Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

na tu vonkajsiu sa opytam aj u nas, zajdem do servisu a nech nieco nalepia lol

som myslel ze si ich doma tlacis a mas to zadarmo :prc:

To bych přece nejezdil fábulí :doh:doh:doh:punk:

To bych přece nejezdil fábulí :doh:doh:doh:punk:

Dnes je to tady úplná totálka fuck

tak jsem vyjel nádrž na Feldě, ujeto 415km ale nevím na kolik, páč když jsem auto přebíral, tak tam něco málo bylo (nevím kolik) a já dotankoval 30,83l (sice to nehrčelo ale čerpadlo už nemohlo víc natlačit). Ale dnes jsem bral plnou v Lipůvce a ventil ještě nerabušil a už tam bylo 38,45l tak jsem vyměkl a nechal to zastavit. ... Musím se podívat do papírů co tam teda je vlastně za nádrž. :kuk:

tak jsem vyjel nádrž na Feldě, ujeto 415km ale nevím na kolik, páč když jsem auto přebíral, tak tam něco málo bylo (nevím kolik) a já dotankoval 30,83l (sice to nehrčelo ale čerpadlo už nemohlo víc natlačit). Ale dnes jsem bral plnou v Lipůvce a ventil ještě nerabušil a už tam bylo 38,45l tak jsem vyměkl a nechal to zastavit. ... Musím se podívat do papírů co tam teda je vlastně za nádrž. :kuk:

Tam bude určitě nějaká 40 ne? Já včera bral na Shellce a vyplo tu ve 30,14 litrech a to jsem byl úplně prázdnej :palec2: . normálně beru 34 litrů. Tak nevím?

Jak to že jezdíš na Feldě? Mamina ti nechce Fábuli půjčovat? :p:p

Upraveno od montas

Tam bude určitě nějaká 40 ne? Já včera bral na Shellce a vyplo tu ve 30,14 litrech a to jsem byl úplně prázdnej :palec2: . normálně beru 34 litrů. Tak nevím?

Jak to že jezdíš na Feldě? Mamina ti nechce Fábuli půjčovat? :p:p

je tam 39l :kuk:

Jezdím na Feldě, abych ji testnul na LPG a zjistil spotřebu, a protože je mamina doma na neschopence

je tam 39l :kuk:

Jezdím na Feldě, abych ji testnul na LPG a zjistil spotřebu, a protože je mamina doma na neschopence

Tak to už se ti začínala nádrž pomalu nafukovat. nebylo by rozumější mamině aktivovat bezp. ventil?Jinak ať se brzo uzdraví :palec2:

Tak to už se ti začínala nádrž pomalu nafukovat. nebylo by rozumější mamině aktivovat bezp. ventil?Jinak ať se brzo uzdraví :palec2:

to skoro jo ... no ona už se uzdravuje, ale na mě cosi leze a ženská to není :feve:

to skoro jo ... no ona už se uzdravuje, ale na mě cosi leze a ženská to není :feve:

To chce vypálit červa :palec2::palec2::palec2:

pokial to nie je zenska ta to mas problem :prc::prc::prc:

potom ta chce :prc: niekto iny lol

To chce vypálit červa :palec2::palec2::palec2:

nojo když čék furt jezdí ... večer mi nic nebylo a ráno už jsem si slivku dát nemohl <_< a odpoledne už to bude moc rozjeté na vypálení červa

apropo dneska ráno to bylo venku hodně zajímavé, auto pod krustou ledu, že jsem nemohl otevřít ani zadní dveře a cestou to pěkně klouzalo, v jedné dědině jsem dostal malého smyčana :kuk:

nojo když čék furt jezdí ... večer mi nic nebylo a ráno už jsem si slivku dát nemohl <_< a odpoledne už to bude moc rozjeté na vypálení červa

apropo dneska ráno to bylo venku hodně zajímavé, auto pod krustou ledu, že jsem nemohl otevřít ani zadní dveře a cestou to pěkně klouzalo, v jedné dědině jsem dostal malého smyčana :kuk:

Já jel ráno se slunečníma brýlema :p a bylo sucho.

Já jel ráno se slunečníma brýlema :p a bylo sucho.

jo po 20 km bylo taky sucho a svítilo slunko, ale co bys nadělal když to na prvních 20 km někde rozbiješ

• Autor

co si dostal ?

smyčana ???

ahaaaa !

smyk, ja som myslel, ze si zrazil psa....hehehehe.

co si dostal ?

smyčana ???

ahaaaa !

smyk, ja som myslel, ze si zrazil psa....hehehehe.

Už nepij prezidente :p:p:p

Kuwa to jste umřeli nebo co?

montas neumreli ,mlady pisu ulohy do skoly a starsi sleduju hokej kosice skalica. teraz su na nete len tych co im je to fuk ako to skonci a riesia dolezitejsie veci. pockaj za hodinku to skonci a su tu vsetci. :palec2:

• Autor
Kuwa to jste umřeli nebo co?

dnes som skoro umrel. 50 km do prace som isiel 3,5 hodiny.

zapcha na dialnici a vsetkych prilahlych cestach....ble

a naco chodis do blavy ? chod trebars do partizanskeho a mas to zarucene bez kolon :p

a jak hrala ta skalica ?

dnes som skoro umrel. 50 km do prace som isiel 3,5 hodiny.

zapcha na dialnici a vsetkych prilahlych cestach....ble

Tak to já dnes absolvoval cestu z Olomouce domů vlakem a je to hnus velebnosti. Lidí jako sraček,vedro jako prase, nebylo si kde sednout. Ať už mám autí zpátky. Zítra jedu francouzem(Otcův citrón) , seru na vlak :p

• Autor
Tak to já dnes absolvoval cestu z Olomouce domů vlakem a je to hnus velebnosti. Lidí jako sraček,vedro jako prase, nebylo si kde sednout. Ať už mám autí zpátky. Zítra jedu francouzem(Otcův citrón) , seru na vlak :p

este nemas tie zadne dvere vymenene?

este nemas tie zadne dvere vymenene?

Dnes jsem jim autí předal a v pátek to bude hotové. :feve:

• Autor

urcite jazdis na benal, vsak ?

takze ti udelujem trest - 10 drepov a 5 klikov a jednu Plzen na ex !

lol

v patek sa nepracuje tak ta okaslali a daju ti az po velkej noci to znamena ze budes chodit mrskat vlakem. aspon muzes chlastat :palec2:

v patek sa nepracuje tak ta okaslali a daju ti az po velkej noci to znamena ze budes chodit mrskat vlakem. aspon muzes chlastat :palec2:

To né, už teď jsem úplně hotovej bez autí. V pátek si ho beru. A samo že jezdím na beneli. LPG v rodině jiné není(neví co je dobré :p:p )

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.