Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

caute mrtvoly lollollol

nikto ani ciarku je to mozne?

chlapci kedze vas mam rad tak sa opytam najskor tu pritomnych kamaratov kol5

budem predavat sedacky do fabie z clasicu tie klasicke sede, su v dobrom stave nepresedene, aspom mne sa zdali dobre ked som na nich jazdil

a este budem mat sedy spodok palubky ak by niekto chcel :palec2::palec2::palec2:

napriklad malticka by mohol chciet sedacky do feldy ;)

A co tam dáváš ? RS :p a černý intoš?

A co tam dáváš ? RS :p a černý intoš?

cierny spodok palubky a stredovy tunel

sedacky mam s elegancu, s vyhrevom a bagmi, ale bagy este nemam zapojene a hlavne som chcel aby bola soferova zdvihatelna, nech nieco vidim :prc:

cierny spodok palubky a stredovy tunel

sedacky mam s elegancu, s vyhrevom a bagmi, ale bagy este nemam zapojene a hlavne som chcel aby bola soferova zdvihatelna, nech nieco vidim :prc:

Na kolik tě přišli ty sedačky?

Na kolik tě přišli ty sedačky?

myslim ze som to dobre kupil, stali ma 3t Kc (+dva ovladace na vyhrev v cene)

az na to ze su to tie bezove a su flakate tak su super a este maju aj schranku pod spolujazdcom

chystam sa ich nejak vycistit

myslim ze som to dobre kupil, stali ma 3t Kc (+dva ovladace na vyhrev v cene)

az na to ze su to tie bezove a su flakate tak su super a este maju aj schranku pod spolujazdcom

chystam sa ich nejak vycistit

Cena vypadá dobře, teď je jen vyčistit a namontit. :palec2: držím palce

Cena vypadá dobře, teď je jen vyčistit a namontit. :palec2: držím palce

namontovane uz mam a aj vyhrev som spravil, dal som si ich na vianoce :palec2:

nezmestili sa pod stromcek tak som ich dal do auta :p

vyhrev je super vec :palec2:

len si chlape neuvar vajcia :p:palec2:

namontovane uz mam a aj vyhrev som spravil, dal som si ich na vianoce :palec2:

nezmestili sa pod stromcek tak som ich dal do auta :p

vyhrev je super vec :palec2:

A bagy jsi zapojil sám?A jak vyřešíš jiné sedačky ve předu a jiné vzadu ? :help:

ved on sedi len vpredu tak mu je jedno ake su sedacky vzadu ! :p

keby bolo po jeho tak sa vzadu stoji :palec2:

ved on sedi len vpredu tak mu je jedno ake su sedacky vzadu ! :p

keby bolo po jeho tak sa vzadu stoji :palec2:

keby bolo po mojom vsade su cedulky, vzadu by bolo napisane ak stojite, drzte sa a v predu, nemluvte za jizdy s ridicem lollollol

A bagy jsi zapojil sám?A jak vyřešíš jiné sedačky ve předu a jiné vzadu ? :help:

bagy som este nezapajal a ani neviem ci sa mi do toho chce, to by som potreboval este jednotku a cidla a samo sebou aj kable

inak sedacky mam vsade rovnake, som vymenil predsa vsetky, aj zadne :palec2::palec2::palec2:

ozaj a ak mas amigo niekoho kto chce sedacky tak napis, momentalne ich mam v dubnici, tiez vsetky aj predne a zadne, tak napis, mozme spravit obchod ;):palec2:

bagy som este nezapajal a ani neviem ci sa mi do toho chce, to by som potreboval este jednotku a cidla a samo sebou aj kable

inak sedacky mam vsade rovnake, som vymenil predsa vsetky, aj zadne :palec2::palec2::palec2:

ozaj a ak mas amigo niekoho kto chce sedacky tak napis, momentalne ich mam v dubnici, tiez vsetky aj predne a zadne, tak napis, mozme spravit obchod ;):palec2:

Ty jsi blázen kupovat sedačky z bagy a pak je nezapojit :p:p . Za tu cenu je to super :palec2:

Ty jsi blázen kupovat sedačky z bagy a pak je nezapojit :p:p . Za tu cenu je to super :palec2:

dik, ale vies, dat do toho este tak 3000 aby som mal bagy v sedackach to sa mi moc nechce, aj ked by to mozno bolo dobre

dik, ale vies, dat do toho este tak 3000 aby som mal bagy v sedackach to sa mi moc nechce, aj ked by to mozno bolo dobre

Měl bys takový ten pocit jistoty a bezpečí jako mají ženy :p:p (ty to vyjde levněji :palec2: )

Budeš chtít tu venkovní nálepku LPG?

dik za ponuku robko ale ja mam sedacky gutt akurat trochu zadrbane pretoze tam su blede potahy a neni kedy to tepovat ale mam take tricka skoda sedej farby a tie kua dlho vydrzia ciste.

...

napriklad malticka by mohol chciet sedacky do feldy ;)

neblázni, ja uz som sa napchal prachu dost do Feldy ... doteraz to bolo 25 000 s LPG, opravama a letne gumy

neblázni, ja uz som sa napchal prachu dost do Feldy ... doteraz to bolo 25 000 s LPG, opravama a letne gumy

to chapem, som na tom podobne, len som priatelsky ponukol vam ;):palec2::palec2::palec2:

to chapem, som na tom podobne, len som priatelsky ponukol vam ;):palec2::palec2::palec2:

Hoď to do inzerátů, třeba se někdo najde :palec2:

Hoď to do inzerátů, třeba se někdo najde :palec2:

ved hodim, len pockam kym mi to bracho nafoti, aby ma tam nebombardovali ze nemam fotky lol

ved hodim, len pockam kym mi to bracho nafoti, aby ma tam nebombardovali ze nemam fotky lol

jj a co tu nálepku LPG? chceš

jj a co tu nálepku LPG? chceš

no vidis, na toto som sa ta chcel opytat :palec2:

a ako by to bolo s tou nalepkou? kolko za kolko a ako?

no vidis, na toto som sa ta chcel opytat :palec2:

a ako by to bolo s tou nalepkou? kolko za kolko a ako?

Tak nálepky pro nás ještě nevím, borec prý ližuje v alpách. Spíš bych potřeboval vědět, jestli to budem řešit jako nálepku, nebo jen vyřezanou fólii(jsem pro fólii, vypadá to super s podkladem auta)

Tak nálepky pro nás ještě nevím, borec prý ližuje v alpách. Spíš bych potřeboval vědět, jestli to budem řešit jako nálepku, nebo jen vyřezanou fólii(jsem pro fólii, vypadá to super s podkladem auta)

ta folia je urcite lepsia ako cela nalepka, lepsie to vinikne

ja som myslel ze sa ma pytas na tu nalepku LPG na okno zvonku, mal som pocit ze si pisal o nej

ta folia je urcite lepsia ako cela nalepka, lepsie to vinikne

ja som myslel ze sa ma pytas na tu nalepku LPG na okno zvonku, mal som pocit ze si pisal o nej

Na tu se zeptám v mojem LPG servise, pak ti dám vědět. :palec2: .A co za to? No to se asi nedoplatíš :p

Na tu se zeptám v mojem LPG servise, pak ti dám vědět. :palec2: .A co za to? No to se asi nedoplatíš :p

na tu vonkajsiu sa opytam aj u nas, zajdem do servisu a nech nieco nalepia lol

som myslel ze si ich doma tlacis a mas to zadarmo :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.