Březen 11, 200817 r Když budeš hodnej tak ti seženu nálepku LPG na sklo zvenku uz zvazujem ze kde ju zohnat, a zatial som zistil ze asi len v nejakom servise, ale cez vikend som sa obzeral po foliach ako si mi radil a videl som najtmavsie ake sa robia a bolo to super, do takych pojdem, najskor som myslel, ze si dam svetlejsie, ale ukecal si ma a ked som sa poobzeral tak som rozhodnuty
Březen 11, 200817 r montas ma podtlak v hube, ked ide na piwo ! no neviem, vcera si pozrel posledny vytvor nalepky a na dracika plynacika povedal, ze tak vyzera ked ide raz za 5 rokov z krcmy asi nebude mat taky podtlak
Březen 11, 200817 r no neviem, vcera si pozrel posledny vytvor nalepky a na dracika plynacika povedal, ze tak vyzera ked ide raz za 5 rokov z krcmy asi nebude mat taky podtlak jj, piwo nepiju. A ostatní atyk moc ne. Jen sem tam -vypálit červa .
Březen 11, 200817 r jj, piwo nepiju. A ostatní atyk moc ne. Jen sem tam -vypálit červa . to je jako by jsi nežil
Březen 11, 200817 r uz zvazujem ze kde ju zohnat, a zatial som zistil ze asi len v nejakom servise, ale cez vikend som sa obzeral po foliach ako si mi radil a videl som najtmavsie ake sa robia a bolo to super, do takych pojdem, najskor som myslel, ze si dam svetlejsie, ale ukecal si ma a ked som sa poobzeral tak som rozhodnuty ještě že mě máš
Březen 11, 200817 r tak jsem chlapi ve fázi testování spotřebyLPG na Feldě, jsem na to zvědavý, ale na benál to nebylo až tak tragické ... na to ježdění do práce mi to vycházelo na 5,9l/100km plus minus autobus Upraveno Březen 11, 200817 r od Malta
Březen 11, 200817 r tak jsem chlapi ve fázi testování spotřebyLPG na Feldě, jsem na to zvědavý, ale na benál to nebylo až tak tragické ... na to ježdění do práce mi to vycházelo na 5,9l/100km plus minus autobus Tak to je slušná spotřeba. To mě od pondělí do pátku čeká cestování vlakem . Autí jde k doktorovi.
Březen 11, 200817 r Tak to je slušná spotřeba. To mě od pondělí do pátku čeká cestování vlakem . Autí jde k doktorovi. a co mu je? ma kasel?
Březen 11, 200817 r a co mu je? ma kasel? nn, new zadní dveře včetně nového okna atd. Ve škodovce to uznali a budou nové . A já budu jak koko...... jezdit vlakem
Březen 11, 200817 r nn, new zadní dveře včetně nového okna atd. Ve škodovce to uznali a budou nové . A já budu jak koko...... jezdit vlakem ahááááá, dyť si to hlásil ... taky jsem se ošíval když jsem jel busem pro Feldu ... je to holt nezvyk
Březen 11, 200817 r ahááááá, dyť si to hlásil ... taky jsem se ošíval když jsem jel busem pro Feldu ... je to holt nezvyk Jenže ty jsi jel jednorázově, mě čeká 8 jízd. A to má mladej ráno v 7.hodin ráno hokejovej trénink. To budem stávat tak ve 4 aby jsme tam v 6. byli
Březen 11, 200817 r Autor to je jako by jsi nežil beriem to akoze nealko-montasovi mu davame poslednu sancu !! inak vyhadzov od forumu, kua nie ?? :D Upraveno Březen 11, 200817 r od colins
Březen 11, 200817 r beriem to akoze nealko-montasovi mu davame poslednu sancu !!inak vyhadzov od forumu, kua nie ?? Ale já piju. Jen toho nemusejí být hektolitry . A někdo se o vás chlapci musí starat
Březen 11, 200817 r Autor Ale já piju. Jen toho nemusejí být hektolitry . A někdo se o vás chlapci musí starat nad Alkoholom este nikto nezvitazil !!! ....iba vychodniari vraj raz zremizovali.
Březen 11, 200817 r nad Alkoholom este nikto nezvitazil !!!....iba vychodniari vraj raz zremizovali. Východňársko je poblíž Ukrajiny? Mě se to nějak plete Jinak na Moravě jsou borci(třeba já ) kteří ji porazili
Březen 11, 200817 r Východňársko je poblíž Ukrajiny? Mě se to nějak plete Jinak na Moravě jsou borci(třeba já ) kteří ji porazili a kua ja uz nepijem, to sem asi nezapadnem co? ja som si to odpil uz na intraku
Březen 11, 200817 r a kua ja uz nepijem, to sem asi nezapadnem co? ja som si to odpil uz na intraku jj, na intru jsem málem několikrát umřel
Březen 11, 200817 r jj, na intru jsem málem několikrát umřel jo domacej palenky som sa prepil na intraku, teda po vasom na koleji a odvtedy ju nemozem ani citim
Březen 11, 200817 r jo domacej palenky som sa prepil na intraku, teda po vasom na koleji a odvtedy ju nemozem ani citim Tak já jsem se přepil piva a nejlevnějšího šitu - režné. ještě teď když ju vidím v regále v obchodě tak mě natáhne
Březen 12, 200817 r caute mrtvoly nikto ani ciarku je to mozne? chlapci kedze vas mam rad tak sa opytam najskor tu pritomnych kamaratov budem predavat sedacky do fabie z clasicu tie klasicke sede, su v dobrom stave nepresedene, aspom mne sa zdali dobre ked som na nich jazdil a este budem mat sedy spodok palubky ak by niekto chcel napriklad malticka by mohol chciet sedacky do feldy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.