Únor 21, 200817 r jsem tu, fotbal moc nesleduji ahoj malticka, som sa pytal, ze ci neviete nieco o vyfukoch na fabku, ake su dobre a za dobre ceny, a co moze robit ked mas zly vyfuk, moze to mat vplyv aj na spotrebu?
Únor 21, 200817 r ahoj malticka,som sa pytal, ze ci neviete nieco o vyfukoch na fabku, ake su dobre a za dobre ceny, a co moze robit ked mas zly vyfuk, moze to mat vplyv aj na spotrebu? nevím o nich nic, ale už se to řešilo v sekci motor (tuším). Na spotřebu si myslím že to bude mít vliv, nevím jak moc výrazný ale i na výkonu by to mělo být znát pokud to neprojde celou výfukovou soustavou jak má Upraveno Únor 21, 200817 r od Malta
Únor 21, 200817 r nevím o nich nic, ale už se to řešilo v sekci motor (tuším). Na spotřebu si myslím že to bude mít vliv, nevím jak moc výrazný ale i na výkonu by to mělo být znát pokud to neprojde celou výfukovou soustavou jak má aha, dik, musim este pozistovat, a ako feldicka? jazdi v pohode, testujes?
Únor 21, 200817 r už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...87&hl=výfuk jinak zkus napsat uživateli Sebo, zda posílá i na Slovač , má dobré ceny, bral jsem od něj teď ty brzdy
Únor 21, 200817 r aha, dik, musim este pozistovat, a ako feldicka? jazdi v pohode, testujes? jojo, dnes jsem s ní jel do a z práce a dobrý. Něco mi klepe ve dveřích u řidiče, tak jsem to chtěl rozdělat a juknout na to, ale skončil jsem u kličky na okno, nešel mi povolit ten křížový šroubek, tak ho budu muset odvrtat a dát tam jiný a dnes už na to nebyl čas. Tak snad se zítra dostanu pod tapec a odhalím toho skřítka co tam klepe
Únor 21, 200817 r ahoj malticka,som sa pytal, ze ci neviete nieco o vyfukoch na fabku, ake su dobre a za dobre ceny, a co moze robit ked mas zly vyfuk, moze to mat vplyv aj na spotrebu? Hej robko, dej si do podpisu parametry auta, nevíme jak to máš staré atd. Jinak já mám výfuk 5,5 rokua vypadá to že je zatím dobrý. Myslím si, že pokud seženeš za dobou cenu origoš tak je to nejlepší varianta
Únor 21, 200817 r Hej robko, dej si do podpisu parametry auta, nevíme jak to máš staré atd.Jinak já mám výfuk 5,5 rokua vypadá to že je zatím dobrý. Myslím si, že pokud seženeš za dobou cenu origoš tak je to nejlepší varianta mam MR 2000 ale znacku origo vyfuku som nenasiel a fabulu som kupil ojazdenu tak neviem kolko tam je vyfuk, koncova cast je uz ale trocha prehrdzavena
Únor 21, 200817 r mam MR 2000 ale znacku origo vyfuku som nenasiel a fabulu som kupil ojazdenu tak neviem kolko tam je vyfuk, koncova cast je uz ale trocha prehrdzavena nastav si to do podpisu tak jak to mám já :p .(pokud se nestidíš :doh ) Jinak ten koncový výfuk má snad 5 vrstev, takže si z prorezivění dvou vrstev vůbec nic nedělej :palec2:
Únor 21, 200817 r Autor jsem tu, fotbal moc nesleduji bol som hrat fodbal, ale uz som tu ! cim mozem posluzit(posulozit) ?
Únor 21, 200817 r bol som hrat fodbal, ale uz som tu !cim mozem posluzit(posulozit) ? s tím suložením se obrať na tvou drahou polovičku(jestli jí z tebe už nejeblo :p ) A co uděláme s těma nálepkama? Jinak jsem sem dohodil dalšího ocťáka s LPG :palec2:
Únor 21, 200817 r Autor už jsem to našelhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...87&hl=výfuk jinak zkus napsat uživateli Sebo, zda posílá i na Slovač , má dobré ceny, bral jsem od něj teď ty brzdy vcera som sa pytal Sebo-a, posiela aj na SK. biznis je biznis, ale plus 250.-
Únor 21, 200817 r nastav si to do podpisu tak jak to mám já .(pokud se nestidíš )Jinak ten koncový výfuk má snad 5 vrstev, takže si z prorezivění dvou vrstev vůbec nic nedělej nehanbim sa, podla mna na ten vek ide dobre co som zistil po precitani par prispevkov tak poskodeny vyfuk moze zvysit spotrebu, pri urcitych otackach moze trhat motor a klesat vykon, kurna, zatial mam vsetky priznaky, musim to popozerat a vyskusat dik chalpi za rady inak novy vyfuk origo stoji okolo 4000 a to je sakra dost
Únor 21, 200817 r vcera som sa pytal Sebo-a, posiela aj na SK. biznis je biznis, ale plus 250.- od seba som bral pre brata rozvody do audiny, zistil ze sedia s ocktaviou aj vsetko ostatne pozistoval, objednal som za dobru cenu a bracho spokojny ma dobry tovar za dobre ceny
Únor 21, 200817 r Autor od seba som bral pre brata rozvody do audiny, zistil ze sedia s ocktaviou aj vsetko ostatne pozistoval, objednal som za dobru cenu a bracho spokojny ma dobry tovar za dobre ceny nema web-ovu stranku ?
Únor 21, 200817 r nehanbim sa, podla mna na ten vek ide dobreco som zistil po precitani par prispevkov tak poskodeny vyfuk moze zvysit spotrebu, pri urcitych otackach moze trhat motor a klesat vykon, kurna, zatial mam vsetky priznaky, musim to popozerat a vyskusat dik chalpi za rady inak novy vyfuk origo stoji okolo 4000 a to je sakra dost pokud ti vydrží 6 let, tak se určitě vyplatí origo Zajeď si do servisu a nech si to zkontrolovat. počkej do jara, na jaře budou ve škodovce zase kontrolní dny a za 99,- (u nás) ti zkontrolujou auto(nenech si nic doplňovat, jen zkontrolovat) ti proklepnou celý auto. Pak z výsledku kontroly odečti 50 procent a bude š vědět závady(origo servis strašně přehání )
Únor 21, 200817 r nema web-ovu stranku ? to neviem, ale je ochotny, pokial mas o nieco zaujem rad poradi
Únor 21, 200817 r pokud ti vydrží 6 let, tak se určitě vyplatí origo Zajeď si do servisu a nech si to zkontrolovat. počkej do jara, na jaře budou ve škodovce zase kontrolní dny a za 99,- (u nás) ti zkontrolujou auto(nenech si nic doplňovat, jen zkontrolovat) ti proklepnou celý auto. Pak z výsledku kontroly odečti 50 procent a bude š vědět závady(origo servis strašně přehání ) do toho asi pojdem
Únor 21, 200817 r Autor vazne je origo vyfuk najlepsi. mozno je drahy, ale pomer cena/vykon nenahradi ziadna lacnota made in China, Poland.... P.S. : nie som dealer vyfukov Upraveno Únor 21, 200817 r od colins
Únor 21, 200817 r vazne je origo vyfuk najlepsi.mozno je drahy, ale pomer cena/vykon nenahradi ziadna lacnota made in China, Poland.... P.S. : nie som dealer vyfukov Jenom aby :p :p
Únor 21, 200817 r Tady se vůbec nic neděje. Malta se díví na OVRZ a ostatní asi na fotbal my a fotbal? jedine majstrovstva teda az na colinsa, ale za neho to zas vezme jeho polovicka
Únor 21, 200817 r my a fotbal? jedine majstrovstva teda az na colinsa, ale za neho to zas vezme jeho polovicka Je tu nějaké mrtvo, co bude s těma nálepkama?
Únor 21, 200817 r Je tu nějaké mrtvo, co bude s těma nálepkama? no neviem co s nimi, este colins dal navrh ale to by dalo zabrat to prerobit no mozno za pokus by to stalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.