Březen 10, 200817 r co ste stelovali ?spotrebu...startovanie, prepinanie...co ten kabel ? uz si ho okopiroval ?? najskor sme sa pozreli ci tam nie je niekde zapisana nejaka chyba ale nebola, a potom sme troska zvysili prepinanie plynu na 2250ot pozreli sme ci su zapisane hodnoty tak ako maju byt a niektore neboli, tak nieco co sme mohli sme upravili podla papierov, napr. nastavenie skrtiacej klapky, doba po ktoru sa nemoze prepnut, nejake intervaly a dalej uz som tomu nerozumel, nie vsetko mi davalo zmysel, rano som nastartoval a kontrolka mi svietila zas na zlto, ale nesnazilo sa to prepinat(necvakalo to pod kapotou) potom sa prepol na plyn asi pri 2600ot, musim poreferovat "skoro" svokrovi a uvidime, este sa to bude urcite ladit kabel som neokopiroval, mal som ho len pozicany a pod dohladom, ak sa bude dat urcite to spravim
Březen 10, 200817 r najskor sme sa pozreli ci tam nie je niekde zapisana nejaka chyba ale nebola, a potom sme troska zvysili prepinanie plynu na 2250otpozreli sme ci su zapisane hodnoty tak ako maju byt a niektore neboli, tak nieco co sme mohli sme upravili podla papierov, napr. nastavenie skrtiacej klapky, doba po ktoru sa nemoze prepnut, nejake intervaly a dalej uz som tomu nerozumel, nie vsetko mi davalo zmysel, rano som nastartoval a kontrolka mi svietila zas na zlto, ale nesnazilo sa to prepinat(necvakalo to pod kapotou) potom sa prepol na plyn asi pri 2600ot, musim poreferovat "skoro" svokrovi a uvidime, este sa to bude urcite ladit kabel som neokopiroval, mal som ho len pozicany a pod dohladom, ak sa bude dat urcite to spravim hoši vy jste blázni . Deset minut v servise a je to né?
Březen 10, 200817 r hoši vy jste blázni . Deset minut v servise a je to né? praveze v servise mi na to povedali ze sa stym preblikavanim este nestretol a nemal ani chut to riesit ved ja som to nepreprogramoval cele len malickosti
Březen 10, 200817 r praveze v servise mi na to povedali ze sa stym preblikavanim este nestretol a nemal ani chut to riesitved ja som to nepreprogramoval cele len malickosti Vyměnit servis
Březen 10, 200817 r Autor ....kabel som neokopiroval, mal som ho len pozicany a pod dohladom, ak sa bude dat urcite to spravim aspon fotku koncoviek urob. soft ma aky nazov ? mame taky na sklade ?
Březen 10, 200817 r aspon fotku koncoviek urob. soft ma aky nazov ? mame taky na sklade ? skusim nieco pozistovat ale najblizsie to bude mozne az cez vikend ak sa k tomu dostanem teraz uz nic blizsie nezistim
Březen 10, 200817 r tak som cital Colins ... jedno velke sklamanie ta brzda v Blave Kde jsi co četl? Dej sem odkaz .Dík
Březen 10, 200817 r Kde jsi co četl? Dej sem odkaz .Dík tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40964
Březen 10, 200817 r tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40964 No nic moc . to je lepší tam nejezdit. Alespoň si pak věříš tomu co máš napsané z fabriky
Březen 10, 200817 r No nic moc . to je lepší tam nejezdit. Alespoň si pak věříš tomu co máš napsané z fabriky nojo al on dal ještě prachy za chip
Březen 10, 200817 r nojo al on dal ještě prachy za chip Tak to já radši chipsy . já bych jim ten chip asi narval do prdele.(montérům chipu ) To mají ztoho, že jim nestačí super tovární výkon našich zlatíček Upraveno Březen 10, 200817 r od montas
Březen 10, 200817 r Tak to já radši chipsy . já bych jim ten chip asi narval do prdele. To mají ztoho, že jim nestačí super tovární výkon našich zlatíček ty mas aky vykon?
Březen 10, 200817 r ty mas aky vykon? Já mám krásných továrních 50 kw(na beneli). na LPG počítám tak 48 kw(je to trochu línější).
Březen 10, 200817 r Já mám krásných továrních 50 kw(na beneli). na LPG počítám tak 48 kw(je to trochu línější). tak to sme na tom rovnako aj ja mam 50kW ale v poslednej dobe je to lenive,nejaka je unavena a nechce sa jej tahat, asi jej umreli nejake koniky
Březen 10, 200817 r tak to sme na tom rovnako aj ja mam 50kW ale v poslednej dobe je to lenive,nejaka je unavena a nechce sa jej tahat, asi jej umreli nejake koniky Jezdil jsem týden na beneli a je to fakt znát. A to ještě kdybych tam nacpal V power , to by byl hukot. Zase Jezdíme za 15,50
Březen 11, 200817 r Autor nojo al on dal ještě prachy za chip ja by som povedal, ze vela spravi to, ze mam zapchany ten otvor pre vstup vzduchu na stene chladica. urobila to montazna firma, vraj LPG bude mat vela vzduchu a bude to blbnut. a ten ventilator, co bol pred autom, mal simulovat chladenie a naporovy vzduch. napor, teda po zapchati ale nebol. :-( robko, mas to aj ty zapchate ?
Březen 11, 200817 r ja by som povedal, ze vela spravi to, ze mam zapchany ten otvor pre vstup vzduchu na stene chladica.urobila to montazna firma, vraj LPG bude mat vela vzduchu a bude to blbnut. a ten ventilator, co bol pred autom, mal simulovat chladenie a naporovy vzduch. napor, teda po zapchati ale nebol. :-( robko, mas to aj ty zapchate ? ano ja to mam a ma to tak byt, pri plyne toho vzduchu nepotrebujes tak moc ako pri benzine tak mi bolo povedane a zaslepili mi jeden otvor, co sa teda mne vobec nepacilo
Březen 11, 200817 r ja by som povedal, ze vela spravi to, ze mam zapchany ten otvor pre vstup vzduchu na stene chladica.urobila to montazna firma, vraj LPG bude mat vela vzduchu a bude to blbnut. a ten ventilator, co bol pred autom, mal simulovat chladenie a naporovy vzduch. napor, teda po zapchati ale nebol. :-( robko, mas to aj ty zapchate ? Já teda nemám nic zapchaté a taky mi to vůbec nejede(to bude asi motůrkem ).
Březen 11, 200817 r Já teda nemám nic zapchaté a taky mi to vůbec nejede(to bude asi motůrkem ). ty nemáš podtlak
Březen 11, 200817 r Aha, začínám v tom mít nějaký hokej . tak preto ti to nechce ist, to nie je motorcekom, ale preto lebo namiesto aby to jazdilo hraje to hokej
Březen 11, 200817 r tak preto ti to nechce ist, to nie je motorcekom, ale preto lebo namiesto aby to jazdilo hraje to hokej Hokej mám v květáku a nebuď drzej
Březen 11, 200817 r omluvam sa vsemohuci monty Když budeš hodnej tak ti seženu nálepku LPG na sklo zvenku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.