Únor 24, 200817 r jo jasně, to bude nejlepší, podle mě to bude nějaká prkotina typu pojistlka anebo mě ještě napadlo něco na mulťáku. Prázdný by to nemělo být, protože mi teprve problikávala poslední zelená s červenou a podle km jsem měl ujet alespoň 120 km. Navíc to celou dobu jelo . Zastavím a nic. Zkusím vzít trochu plynu ráno a uvidím. Začíná mě to auto pěkně srát. To jsem byl celou sobotu na garáži, namontoval šuplíky pod sedačky, vysál celý auto a uklidil garáž. pak jsem našel tu rez a ndes to nejede. asi mě brzo jebne.
Únor 24, 200817 r Prázdný by to nemělo být, protože mi teprve problikávala poslední zelená s červenou a podle km jsem měl ujet alespoň 120 km. Navíc to celou dobu jelo . Zastavím a nic. Zkusím vzít trochu plynu ráno a uvidím. Začíná mě to auto pěkně srát. To jsem byl celou sobotu na garáži, namontoval šuplíky pod sedačky, vysál celý auto a uklidil garáž. pak jsem našel tu rez a ndes to nejede. asi mě brzo jebne. ten stav znám, taky jsem střídavě sobotu strávil na Feldě a Fábce a dnes jsem potřeboval něco na Feldě ... otevřu a pak chci zavřít dálkou centrál a nic, zůstaly zablované 5. dveře a zbytek nic. a zrovna jak na potvoru jsem potřeboal něco v kufru, tak jsem tam musel lézt přes zadek, sklopit sedadla ....
Únor 24, 200817 r ten stav znám, taky jsem střídavě sobotu strávil na Feldě a Fábce a dnes jsem potřeboval něco na Feldě ... otevřu a pak chci zavřít dálkou centrál a nic, zůstaly zablované 5. dveře a zbytek nic. a zrovna jak na potvoru jsem potřeboal něco v kufru, tak jsem tam musel lézt přes zadek, sklopit sedadla .... nojo ale felda má 10 let a ta moje kur.... jen 5 a je zhnilá a navíc nejede . Už mě to přestává bavit.
Únor 24, 200817 r ziskavas kvalifikaciu na prezidenta !!! Ale asi budu jen zástupce co? Jedině že by jsi odešel do věčných lovišť
Únor 24, 200817 r Autor Ale asi budu jen zástupce co? Jedině že by jsi odešel do věčných lovišť ja ti to kludne prenecham, budem si valat gulky, robit off topinky, nebudem mat ziadnu zodpovednost, nikto ma nebude nahanat vybavit toto a hento, len budem bezstarostne podyebavat, vyskierat sa. sladky zivot....
Únor 24, 200817 r ja ti to kludne prenecham, budem si valat gulky, robit off topinky,nebudem mat ziadnu zodpovednost, nikto ma nebude nahanat vybavit toto a hento, len budem bezstarostne podyebavat, vyskierat sa. sladky zivot.... Ukecal jsi mě, zůstanu normální a budu dělat na tebe :p :p :p :p :p . Plyn vymontuju, auto nechám shnít, přestanu chodit sem na fórum - jó to bude život :p :p :p
Únor 24, 200817 r Autor nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! please. vies co by tu bolo bez teba ?
Únor 24, 200817 r nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! please. vies co by tu bolo bez teba ? Tobře, zostávam :p :p. zatím na fóru a s autem uvidím. :p
Únor 24, 200817 r Autor cece, s tebou je to jak so zenskymi ! bez nich zle, s nimi este horsie !! :p :p
Únor 24, 200817 r cece, s tebou je to jak so zenskymi !bez nich zle, s nimi este horsie !! :p :p Říkají mi vtěrka a možná u tebe budu jednou bydlet ( :wub: :wub: )
Únor 24, 200817 r Autor skvele ! potrebujeme vyvencit psa, umyt riady, oholit ma, opravit rucku na zmetaku, spravit odsavanie nad sporakom, skocit babke pomoct so stahovanim skrine, umyt auto, poskrabat ma na chrbate, vymenit brzdove dosticky na motorke, skocit dat ostrihat psa. beries ?
Únor 24, 200817 r skvele ! potrebujeme vyvencit psa, umyt riady, oholit ma, opravit rucku na zmetaku,spravit odsavanie nad sporakom, skocit babke pomoct so stahovanim skrine, umyt auto, poskrabat ma na chrbate, vymenit brzdove dosticky na motorke, skocit dat ostrihat psa. beries ? a na gulách poškriabať by si nechcel? :p :p :p lol
Únor 24, 200817 r Autor a na gulách poškriabať by si nechcel? :p :p :p lol chcel, len som sa hanbil poziadat !!
Únor 24, 200817 r chcel, len som sa hanbil poziadat !! Celou noc budu přemýšlet a ráno dám vědět :p :p
Únor 24, 200817 r Autor poslem ti inspirativne foto? urychli to tvoje rozmyslanie.... Upraveno Únor 24, 200817 r od colins
Únor 24, 200817 r :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble Upraveno Únor 24, 200817 r od montas
Únor 24, 200817 r nejako sme odbocili do mojej temnej minulosti,ehm, uz ti LPG startuje ? ne, jak to přepne na plyn tak to začne pípat a hlásit prázdnou nádrž. Přitom tam musí být min. 8 l plynu(asi) a nic, sere to na mě
Únor 24, 200817 r Jede vám fórum normálně? Mě to každé 2 minuty odhlásí? Kurva (sorry ale už je toho dneska moc) to je zase den.
Únor 24, 200817 r Autor :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble co jeee ? zigulaky nemas rad ?? :D :D :D
Únor 24, 200817 r Autor Jede vám fórum normálně? Mě to každé 2 minuty odhlásí? Kurva (sorry ale už je toho dneska moc) to je zase den. ide dobre.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.