Únor 25, 200817 r bonzak A já jsem ti chtěl tak věřit že jsi byl kdysi dávno i krásný a za se nic. :p :p :p
Únor 25, 200817 r V servisu mi řekli že v mém systému je nějaké čidlo, které prý odchází a pak to hází tuto závadu. Prej mi to příští pondělí vymění. Tak uvidím. To chlapci ještě netuší že to mám ještě 2 měsíce v záruce a že jim nic platit nebudu. Maximálně jim dám dodržky teda ty krasne planujes, keby som robil v tom servise tak dam vypoved
Únor 25, 200817 r a preco sa ti nepodarilo dostat do bubnu?ak ti nesiel zlozit dole ale uz bol povoleny tak je na to taka finticka no zkoušel jsem dle DP šroubovákem přes díru od šroubu zmáčknout ten klínek, ale viděl jsem to dělat jen jednou před 4 roky a sám to nikdy nezkoušel tak se mi to nepodařilo
Únor 25, 200817 r no zkoušel jsem dle DP šroubovákem přes díru od šroubu zmáčknout ten klínek, ale viděl jsem to dělat jen jednou před 4 roky a sám to nikdy nezkoušel tak se mi to nepodařilo presne toto som myslel, musis ho tam niekde najst alebo si posvietit baterkou ja som to robil lebo mi to stale brzdilo, to bola jazda a este aj spotreba rastla
Únor 25, 200817 r presne toto som myslel, musis ho tam niekde najst alebo si posvietit baterkouja som to robil lebo mi to stale brzdilo, to bola jazda a este aj spotreba rastla no právě, potřeboval bych to vidět, jak to vypadá ten klínek, abych věděl jaký přesný pohyb musíš pro to vyháknutí použít
Únor 25, 200817 r teda ty krasne planujes, keby som robil v tom servise tak dam vypoved stačí se snažit a krásně se usmývat a nechtít po mě peníze a já ho nebudu mlátit :p
Únor 25, 200817 r malta: to sa tlaci smerom hore, zapres o dierocku a zatlacis hore montas: no keby som ta niekde stretol tak sa budem len usmievat
Únor 25, 200817 r malta: to sa tlaci smerom hore, zapres o dierocku a zatlacis hore montas: no keby som ta niekde stretol tak sa budem len usmievat malta : jen tlač (bacha aby se ti při tom tlačení nepovedlo i něco jiného ) robko : Hned to vypadá lépe když se na sebe lidi usmývají
Únor 25, 200817 r malta: to sa tlaci smerom hore, zapres o dierocku a zatlacis hore montas: no keby som ta niekde stretol tak sa budem len usmievat to víš že jsem to zkoušel, ale když to nemáš natrénováno, tak jsem tam lovil ... a nic
Únor 25, 200817 r to víš že jsem to zkoušel, ale když to nemáš natrénováno, tak jsem tam lovil ... a nic jj, bez treniróvky nět šampióna :p
Únor 25, 200817 r jj, bez treniróvky nět šampióna :p no vidíš už trénuješ řeč na dovču? Jojo kamaráde jen nevím jestli se nebude muset přes Rumuny. S těma horkokrevnejma balkáncema to nevidím zrovna růžově, mám obavy že přes Srby to už nepude
Únor 25, 200817 r dali ste si uz ziadost o dovolenku ??? Sorry já zapoměl.Tímto žádám našeho prezidenat o přidělení finančních prostředků ve výšši 100000,- Kč na reprezentaci klubu LPG v zahraničí.Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti :p :p Upraveno Únor 25, 200817 r od montas
Únor 25, 200817 r no vidíš už trénuješ řeč na dovču? Jojo kamaráde jen nevím jestli se nebude muset přes Rumuny. S těma horkokrevnejma balkáncema to nevidím zrovna růžově, mám obavy že přes Srby to už nepude To bude v pohodě, já jsem ze Srbama. Kosovo je Srbské a oni do léta vychladnou :p :p . uvidíme, když tak zase vyhrajou choroši. Nebo nám něco zaplatí prezident.Za ty umělecké fotky musel dostat škváru jak prase :p :p
Únor 25, 200817 r dali ste si uz ziadost o dovolenku ??? nie ... to krom svojho sefa musim poziadat i Teba eL Prezidento? pokud by se přidělovaly dotace, tak bych se taky nesměle hlásil a já budu pět ódu na fórum a rozdávat nálepky v zahraničí Upraveno Únor 25, 200817 r od Malta
Únor 25, 200817 r nie ... to krom svojho sefa musim poziadat i Teba eL Prezidento? pokud by se přidělovaly dotace, tak bych se taky nesměle hlásil a já budu pět ódu na fórum a rozdávat nálepky v zahraničí Prezident se nějak nevyjadřuje k dotacím na naši dovolenou. :help: :help:
Únor 25, 200817 r Prezident se nějak nevyjadřuje k dotacím na naši dovolenou. :help: :help: klíííd běžel do banky , dejme mu čas
Únor 25, 200817 r klíííd běžel do banky , dejme mu čas Tak to potoj jo :p Jsem zvědavej kam nás pošle propagovat LPG klub :p :p
Únor 25, 200817 r Autor Sorry já zapoměl.Tímto žádám našeho prezidenat o přidělení finančních prostředků ve výšši 100000,- Kč na reprezentaci klubu LPG v zahraničí.Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti :p :p prostitut jeden ! davas si ziadost o opustenie posadky. reprezentujes za svoje.
Únor 25, 200817 r Autor nie ... to krom svojho sefa musim poziadat i Teba eL Prezidento? pokud by se přidělovaly dotace, tak bych se taky nesměle hlásil a já budu pět ódu na fórum a rozdávat nálepky v zahraničí mňo, neberme to ako ziadost, ale mala drobna oznamovacia povinnost by vam nezaskodila !! teda, ked ma tu nechces nechat cele leto napospas montakovi..... :p
Únor 25, 200817 r mňo, neberme to ako ziadost, ale mala drobna oznamovacia povinnost by vam nezaskodila !!teda, ked ma tu nechces nechat cele leto napospas montakovi..... :p Co sy stěžuješ, včera jsi mě lákal k tobě domů a dnes
Únor 25, 200817 r Autor Co sy stěžuješ, včera jsi mě lákal k tobě domů a dnes ked ty si bol z mojich cervenych trenirok taky odviazany.....
Únor 25, 200817 r ked ty si bol z mojich cervenych trenirok taky odviazany..... Já jsem hlavně odvázaný z mého auta. Pokud to zítra dobře dopadne tak by mi to mohla škodovka spravit. A do pondělka musím jezdit na beneli
Únor 26, 200817 r mňo, neberme to ako ziadost, ale mala drobna oznamovacia povinnost by vam nezaskodila !!teda, ked ma tu nechces nechat cele leto napospas montakovi..... :p neboj ja ho vezmu sebou apropo nechceš jet taky? Byla by psina
Únor 26, 200817 r neboj ja ho vezmu sebou apropo nechceš jet taky? Byla by psina S náma nepojede, ještě vyběhne na pláž v jeho krásných červených trenýrkách a jsme v prdeli.Všechny nás zavřou jako uchyly. lol :p :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.