Březen 8, 200817 r Auto vypadá super (možná bych s etrochu bál té nalepené lišty na zadních dveřích). Fotky teda nic moc( ). A dávej si bacha, na 1. fotce ti někdo okukuje vnitřní vybavení, tak ať ti to někdo nevybere to je moje pravá ruka , má mladší dcera, která mi vždy asistuje, když dělám na autě a mnohdy i přiloží ruku k dílu , takže jsem klidný, co se týká vnitřního vybavení (je tam totiž jedno velké ..... )
Březen 8, 200817 r Auto vypadá super (možná bych s etrochu bál té nalepené lišty na zadních dveřích). Fotky teda nic moc( ). A dávej si bacha, na 1. fotce ti někdo okukuje vnitřní vybavení, tak ať ti to někdo nevybere až to bude čisté a bude nálada vezmu to foťákem, mobil je jen 1,3Mpx takže nulanula nic
Březen 8, 200817 r za ty roky už vysmrádlo A co jinak, tady je dnes úplné mrtvo. Byl jsem dnes umýt Fábuli, vysát a měl jsem vytaženej ventilátor a vysál jsem ten bordel(listí za 5 1/2 roku ) co je v něm.Teď ani není slyšet že je puštěnej.
Březen 8, 200817 r až to bude čisté a bude nálada vezmu to foťákem, mobil je jen 1,3Mpx takže nulanula nic Fotky jsou dobrý, dělal jsem si prdel
Březen 8, 200817 r A co jinak, tady je dnes úplné mrtvo. Byl jsem dnes umýt Fábuli, vysát a měl jsem vytaženej ventilátor a vysál jsem ten bordel(listí za 5 1/2 roku ) co je v něm.Teď ani není slyšet že je puštěnej. a jak se vytahuje ventilátor ve fabuli? To jsem dělal naposled u otcové stodváci a to byl porod
Březen 8, 200817 r až to bude čisté a bude nálada vezmu to foťákem, mobil je jen 1,3Mpx takže nulanula nic Tak jsem si všiml, že autí pro maminu má trošku víc koníků než Fábule. To budete teď závodit? Konečně jsi koupil autí s pořádným motorem(je tak kvalitní že je používán již několik 5letek )
Březen 8, 200817 r a jak se vytahuje ventilátor ve fabuli? To jsem dělal naposled u otcové stodváci a to byl porod Vytáhneš schránku před spolejezdcem(5 šroubků) a povolíš 5 šroubků na ventilátoru. Vypojíš tři svorkovnice s elktrikou a je venku(je to v poho). Manželka mě přišla na garáž zkontrolovat jestli tam nespím a málem ji jeblo, když viděla půlku palubky venku. (je to záležitost na 30 minut). Přemýšlím že do ventilace strčím stromeček s vůni ať mi Fábule pěkně voní .
Březen 8, 200817 r A co jinak, tady je dnes úplné mrtvo. Byl jsem dnes umýt Fábuli, vysát a měl jsem vytaženej ventilátor a vysál jsem ten bordel(listí za 5 1/2 roku ) co je v něm.Teď ani není slyšet že je puštěnej. no já měl o zábavu od rána postaráno. Ráno jsem jel vrátit otcovi Fanouša, jezdil jsem s ním, páč žena měla půjčenou Fábku do práce na odpolední. Pak jsem jel busem s maldší dcerou do Boskovic pro Feldu. Myslel jsem že mě omyjou, jel jsem busem po 3 letech a když jsem platil, říkal jsem za tu cenu bychom tam dojeli celá rodina autem a ještě i nazpět a to jsem platil za holku poloviční, ikdyž už by neměla. Pak jsem pelášil dom honem uvařit, žena je nemocná, má 38°C a místo mluvení jen šeptá , pak po obědě honem na Feldu a pak ještě na nákup.
Březen 8, 200817 r Vytáhneš schránku před spolejezdcem(5 šroubků) a povolíš 5 šroubků na ventilátoru. Vypojíš tři svorkovnice s elktrikou a je venku(je to v poho). Manželka mě přišla na garáž zkontrolovat jestli tam nespím a málem ji jeblo, když viděla půlku palubky venku. (je to záležitost na 30 minut). Přemýšlím že do ventilace strčím stromeček s vůni ať mi Fábule pěkně voní . takže se to vytahuje směrem ke schránce jo?
Březen 8, 200817 r takže se to vytahuje směrem ke schránce jo? Schránku vyhodíš úplně pryč(celou i s celým spodkem palubovky). Předtím musíš vydělat vzduch. filtr.Zespodu palubky jsou 2 šroubky, další 3 jsou po otevření dvířek na schránce. Musíš na boku ještě povolit kryt boku palubky(na druhé straně jsou tam pojistky). ten drží na těch debilních sponkách(jde to pěkně ven, nusíš trochu zabrat). Pak povolíš šroubky na ventilátoru, trošku zapáčíš mezi dvěma půlkama ventuše a kousek k sobě a pak dolů vytáhneš ventoš s půlkou krytu. vycvakneš elektriku a vydíš do motoru. vytřel jsem to celé navlhčenýma ubrouksama na dětský zadky(dost dobrý na palubku a volant atd.) a bylo to hotovo. Celý to vysál a sloužil do kupy.
Březen 8, 200817 r Schránku vyhodíš úplně pryč(celou i s celým spodkem palubovky). Předtím musíš vydělat vzduch. filtr.Zespodu palubky jsou 2 šroubky, další 3 jsou po otevření dvířek na schránce. Musíš na boku ještě povolit kryt boku palubky(na druhé straně jsou tam pojistky). ten drží na těch debilních sponkách(jde to pěkně ven, nusíš trochu zabrat). Pak povolíš šroubky na ventilátoru, trošku zapáčíš mezi dvěma půlkama ventuše a kousek k sobě a pak dolů vytáhneš ventoš s půlkou krytu. vycvakneš elektriku a vydíš do motoru. vytřel jsem to celé navlhčenýma ubrouksama na dětský zadky(dost dobrý na palubku a volant atd.) a bylo to hotovo. Celý to vysál a sloužil do kupy. jojo schránku už jsem měl několikrát venku, např když jsem táhl dráty od zadních repro k rádiu, nebo si dodělával teploměr, tak jsem tama táhl čidlo do motorového prostoru. Jen mě nikdy nenapadlo že si při tom můžu vytáhnout ventilátor. Ale jak se oteplí tak to taky udělám, dík za tip Upraveno Březen 8, 200817 r od Malta
Březen 8, 200817 r jojo schránku už jsem měl několikrát venku, např když jsem táhl dráty od zadních repro k rádiu, nebo si dodělával teploměr, tak jsem tama táhl čidlo do motorového prostoru. Jen mě nikdy nenapadlo že si při tom můžu vytáhnout ventilátor. Ale jak se oteplí tak to taky udělám, dík za tip jj, v poho. Já jsem vysál a vyčistil všechny trubky a furt ten sráč vydával takový pazvuky na 1. stupeň. A přímo v rotoru byli 2 listy, který brnkali o kryt ventošu a vydávaly pazvuky. Teď konečně slyším můj tichounký motor
Březen 9, 200817 r Autor malticka : nechces zapisat "Modry Blesk" do zoznamu plynofikovanych aut ? a pozdravuj maminu, nech sa skoro uzdravi.
Březen 9, 200817 r malticka mna zaujima ako si dokazal to aby manzelka len septala ??? inak tiez zelam brzke uzdraveni.
Březen 9, 200817 r malticka mna zaujima ako si dokazal to aby manzelka len septala ??? inak tiez zelam brzke uzdraveni. u ní je to jednoduché, stačí aby přecházela chřipku, nebo anginu a pak ztratí hlas ... ale jestli to bude fungovat aj u tvojí to nevím
Březen 9, 200817 r malticka : nechces zapisat "Modry Blesk" do zoznamu plynofikovanych aut ?a pozdravuj maminu, nech sa skoro uzdravi. klidně šak je to taky skeuda
Březen 9, 200817 r dík , tak snad bude jezdit jasne ze bude, inak by si ju nekupoval alebo si ju chces dat do vitrinky?
Březen 9, 200817 r jasne ze bude, inak by si ju nekupoval alebo si ju chces dat do vitrinky? to nee, ale víš co, nové to není a do auta nikdy nevidíš
Březen 9, 200817 r to nee, ale víš co, nové to není a do auta nikdy nevidíš to je pravda, ale ja som dnes do auta videl rozobral som brzdy vzadu, lebo som to mal stale zabrzdene a zasekavalo sa to, tak som nazrel do auta a este som zohnal kabel na RJ plynu a troska sme to skusali dostelovat
Březen 9, 200817 r to je pravda, ale ja som dnes do auta videl rozobral som brzdy vzadu, lebo som to mal stale zabrzdene a zasekavalo sa to, tak som nazrel do auta a este som zohnal kabel na RJ plynu a troska sme to skusali dostelovat Konečně jsi nám ukázal svého mazlíka
Březen 9, 200817 r Autor to je pravda, ale ja som dnes do auta videl rozobral som brzdy vzadu, lebo som to mal stale zabrzdene a zasekavalo sa to, tak som nazrel do auta a este som zohnal kabel na RJ plynu a troska sme to skusali dostelovat co ste stelovali ? spotrebu...startovanie, prepinanie...co ten kabel ? uz si ho okopiroval ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.