Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bonzak lol

A já jsem ti chtěl tak věřit že jsi byl kdysi dávno i krásný a za se nic. :p :p :p :p :p :p :p

V servisu mi řekli že v mém systému je nějaké čidlo, které prý odchází a pak to hází tuto závadu. Prej mi to příští pondělí vymění. Tak uvidím. To chlapci ještě netuší že to mám ještě 2 měsíce v záruce a že jim nic platit nebudu. Maximálně jim dám dodržky :aggressive::p:p:p

teda ty krasne planujes, keby som robil v tom servise tak dam vypoved :plol

a preco sa ti nepodarilo dostat do bubnu?

ak ti nesiel zlozit dole ale uz bol povoleny tak je na to taka finticka

no zkoušel jsem dle DP šroubovákem přes díru od šroubu zmáčknout ten klínek, ale viděl jsem to dělat jen jednou před 4 roky a sám to nikdy nezkoušel tak se mi to nepodařilo <_<

no zkoušel jsem dle DP šroubovákem přes díru od šroubu zmáčknout ten klínek, ale viděl jsem to dělat jen jednou před 4 roky a sám to nikdy nezkoušel tak se mi to nepodařilo <_<

presne toto som myslel, musis ho tam niekde najst alebo si posvietit baterkou

ja som to robil lebo mi to stale brzdilo, to bola jazda a este aj spotreba rastla

presne toto som myslel, musis ho tam niekde najst alebo si posvietit baterkou

ja som to robil lebo mi to stale brzdilo, to bola jazda a este aj spotreba rastla

no právě, potřeboval bych to vidět, jak to vypadá ten klínek, abych věděl jaký přesný pohyb musíš pro to vyháknutí použít

teda ty krasne planujes, keby som robil v tom servise tak dam vypoved :plol

stačí se snažit a krásně se usmývat a nechtít po mě peníze a já ho nebudu mlátit :p :p

malta: to sa tlaci smerom hore, zapres o dierocku a zatlacis hore :prc:

montas: no keby som ta niekde stretol tak sa budem len usmievat :):):):plol

malta : jen tlač (bacha aby se ti při tom tlačení nepovedlo i něco jiného :p )

robko : Hned to vypadá lépe když se na sebe lidi usmývají :p

to víš že jsem to zkoušel, ale když to nemáš natrénováno, tak jsem tam lovil ... a nic

to víš že jsem to zkoušel, ale když to nemáš natrénováno, tak jsem tam lovil ... a nic

jj, bez treniróvky nět šampióna :p :p :p

jj, bez treniróvky nět šampióna :p :p :p

no vidíš už trénuješ řeč na dovču? Jojo kamaráde jen nevím jestli se nebude muset přes Rumuny. S těma horkokrevnejma balkáncema to nevidím zrovna růžově, mám obavy že přes Srby to už nepude <_<

• Autor

dali ste si uz ziadost o dovolenku ???

Sorry já zapoměl.Tímto žádám našeho prezidenat o přidělení finančních prostředků ve výšši 100000,- Kč na reprezentaci klubu LPG v zahraničí.Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti :p :p :p :p

Upraveno od montas

no vidíš už trénuješ řeč na dovču? Jojo kamaráde jen nevím jestli se nebude muset přes Rumuny. S těma horkokrevnejma balkáncema to nevidím zrovna růžově, mám obavy že přes Srby to už nepude <_<

To bude v pohodě, já jsem ze Srbama. Kosovo je Srbské a oni do léta vychladnou :p :p :p :p . uvidíme, když tak zase vyhrajou choroši. Nebo nám něco zaplatí prezident.Za ty umělecké fotky musel dostat škváru jak prase :p :p :p :p :p

nie ... to krom svojho sefa musim poziadat i Teba eL Prezidento? :kuk:

pokud by se přidělovaly dotace, tak bych se taky nesměle hlásil a já budu pět ódu na fórum a rozdávat nálepky v zahraničí :p:p:p

Upraveno od Malta

pokud by se přidělovaly dotace, tak bych se taky nesměle hlásil a já budu pět ódu na fórum a rozdávat nálepky v zahraničí :p:p:p

Prezident se nějak nevyjadřuje k dotacím na naši dovolenou. :help: :help: :help: :help:

Prezident se nějak nevyjadřuje k dotacím na naši dovolenou. :help: :help: :help: :help:

klíííd běžel do banky ;) , dejme mu čas lol

klíííd běžel do banky ;) , dejme mu čas lol

Tak to potoj jo :p :p Jsem zvědavej kam nás pošle propagovat LPG klub :p :p :p :p

• Autor
Sorry já zapoměl.Tímto žádám našeho prezidenat o přidělení finančních prostředků ve výšši 100000,- Kč na reprezentaci klubu LPG v zahraničí.Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti :p :p :p :p

prostitut jeden !

davas si ziadost o opustenie posadky.

reprezentujes za svoje.

• Autor

mňo, neberme to ako ziadost, ale mala drobna oznamovacia povinnost by vam nezaskodila !!

teda, ked ma tu nechces nechat cele leto napospas montakovi..... :p :p :p

mňo, neberme to ako ziadost, ale mala drobna oznamovacia povinnost by vam nezaskodila !!

Co sy stěžuješ, včera jsi mě lákal k tobě domů a dnes fuck

• Autor
Co sy stěžuješ, včera jsi mě lákal k tobě domů a dnes fuck

ked ty si bol z mojich cervenych trenirok taky odviazany..... lol

ked ty si bol z mojich cervenych trenirok taky odviazany..... lol

Já jsem hlavně odvázaný z mého auta. Pokud to zítra dobře dopadne tak by mi to mohla škodovka spravit.

A do pondělka musím jezdit na beneli fuck

neboj ja ho vezmu sebou ;)

apropo nechceš jet taky? Byla by psina lol

neboj ja ho vezmu sebou ;)

apropo nechceš jet taky? Byla by psina lol

S náma nepojede, ještě vyběhne na pláž v jeho krásných červených trenýrkách a jsme v prdeli.Všechny nás zavřou jako uchyly. lol lol :p :p :p :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.