Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

S náma nepojede, ještě vyběhne na pláž v jeho krásných červených trenýrkách a jsme v prdeli.Všechny nás zavřou jako uchyly. lol lol :p :p :p :p

:smich::smich::smich: ty si éro Monty ... tak by sme mu nejdřív prohledali zavazadla, nebo by jsme mu pomohli sbalit, aby si je tam nedal ;)

S náma nepojede, ještě vyběhne na pláž v jeho krásných červených trenýrkách a jsme v prdeli.Všechny nás zavřou jako uchyly. lollol:p:p:p:p

_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

pokial sa vyberiete do ruska, tak vas tam za tie trenky budu na rukach nosit lollollol

:smich::smich::smich: ty si éro Monty ... tak by sme mu nejdřív prohledali zavazadla, nebo by jsme mu pomohli sbalit, aby si je tam nedal ;)

on je schopen sehnat si je i tam, prej bez nich neudělá ani krok :p :p :p :p :p :p

_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

pokial sa vyberiete do ruska, tak vas tam za tie trenky budu na rukach nosit lollollol

Do ruska nejedem, tam nemají LPG. lol lol (mají ale levné beneli :help: ) Malťas, že by změna plánu? :help:

Do ruska nejedem, tam nemají LPG. lol lol (mají ale levné beneli :help: ) Malťas, že by změna plánu? :help:

máš pravdu, beneli je tam levný, když jsem byl před 3,5 rokem v Petrohradu tak tam stál benál cca na naše 15 Kč. Ale jinak tam není o co stát.

máš pravdu, beneli je tam levný, když jsem byl před 3,5 rokem v Petrohradu tak tam stál benál cca na naše 15 Kč. Ale jinak tam není o co stát.

Ale pokud pojede colins s náma , tak tam budem za hvězdy(hlavně on a jeho trencle) :palec2::p :p :p

Ale pokud pojede colins s náma , tak tam budem za hvězdy(hlavně on a jeho trencle) :palec2::p :p :p

no ale zase kdyby tam chodil po centru v červených trenkách tak ho tam zavřou co by asociála ;)

no ale zase kdyby tam chodil po centru v červených trenkách tak ho tam zavřou co by asociála ;)

Do centra ho nepustíme a bude to v poho :p

Do centra ho nepustíme a bude to v poho :p

no nevím, mimo centrum bych se tam raději nepohyboval

no nevím, mimo centrum bych se tam raději nepohyboval

Třeba by jsme se ho tam konečně zbavily a stali by jsme se prezidenty mi. :palec2: :palec2: :palec2:

takže žádná dovolená :o ... ale prezidentský puč :kol-143:

Nejdřív puč, pak prodáme jeho Fábuli a utratíme všechny jeho peníze a konečně si užijeme dovolenou a navíc to bude prezidentská dovča :p :p :p

Nejdřív puč, pak prodáme jeho Fábuli a utratíme všechny jeho peníze a konečně si užijeme dovolenou a navíc to bude prezidentská dovča :p :p :p

a co uděláme s první dámou? ;)

a co uděláme s první dámou? ;)

Ta se o nás bude starat :p ať s enaše drahé polovičky tolik nenadřou :palec2:

Ta se o nás bude starat :p ať s enaše drahé polovičky tolik nenadřou :palec2:

počkej, až sem zavítá eL Prezidento ... zjebe nás jak klokany lol

Dnes jsem byl ve Škodovce ukázat jim moje opupínkované zadní dveře a miláček na 99 procent dostané nové včetně skla.Já snad začnu Škodovku milovat. :p:skoda: :skoda: :skoda: :skoda: :skoda:

Upraveno od montas

Dnes jsem byl ve Škodovce ukázat jim moje opupínkované zadní dveře a miláček na 99 procent dostané nové včetně skla.Já snad začnu Škodovku milovat. :p:skoda::skoda::skoda::skoda::skoda:

a to sa ti ako podarilo? ja by som tiez potreboval zadne dvere a aj novy zamok na nich, porad fintu :help::help::help:

a to sa ti ako podarilo? ja by som tiez potreboval zadne dvere a aj novy zamok na nich, porad fintu :help::help::help:

no musím udělat fiktívní servisní prohlídku po 105000km(přejel jsem to o 3 tis. km-olej jsem měnil sám) a jinak mi to hnije pod barvou, takže to nafotily a napsali tak , že flíčky mají asi 8mm(mají max 3 mm a to jen dva, osatní tak 2mm) a jinak přes známého. Jsem tam stálý zákazník jak s mojím vozem(furt se mi něco sere) a jezdím tam i se služebním a tam se všechno při jakékoliv prkotině mění takže jsem dobrý zákazník. :palec2: :palec2: :palec2: Doufám že to klapne.

• Autor
počkej, až sem zavítá eL Prezidento ... zjebe nás jak klokany lol

chlapi, za offtopic vas musim posulozit jak klokany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kol-74::kol-22::angry2:kol100:blbec::rtfm::076

ja blbec, jaky off topic v Lamparni !

to uz je taky zvyk, hehehe.

za tu pucu, vas tiez nepochvalim,

kua ja menim brzdove dosticky na chlapcovej Honde (moto) a tu

sa odohravaju neslusne navrhy !!!

ziadam od vas vysvetlenie, alebo demisie.

kua ryba bum !

Upraveno od colins

Ty offtopicu v červených trenýrkách. Jakou demisi? Já žádnou funkci nemám-já jsem v pohodě :p :p

Co se děje? Nic? tak jo. :p :p :p

Co se děje? Nic? tak jo. :p:p:p

dnes to tu naozaj vsetko nejak umrelo :feve:

pocuj montas akurat riesim, ze ake sviecky na lpg, ake mas skusenosti?

dnes to tu naozaj vsetko nejak umrelo :feve:

pocuj montas akurat riesim, ze ake sviecky na lpg, ake mas skusenosti?

já tam mám originál škodovácké a měním je po 60 tisícich. Cena je 372,- kč za 4 kusy. Mám na nich teď najeto 49 tis. km a v poho. :palec2: Akorát jezdím od neděle na beneli a už jsem projel cca 500 kč a to jsem nikde nebyl. Zlatej LPG :palec2:

já tam mám originál škodovácké a měním je po 60 tisícich. Cena je 372,- kč za 4 kusy. Mám na nich teď najeto 49 tis. km a v poho. :palec2: Akorát jezdím od neděle na beneli a už jsem projel cca 500 kč a to jsem nikde nebyl. Zlatej LPG :palec2:

to ti nezavidim jazdit na benal, ale ty to das dohromady, urcite :palec2:

zistoval som si o tych svieckach ze je dobre mat jednokontaktove a ze najlepsie platinove, ja mam teraz trojkontaktove a rozmyslam ze mi to moze robit nejaku sarapatu

to ti nezavidim jazdit na benal, ale ty to das dohromady, urcite :palec2:

zistoval som si o tych svieckach ze je dobre mat jednokontaktove a ze najlepsie platinove, ja mam teraz trojkontaktove a rozmyslam ze mi to moze robit nejaku sarapatu

Já nevím jak ty, ale mám zásadu-dokud to jezdí tak nešahat :palec2: :palec2: :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.