Únor 26, 200817 r S náma nepojede, ještě vyběhne na pláž v jeho krásných červených trenýrkách a jsme v prdeli.Všechny nás zavřou jako uchyly. lol :p :p ty si éro Monty ... tak by sme mu nejdřív prohledali zavazadla, nebo by jsme mu pomohli sbalit, aby si je tam nedal
Únor 26, 200817 r S náma nepojede, ještě vyběhne na pláž v jeho krásných červených trenýrkách a jsme v prdeli.Všechny nás zavřou jako uchyly. pokial sa vyberiete do ruska, tak vas tam za tie trenky budu na rukach nosit
Únor 26, 200817 r ty si éro Monty ... tak by sme mu nejdřív prohledali zavazadla, nebo by jsme mu pomohli sbalit, aby si je tam nedal on je schopen sehnat si je i tam, prej bez nich neudělá ani krok :p :p :p
Únor 26, 200817 r pokial sa vyberiete do ruska, tak vas tam za tie trenky budu na rukach nosit Do ruska nejedem, tam nemají LPG. lol (mají ale levné beneli ) Malťas, že by změna plánu?
Únor 26, 200817 r Do ruska nejedem, tam nemají LPG. lol (mají ale levné beneli ) Malťas, že by změna plánu? máš pravdu, beneli je tam levný, když jsem byl před 3,5 rokem v Petrohradu tak tam stál benál cca na naše 15 Kč. Ale jinak tam není o co stát.
Únor 26, 200817 r máš pravdu, beneli je tam levný, když jsem byl před 3,5 rokem v Petrohradu tak tam stál benál cca na naše 15 Kč. Ale jinak tam není o co stát. Ale pokud pojede colins s náma , tak tam budem za hvězdy(hlavně on a jeho trencle) :p
Únor 26, 200817 r Ale pokud pojede colins s náma , tak tam budem za hvězdy(hlavně on a jeho trencle) :p no ale zase kdyby tam chodil po centru v červených trenkách tak ho tam zavřou co by asociála
Únor 26, 200817 r no ale zase kdyby tam chodil po centru v červených trenkách tak ho tam zavřou co by asociála Do centra ho nepustíme a bude to v poho
Únor 26, 200817 r Do centra ho nepustíme a bude to v poho no nevím, mimo centrum bych se tam raději nepohyboval
Únor 26, 200817 r no nevím, mimo centrum bych se tam raději nepohyboval Třeba by jsme se ho tam konečně zbavily a stali by jsme se prezidenty mi. :palec2:
Únor 26, 200817 r takže žádná dovolená ... ale prezidentský puč Nejdřív puč, pak prodáme jeho Fábuli a utratíme všechny jeho peníze a konečně si užijeme dovolenou a navíc to bude prezidentská dovča :p
Únor 26, 200817 r Nejdřív puč, pak prodáme jeho Fábuli a utratíme všechny jeho peníze a konečně si užijeme dovolenou a navíc to bude prezidentská dovča :p a co uděláme s první dámou?
Únor 26, 200817 r a co uděláme s první dámou? Ta se o nás bude starat ať s enaše drahé polovičky tolik nenadřou
Únor 26, 200817 r Ta se o nás bude starat ať s enaše drahé polovičky tolik nenadřou počkej, až sem zavítá eL Prezidento ... zjebe nás jak klokany
Únor 26, 200817 r Dnes jsem byl ve Škodovce ukázat jim moje opupínkované zadní dveře a miláček na 99 procent dostané nové včetně skla.Já snad začnu Škodovku milovat. :skoda: :skoda: Upraveno Únor 26, 200817 r od montas
Únor 26, 200817 r Dnes jsem byl ve Škodovce ukázat jim moje opupínkované zadní dveře a miláček na 99 procent dostané nové včetně skla.Já snad začnu Škodovku milovat. a to sa ti ako podarilo? ja by som tiez potreboval zadne dvere a aj novy zamok na nich, porad fintu
Únor 26, 200817 r a to sa ti ako podarilo? ja by som tiez potreboval zadne dvere a aj novy zamok na nich, porad fintu no musím udělat fiktívní servisní prohlídku po 105000km(přejel jsem to o 3 tis. km-olej jsem měnil sám) a jinak mi to hnije pod barvou, takže to nafotily a napsali tak , že flíčky mají asi 8mm(mají max 3 mm a to jen dva, osatní tak 2mm) a jinak přes známého. Jsem tam stálý zákazník jak s mojím vozem(furt se mi něco sere) a jezdím tam i se služebním a tam se všechno při jakékoliv prkotině mění takže jsem dobrý zákazník. :palec2: Doufám že to klapne.
Únor 26, 200817 r Autor počkej, až sem zavítá eL Prezidento ... zjebe nás jak klokany chlapi, za offtopic vas musim posulozit jak klokany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja blbec, jaky off topic v Lamparni ! to uz je taky zvyk, hehehe. za tu pucu, vas tiez nepochvalim, kua ja menim brzdove dosticky na chlapcovej Honde (moto) a tu sa odohravaju neslusne navrhy !!! ziadam od vas vysvetlenie, alebo demisie. kua ryba bum ! Upraveno Únor 26, 200817 r od colins
Únor 26, 200817 r Ty offtopicu v červených trenýrkách. Jakou demisi? Já žádnou funkci nemám-já jsem v pohodě :p
Únor 27, 200817 r Co se děje? Nic? tak jo. dnes to tu naozaj vsetko nejak umrelo pocuj montas akurat riesim, ze ake sviecky na lpg, ake mas skusenosti?
Únor 27, 200817 r dnes to tu naozaj vsetko nejak umrelo pocuj montas akurat riesim, ze ake sviecky na lpg, ake mas skusenosti? já tam mám originál škodovácké a měním je po 60 tisícich. Cena je 372,- kč za 4 kusy. Mám na nich teď najeto 49 tis. km a v poho. Akorát jezdím od neděle na beneli a už jsem projel cca 500 kč a to jsem nikde nebyl. Zlatej LPG
Únor 27, 200817 r já tam mám originál škodovácké a měním je po 60 tisícich. Cena je 372,- kč za 4 kusy. Mám na nich teď najeto 49 tis. km a v poho. Akorát jezdím od neděle na beneli a už jsem projel cca 500 kč a to jsem nikde nebyl. Zlatej LPG to ti nezavidim jazdit na benal, ale ty to das dohromady, urcite zistoval som si o tych svieckach ze je dobre mat jednokontaktove a ze najlepsie platinove, ja mam teraz trojkontaktove a rozmyslam ze mi to moze robit nejaku sarapatu
Únor 27, 200817 r to ti nezavidim jazdit na benal, ale ty to das dohromady, urcite zistoval som si o tych svieckach ze je dobre mat jednokontaktove a ze najlepsie platinove, ja mam teraz trojkontaktove a rozmyslam ze mi to moze robit nejaku sarapatu Já nevím jak ty, ale mám zásadu-dokud to jezdí tak nešahat :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.