franc. vozy, Opel atd.). U řidiče max 30 propustnost a vzadu je to jedno.
Únor 20, 200817 r hm, tak to já jsem dal půlku tvé částky za kotouče a desky od Sebo tady z fóra, budu měnit teď v neděli společně s olejem. brzdy jsem dělal loni v létě, origo škoda (cena měla být 8000,-). Nakonec přes známého 3700,-.(i s prací)
Únor 20, 200817 r to je super cena, mne budu stacit folie na zadne skla, mozno si dam aj na predne ten pruh a ak sa mi podari zohnat dobru foliu tak si ju dam na vonkajsie spetne zrkadla, bracho to ma na aute a oslepenie v spetnych je ovela mensie ale taky v nich nic nevidíš. Nemá brácha spíš samostmívací zrcátka?
Únor 20, 200817 r brzdy jsem dělal loni v létě, origo škoda (cena měla být 8000,-). Nakonec přes známého 3700,-.(i s prací) ja som menil brzdy minuly rok a stalo ma to priblizne 3500 ale slovenskych, mal som kotuce a brzdy z velkoskladu, nejak sa zadarilo a vymenu som spravil sam za pomoci skuseneho odbornika
Únor 20, 200817 r ja som menil brzdy minuly rok a stalo ma to priblizne 3500 ale slovenskych, mal som kotuce a brzdy z velkoskladu, nejak sa zadarilo a vymenu som spravil sam za pomoci skuseneho odbornika dobrá cena . Mě se v tom nechtělo hrabat a brzdy jsou brzdy.
Únor 20, 200817 r ale taky v nich nic nevidíš. Nemá brácha spíš samostmívací zrcátka? no on ma audinu ale samostmievacie nie su, maju taku foliu na sebe, a vyzeraju do modra uz sa mi obzera po niecom takom, teraz byva slnko nizko ked idem z prace a teda ked tak dobre trafi do zrkadiel, tak to mam rovno do oci a z troch miest naraz, skoro ma tam ...... za tym volantom
Únor 20, 200817 r dobrá cena . Mě se v tom nechtělo hrabat a brzdy jsou brzdy. to hej, preto som tam mal skuseneho odbornika, ktory cely zivot robil v servise
Únor 20, 200817 r a mám takového tušáka, že do dovči v BG budu muset udělat přední tlumiče nedivoč. Byl jsem ve Škodovce a řekli mi že přední jsou na hraně a zadní celkem dobrý. Pak jsem jel k MONROE(nebo jak se to píše) a řekli mi že přední dobrý a zadní nic moc. Tak jsem u Globusu provedl 3. zkoušku(měli tam nějakou akci)- přední super, zadní super. tak nevím. seru na ně. Letos to ještě vydrží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.