Březen 2, 200817 r jasneee, takych sa tu najde co sa nechaju a keby som chcel tak tam nalepim nejake magnety a napisem chlapikovi, ze dik za napad četl jsem to ještě než tam byly příspěvky ale napdalo mě hned to co tam někdo napsal naco by si výrobci dělali těžkou hlavu s Euro4 a montovali EGR ventily (poruchová záležitost) a podobné složité záležitosti, když by stačily magnety
Březen 2, 200817 r četl jsem to ještě než tam byly příspěvky ale napdalo mě hned to co tam někdo napsal naco by si výrobci dělali těžkou hlavu s Euro4 a montovali EGR ventily (poruchová záležitost) a podobné složité záležitosti, když by stačily magnety jasnacka, tiez sa na to tak pozeram pocuj malta a co je to ten EGR ventil? nieco som o tom cital a aj o tom ze sa to zvykne pokazit, kde to najdem ako to vyzera a kolko to asi stoji?
Březen 2, 200817 r jasnacka, tiez sa na to tak pozerampocuj malta a co je to ten EGR ventil? nieco som o tom cital a aj o tom ze sa to zvykne pokazit, kde to najdem ako to vyzera a kolko to asi stoji? to je to co se posr...o aj me. Tusim ty ho ale mat nebudes (pokud nemas MPi s Euro4). Jinak vede z hlavy přes tento ventil do škrticí klapky ... v podstatě to robi to že to vedie vyfukove plyny v nizkych otackach zpet do motoru. Na moje auto stojí různě, Sebo tady na foru nabizel za 3400,- ja ho měl (protože to hořelo) za 3600,- od servisáka co mi dělá plyn. A v škoda saloonu Boskovice mi ho nabízeli za 4900,- Upraveno Březen 2, 200817 r od Malta
Březen 2, 200817 r Autor jasnacka, tiez sa na to tak pozerampocuj malta a co je to ten EGR ventil? nieco som o tom cital a aj o tom ze sa to zvykne pokazit, kde to najdem ako to vyzera a kolko to asi stoji? EGR maju 1,2 -ky 40 + 47 kW Upraveno Březen 2, 200817 r od colins
Březen 2, 200817 r to je to co se posr...o aj me. Tusim ty ho ale mat nebudes (pokud nemas MPi s Euro4). Jinak vede z hlavy přes tento ventil do škrticí klapky ... v podstatě to robi to že to vedie vyfukove plyny v nizkych otackach zpet do motoru.Na moje auto stojí různě, Sebo tady na foru nabizel za 3400,- ja ho měl (protože to hořelo) za 3600,- od servisáka co mi dělá plyn. A v škoda saloonu Boskovice mi ho nabízeli za 4900,- tak myslim ze ho asi nemam a nemoze sa posr... mam 1.4 MPi MR2000 50 kW a pred sktiecou klapkou nemam nic, aspom som tam nic nenasiel
Březen 2, 200817 r Autor sorry, chodim terazky kazdy den po dialnici 50 km na 47kW a kolegyna to zenie aj 140. kua toci to skoro 5 000 otacok. huci to jak svina....brrr. ufff. ale nema to az taku spotrebu.
Březen 3, 200817 r sorry, chodim terazky kazdy den po dialnici 50 km na 47kW a kolegyna to zenie aj 140.kua toci to skoro 5 000 otacok. huci to jak svina....brrr. ufff. ale nema to az taku spotrebu. no musím ti oponovat, vezl jsem se teď v pátek ve švagrově Fábce sedanu 1,4MPi taky na LPG, ale nemůžu říci, že bych přes motor slyšel všechno co si ve předu povídali, na to mi v těch nižších režimech do těch 100-110 km/h přijde 1,2 daleko daleko tišší. Je jasné že jak to budeš honit po dálnici bude to už v otáčkách a tam už ten motor slyšet je. Upraveno Březen 3, 200817 r od Malta
Březen 3, 200817 r no musím ti oponovat, vezl jsem se teď v pátek ve švagrově Fábce sedanu 1,4MPi taky na LPG, ale nemůžu říci, že bych přes motor slyšel všechno co si ve předu povídali, na to mi v těch nižších režimech do těch 100-110 km/h přijde 1,2 daleko daleko tišší. Je jasné že jak to budeš honit po dálnici bude to už v otáčkách a tam už ten motor slyšet je. Hele moc do 1,4 MPI nerypej nebo . jinak už jsem opět LPG, závada odstraněna :palec2: Jinak mi klekl PC, takže tady budu míň( :p )
Březen 3, 200817 r Hele moc do 1,4 MPI nerypej nebo . jinak už jsem opět LPG, závada odstraněna Jinak mi klekl PC, takže tady budu míň( ) vytaj LPG a v com bola ta zavada?
Březen 3, 200817 r Hele moc do 1,4 MPI nerypej nebo . jinak už jsem opět LPG, závada odstraněna :palec2: Jinak mi klekl PC, takže tady budu míň( :p ) no mně bylo nějaké divné že by král OT tady 3 dny nebyl pochlub se v čem byl pes zakopaný
Březen 3, 200817 r no mně bylo nějaké divné že by král OT tady 3 dny nebylpochlub se v čem byl pes zakopaný Já ti dám král OT :aggressive: Jinak pejsek byl v tom, že je u mého zařízení nějaký elektromag. ventil, který je přichicen někde a ten se povolil a nespínal. Oprava trvala 20 minut(zadarmo ) + revize 140,- Kč. Prohnal jsem to po dálnici(160km/h) a jede to jak báseň. To víš 1,4 MPI
Březen 3, 200817 r Prohnal jsem to po dálnici(160km/h) a jede to jak báseň. To víš 1,4 MPI tsss, stošede jsem to prohnal v neděli brzy ráno na státovce do Brna, když jsem frčel do práce, nemusel jsem kvůli tomu ani dálnici, ale to víš je to jenom jednadvojka
Březen 3, 200817 r tsss, stošede jsem to prohnal v neděli brzy ráno na státovce do Brna, když jsem frčel do práce, nemusel jsem kvůli tomu ani dálnici, ale to víš je to jenom jednadvojka Ty vole, ty chodíš do práce i v neděli? Ty musíš mít peněz :p :p
Březen 3, 200817 r Autor no musím ti oponovat, vezl jsem se teď v pátek ve švagrově Fábce sedanu 1,4MPi taky na LPG, ale nemůžu říci, že bych přes motor slyšel všechno co si ve předu povídali, na to mi v těch nižších režimech do těch 100-110 km/h přijde 1,2 daleko daleko tišší. Je jasné že jak to budeš honit po dálnici bude to už v otáčkách a tam už ten motor slyšet je. ale ved nenadavam na HTP. iba ma prekvapilo, ze je tam az,5000 otacok. no a k tomu uz som si pripojil hluk. je mi jasne, ze mam zastaraly motor....
Březen 3, 200817 r ale ved nenadavam na HTP. iba ma prekvapilo, ze je tam az,5000 otacok. no a k tomu uz som si pripojil hluk. je mi jasne, ze mam zastaraly motor.... Starší jak ty? :p
Březen 3, 200817 r Ty vole, ty chodíš do práce i v neděli? Ty musíš mít peněz :p :p občas jo, když zákazník nasadí šibeniční termín, musím si vypomoci víkendem. Pochopitelně ale řádně vykompenzovaný mzdou , zas s takovou láskou k firmě to nedělám
Březen 3, 200817 r občas jo, když zákazník nasadí šibeniční termín, musím si vypomoci víkendem. Pochopitelně ale řádně vykompenzovaný mzdou , zas s takovou láskou k firmě to nedělám Už jsem se lekl :p
Březen 3, 200817 r klíííííííííd nejsem workoholik Měl jsem o tebe strach aby jsi se nepřepracoval :p :p
Březen 3, 200817 r Měl jsem o tebe strach aby jsi se nepřepracoval :p :p neboj, on ten víkend má svoje výhody ... je tam klid, nechodí emaily od soudruhů z Německa, nezvoní telefony a nechodí nikdo z výroby, dá se pustit muzika a podělá se daleko více práce
Březen 3, 200817 r neboj, on ten víkend má svoje výhody ... je tam klid, nechodí emaily od soudruhů z Německa, nezvoní telefony a nechodí nikdo z výroby, dá se pustit muzika a podělá se daleko více práce to zní dobře a jak platí? Že bych si s tebou vždycky hodil nějakou brigádku :p
Březen 3, 200817 r no bylo to do new roku lepší, to dávali na nedělu 100%, teď to snížili a je sobota a neděle stejně, ale zase jsem dostal přidáno, takže jsem na tom teď zhruba nastejno ... ty dva litry brutto to hodí co chceš mi vařit kávu? Upraveno Březen 3, 200817 r od Malta
Březen 3, 200817 r no bylo to do new roku lepší, to dávali na nedělu 100%, teď to snížili a je sobota a neděle stejně, ale zase jsem dostal přidáno, takže jsem na tom teď zhruba nastejno ... ty dva litry brutto to hodí co chceš mi vařit kávu? To je jedno, kolik dáš? Jinak já tankuji do služebáku V power diesel(jede to jak prase) a tam mi to násobí 2x :p . takže vezmu 30 a napíší 60. A když natankuju určitý počet za 3 měsíce tak je další prémie . nejvíc mě může dorazit, když tankuju do služebáku a pokladní se mě zeptá jestli chci na to služební auto uplatnit slevu :smich: :smich:
Březen 3, 200817 r To je jedno, kolik dáš? Jinak já tankuji do služebáku V power diesel(jede to jak prase) a tam mi to násobí 2x :p . takže vezmu 30 a napíší 60. A když natankuju určitý počet za 3 měsíce tak je další prémie . nejvíc mě může dorazit, když tankuju do služebáku a pokladní se mě zeptá jestli chci na to služební auto uplatnit slevu :smich: :smich: sám mám málo no já si říkám pořád, že ta armáda je černá díra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.