Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co ste stelovali ?

spotrebu...startovanie, prepinanie...co ten kabel ?

uz si ho okopiroval ??

najskor sme sa pozreli ci tam nie je niekde zapisana nejaka chyba ale nebola, a potom sme troska zvysili prepinanie plynu na 2250ot

pozreli sme ci su zapisane hodnoty tak ako maju byt a niektore neboli, tak nieco co sme mohli sme upravili podla papierov,

napr. nastavenie skrtiacej klapky, doba po ktoru sa nemoze prepnut, nejake intervaly a dalej uz som tomu nerozumel, nie vsetko mi davalo zmysel,

rano som nastartoval a kontrolka mi svietila zas na zlto, ale nesnazilo sa to prepinat(necvakalo to pod kapotou) potom sa prepol na plyn asi pri 2600ot,

musim poreferovat "skoro" svokrovi a uvidime, este sa to bude urcite ladit

kabel som neokopiroval, mal som ho len pozicany a pod dohladom, ak sa bude dat urcite to spravim

najskor sme sa pozreli ci tam nie je niekde zapisana nejaka chyba ale nebola, a potom sme troska zvysili prepinanie plynu na 2250ot

pozreli sme ci su zapisane hodnoty tak ako maju byt a niektore neboli, tak nieco co sme mohli sme upravili podla papierov,

napr. nastavenie skrtiacej klapky, doba po ktoru sa nemoze prepnut, nejake intervaly a dalej uz som tomu nerozumel, nie vsetko mi davalo zmysel,

rano som nastartoval a kontrolka mi svietila zas na zlto, ale nesnazilo sa to prepinat(necvakalo to pod kapotou) potom sa prepol na plyn asi pri 2600ot,

musim poreferovat "skoro" svokrovi a uvidime, este sa to bude urcite ladit

kabel som neokopiroval, mal som ho len pozicany a pod dohladom, ak sa bude dat urcite to spravim

hoši vy jste blázni :p . Deset minut v servise a je to né?

hoši vy jste blázni :p . Deset minut v servise a je to né?

praveze v servise mi na to povedali ze sa stym preblikavanim este nestretol a nemal ani chut to riesit

ved ja som to nepreprogramoval cele lol

len malickosti

praveze v servise mi na to povedali ze sa stym preblikavanim este nestretol a nemal ani chut to riesit

ved ja som to nepreprogramoval cele lol

len malickosti

Vyměnit servis :p:p

• Autor
....kabel som neokopiroval, mal som ho len pozicany a pod dohladom, ak sa bude dat urcite to spravim

aspon fotku koncoviek urob. ;)

soft ma aky nazov ?

mame taky na sklade ?

aspon fotku koncoviek urob. ;)

soft ma aky nazov ?

mame taky na sklade ?

skusim nieco pozistovat ale najblizsie to bude mozne az cez vikend ak sa k tomu dostanem

teraz uz nic blizsie nezistim

tak som cital Colins ... jedno velke sklamanie ta brzda v Blave

tak som cital Colins ... jedno velke sklamanie ta brzda v Blave

Kde jsi co četl? Dej sem odkaz :help: .Dík

No nic moc :feve: . to je lepší tam nejezdit. Alespoň si pak věříš tomu co máš napsané z fabriky :p

nojo al on dal ještě prachy za chip :feve:

Tak to já radši chipsy :p . já bych jim ten chip asi narval do prdele.(montérům chipu ) To mají ztoho, že jim nestačí super tovární výkon našich zlatíček :palec2:

Upraveno od montas

Tak to já radši chipsy :p . já bych jim ten chip asi narval do prdele. To mají ztoho, že jim nestačí super tovární výkon našich zlatíček :palec2:

ty mas aky vykon?

ty mas aky vykon?

Já mám krásných továrních 50 kw(na beneli). na LPG počítám tak 48 kw(je to trochu línější). :palec2:

Já mám krásných továrních 50 kw(na beneli). na LPG počítám tak 48 kw(je to trochu línější). :palec2:

tak to sme na tom rovnako aj ja mam 50kW ale v poslednej dobe je to lenive,nejaka je unavena a nechce sa jej tahat, asi jej umreli nejake koniky lollollol

tak to sme na tom rovnako aj ja mam 50kW ale v poslednej dobe je to lenive,nejaka je unavena a nechce sa jej tahat, asi jej umreli nejake koniky lollollol

Jezdil jsem týden na beneli a je to fakt znát. A to ještě kdybych tam nacpal V power , to by byl hukot. Zase Jezdíme za 15,50 :palec2:

• Autor

ja by som povedal, ze vela spravi to, ze mam zapchany ten otvor pre vstup vzduchu na stene chladica.

urobila to montazna firma, vraj LPG bude mat vela vzduchu a bude to blbnut.

a ten ventilator, co bol pred autom, mal simulovat chladenie a

naporovy vzduch. napor, teda po zapchati ale nebol. :-(

robko, mas to aj ty zapchate ?

ja by som povedal, ze vela spravi to, ze mam zapchany ten otvor pre vstup vzduchu na stene chladica.

ano ja to mam a ma to tak byt, pri plyne toho vzduchu nepotrebujes tak moc ako pri benzine

tak mi bolo povedane a zaslepili mi jeden otvor, co sa teda mne vobec nepacilo lol

Já teda nemám nic zapchaté a taky mi to vůbec nejede(to bude asi motůrkem :p ).

Já teda nemám nic zapchaté a taky mi to vůbec nejede(to bude asi motůrkem :p ).

ty nemáš podtlak ;)

ty nemáš podtlak ;)

Aha, začínám v tom mít nějaký hokej :p:p:p .

Aha, začínám v tom mít nějaký hokej :p:p:p .

tak preto ti to nechce ist, to nie je motorcekom, ale preto lebo namiesto aby to jazdilo hraje to hokej :p:p:p

tak preto ti to nechce ist, to nie je motorcekom, ale preto lebo namiesto aby to jazdilo hraje to hokej :p:p:p

Hokej mám v květáku :p a nebuď drzej :aggressive::aggressive::aggressive:

Hokej mám v květáku :p a nebuď drzej :aggressive::aggressive::aggressive:

worthy.gifworthy.gifworthy.gifworthy.gifworthy.gif

omluvam sa vsemohuci monty :p

worthy.gifworthy.gifworthy.gifworthy.gifworthy.gif

omluvam sa vsemohuci monty :p

Když budeš hodnej tak ti seženu nálepku LPG na sklo zvenku :p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.