Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

som nevedel ze sa da aj zvonku nalepit, takto to mam potom uz vyriesene, uz budem len setrit na folie :palec2:

Slušná firma ti ten atest nalepí i na zadní okna, ale nemusí být. A v epředu může být max 30% fólie a musí být atest.A pokud ti můžu radit, tak radši dej tmavší. (bude tě potom mrzet, že když už jsi dal tolik peněz tak je to světlý :palec2: ).Znám spoustu lidí, kteří chtěli jen trochu a teď se jim to zdá málo :p

Slušná firma ti ten atest nalepí i na zadní okna, ale nemusí být. A v epředu může být max 30% fólie a musí být atest.A pokud ti můžu radit, tak radši dej tmavší. (bude tě potom mrzet, že když už jsi dal tolik peněz tak je to světlý :palec2: ).Znám spoustu lidí, kteří chtěli jen trochu a teď se jim to zdá málo :p

ked to budem davat robit tak dam kombinaciu, na zadne bocne okna co najtmavsie a zadne okno troska bledsie, nech aj troska dozadu vidim

ked to budem davat robit tak dam kombinaciu, na zadne bocne okna co najtmavsie a zadne okno troska bledsie, nech aj troska dozadu vidim

hele já to řeším od podzimu a jsem jak prdlej. jak zastavím o nějakého obchodu tak čumím po autech a kontroluju jak na nich vypadají fólie :p . Dnes mi potvrdili reklamaci na zadní dveře, bude kompletní výměna a pak jdu hned do fólií. Už se nemůžu dočkat. :p . když přijedeš do olmiku, tak to máš taky za 4 t Kč. :palec2: (bez papíru)

hele já to řeším od podzimu a jsem jak prdlej. jak zastavím o nějakého obchodu tak čumím po autech a kontroluju jak na nich vypadají fólie :p . Dnes mi potvrdili reklamaci na zadní dveře, bude kompletní výměna a pak jdu hned do fólií. Už se nemůžu dočkat. :p . když přijedeš do olmiku, tak to máš taky za 4 t Kč. :palec2: (bez papíru)

ja to budem mat v bratislave za 3500 na zadne okna to mi staci

ty chces dat vsetky?

ja to budem mat v bratislave za 3500 na zadne okna to mi staci

ty chces dat vsetky?

jj, fólie NPC na všechny dveře. Zadní 80, předek asi 30(možná 50)

jj, fólie NPC na všechny dveře. Zadní 80, předek asi 30(možná 50)

mne bude stacit zadok, neviem ci mozem mat u nas folie aj v predu

mne bude stacit zadok, neviem ci mozem mat u nas folie aj v predu

Určitě jo, je to norma EU. :palec2: Ty auta jen s fólií vzadu vypadají divně :feve: . Ale je to tvoje rozhodnutí. Jezdi a dívej s eokolo a sám uvidíš u jiných ty rozdíly a pak se rozhodni . :palec2:

Určitě jo, je to norma EU. :palec2: Ty auta jen s fólií vzadu vypadají divně :feve: . Ale je to tvoje rozhodnutí. Jezdi a dívej s eokolo a sám uvidíš u jiných ty rozdíly a pak se rozhodni . :palec2:

uz sa zacinam obzerat po niecom co by sa mi pacilo,

nevies poradit nejaku dobru znacku folii, ci v tom ani nie je velky rozdiel?

uz sa zacinam obzerat po niecom co by sa mi pacilo,

nevies poradit nejaku dobru znacku folii, ci v tom ani nie je velky rozdiel?

Já budu dávat origo Škodovácké-Sunset. Samozřejmě čím delší záruka na nalepení tím líp. Jinak zkus pohledat, je tady někde několik témat o fóliích :palec2:

mladenci som necital vsetko ale asi trafim.

ja mam certifikovane folie uplne cierne a nalepku mam nalepenu od montera lpg na prednom skle vpravo dolu. nemal som problem ani na stk ani na policii ale bolo mi povedane ze aktivni blbec sa moze najst a preto mam v kasliku novu samolepku lpg ktora sa lepi zvonku a v pripade potreby budem tvrdit ze ju niekto odlepil a na mieste som schopny odstranit zavadu. to mi poradil prislusnik takze asi tolko. vonkajsia nalepka asi 50korun ale uz ju mam davno. :palec2:

mladenci som necital vsetko ale asi trafim.

ja mam certifikovane folie uplne cierne a nalepku mam nalepenu od montera lpg na prednom skle vpravo dolu. nemal som problem ani na stk ani na policii ale bolo mi povedane ze aktivni blbec sa moze najst a preto mam v kasliku novu samolepku lpg ktora sa lepi zvonku a v pripade potreby budem tvrdit ze ju niekto odlepil a na mieste som schopny odstranit zavadu. to mi poradil prislusnik takze asi tolko. vonkajsia nalepka asi 50korun ale uz ju mam davno. :palec2:

dik za radu, ak to moze byt aj v predu nalepene tak ju dam tam a ked mi dovolis tak si poziciam tvoj sposob a dam si do kasliku tiez jednu nalepku na vonok :palec2::palec2::palec2:

a kde si si dal lepit folie? a kolko ta to stalo?

Upraveno od robko

neviem clovece som to kupil aj s foliami a certifikatom ale tusim to robila firma v trnave a telefonicky som si daval prerabat u nich certifikat na moje meno aby to bolo ok aj s technicakom. ale teraz mam doklady v aute tak mozno zajtra kuknem. ale tych certifikovanych firiem uz je dost aj u vas.

no a kedze si z blavy som si vsimol tak na tej nalepke v predu mam napisane ze to montovali v auto boat bratislava a oni to hned nalepili do predu zvnutra.

no a kedze si z blavy som si vsimol tak na tej nalepke v predu mam napisane ze to montovali v auto boat bratislava a oni to hned nalepili do predu zvnutra.

Jaká nálepka zepředu? To se dávalo v dobách plynových favoritů :p . Já nemám nikde nic, ale v šuplíčku mám nachystané nálepky(venkovní, k hrdlu i na sklo), protože mi to před barákem(parkuju v garáži) pořád někdo odlupuje :p:p .

v predu je koli foliam tu ide o image alebo imidž! :p a u nas neni ziadna nalepka k hrdlu.

v predu je koli foliam tu ide o image alebo imidž! :p a u nas neni ziadna nalepka k hrdlu.

Tak to je super imidž! žluté kolo na čelním okně :wallbash::wallbash::wallbash:

to je take zlute kolo ze keby ti ho neukazem tak ho ani nenajdes. ale kua zakon je zakon §§§

:p

to je take zlute kolo ze keby ti ho neukazem tak ho ani nenajdes. ale kua zakon je zakon §§§

Jak jde o zákon tak to potom jo :p

Upraveno od montas

tak poradek musi byt. nebudeme predsa tych policajtov zbytocne drazdit. koruny sa daju aj lepsie investovat jak do statneho rozpoctu. :prc:

tak poradek musi byt. nebudeme predsa tych policajtov zbytocne drazdit. koruny sa daju aj lepsie investovat jak do statneho rozpoctu. :prc:

Nedávno mě policajti zastavili, doklady jsem měl samozřejmě v kufru, tak jsem se ho zeptal jestli si je můžu podat a on mi řekl že jo, pokud tam nemám bombu. Tak jsem mu řekl že ji tam mám. Málem dostal chudák infarkt. Když jsem mu to objasnil, ani mi nic nekontroloval, zavolal si kolegu a s úsměvem na rtech mě pustili :p

Dle zákona o silničním provozu je umístění LPG nálepky jasné- umístění samolepky LPG označující vozidlo s pohonem LPG je vyznačeno v pravém horním,případně holním rohu zadního okna vozidla/ve směru jízdy/. Přípojka vozidla musí být taky označena, bohužel z praxe vidím, že i některým montážním firmím dělá problém co je to vzadu, nahoře, dole.... to už je život...

Dle zákona o silničním provozu je umístění LPG nálepky jasné- umístění samolepky LPG označující vozidlo s pohonem LPG je vyznačeno v pravém horním,případně holním rohu zadního okna vozidla/ve směru jízdy/. Přípojka vozidla musí být taky označena, bohužel z praxe vidím, že i některým montážním firmím dělá problém co je to vzadu, nahoře, dole.... to už je život...

jj, souhlasím s tebou.

tak chalani, mám ji od dnes dopoledne doma :palec2: . Musím říci že generálka př.nápravy udělala své, to byl balsám na duši jet s tím domů (když to srovnám s předchozíma jízdama)

tady pár foto (jak jsem již dříve slíbil, jsou ale z mobilu, tak buďte shovívaví ;) )

post-3505-1205007820_thumb.jpg

post-3505-1205007841_thumb.jpg

post-3505-1205007862_thumb.jpg

post-3505-1205007880_thumb.jpg

Auto vypadá super :palec2: (možná bych s etrochu bál té nalepené lišty na zadních dveřích). Fotky teda nic moc( :p ). A dávej si bacha, na 1. fotce ti někdo okukuje vnitřní vybavení, tak ať ti to někdo nevybere :p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.