Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

krasne . ano je to pravda takto pekne si tu zijeme. :p

krasne . ano je to pravda takto pekne si tu zijeme. :p

jj, nějak to tady upadá :help:

jj, nějak to tady upadá :help:

ze by to tu upadalo?

inak som nezaspal, bol som tri dni na vymyvani mozgu anglictinou, hovori sa tomu intenzivny kurz ale ja som mal toho fakt plne zuby :feve:

idem tam s nadsenim a pridem vymlety lollollol

ze by to tu upadalo?

inak som nezaspal, bol som tri dni na vymyvani mozgu anglictinou, hovori sa tomu intenzivny kurz ale ja som mal toho fakt plne zuby :feve:

idem tam s nadsenim a pridem vymlety lollollol

A už šprechtíš very good? :p

A už šprechtíš very good? :p

ja? to tazko, mne to nikdy neslo, ale je to naozaj vymyvanie, to uz sa nedalo obsedet, od rana do vecera sa ucit, im uz asi drbe alebo co

inak jazdim teraz na benal :feve: a zajtra sa chystam do servisu, ten plyn sa zblaznil

• Autor
ja? to tazko, mne to nikdy neslo, ale je to naozaj vymyvanie, to uz sa nedalo obsedet, od rana do vecera sa ucit, im uz asi drbe alebo co

inak jazdim teraz na benal :feve: a zajtra sa chystam do servisu, ten plyn sa zblaznil

co robi plyn ?

neposlucha ?

neprepina ?

vsetko najlepsie, Jozef !!

co robi plyn ?

neposlucha ?

neprepina ?

vsetko najlepsie, Jozef !!

plyn, prepne ale zdochne to, ked som to mal na pocitaci tak nepisalo ziadnu chybu a ze zmes je dobra, ale netaha a skape to

ked som siel po dialnici do prace tak pohoda, ale ako som prisiel do mesta a znizili sa otacky uz to bolo v haji, musel som prepnut na benzin

zajtra idem k doktorovi

plyn, prepne ale zdochne to, ked som to mal na pocitaci tak nepisalo ziadnu chybu a ze zmes je dobra, ale netaha a skape to

ked som siel po dialnici do prace tak pohoda, ale ako som prisiel do mesta a znizili sa otacky uz to bolo v haji, musel som prepnut na benzin

zajtra idem k doktorovi

Tak to vím naprosto přesně co tomu je-JE TO ROZBITÝ :p:p:p . Jinak držím palce ať to dáš dohromady.

Já včera jel do práce otcovým citroušem a dnesk Filckou(vše na beneli) a zítra mě čeká zase Citrouš a v pátek už konečně bude Fábule :palec2: (doufám)

Tak to vím naprosto přesně co tomu je-JE TO ROZBITÝ :p:p:p . Jinak držím palce ať to dáš dohromady.

Já včera jel do práce otcovým citroušem a dnesk Filckou(vše na beneli) a zítra mě čeká zase Citrouš a v pátek už konečně bude Fábule :palec2: (doufám)

aspom ze mas nahradne, ja budem potom chodit vlakom, ale horsie je ze auto na sviatky potrebujem tak to budem musiet poriesit zajtra, inak sa neda :feve:

aspom ze mas nahradne, ja budem potom chodit vlakom, ale horsie je ze auto na sviatky potrebujem tak to budem musiet poriesit zajtra, inak sa neda :feve:

Tak jezdi na beneli. Já jsem taky jezdil týden na beneli než mi dali plyn dohromady :palec2:

Tak jezdi na beneli. Já jsem taky jezdil týden na beneli než mi dali plyn dohromady :palec2:

budem musiet, nemozem im tam nechat auto

to ho radsej priveziem po sviatkoch

budem musiet, nemozem im tam nechat auto

to ho radsej priveziem po sviatkoch

Třeba to zítra dobře dopadne :palec2:

v to dufam aj ja,len to poznas, ked sa nieco zacne :prc: tak uz sa to :prc: stale lollollol

• Autor

erotomani..... :p :p :p

no uz som s5 zo servisu

nic moc tam neurobili, vymazali program, nahrali znova, nieco posteloval a uvidi sa ako to bude jazdit

a hlavne ako sa ukaze spotreba, som rad ze mam auti aby som nemusel jadit vlakom alebo dokonca aj MHD fuck

inak montasek, ked som tam bol tak som si hned zobral dve nalepky na nalepenie z vonka aby som mohol dat folie

jedna ma stala 20 Sk :palec2::palec2::palec2:

• Autor

robko, v ktorom servise si bol ?

hadam nie Oravec..... lol

robko, v ktorom servise si bol ?

hadam nie Oravec..... lol

jojo, presne ten, mam to tam este v zaruke, tak preto som bol tam

no uz som s5 zo servisu

nic moc tam neurobili, vymazali program, nahrali znova, nieco posteloval a uvidi sa ako to bude jazdit

a hlavne ako sa ukaze spotreba, som rad ze mam auti aby som nemusel jadit vlakom alebo dokonca aj MHD fuck

inak montasek, ked som tam bol tak som si hned zobral dve nalepky na nalepenie z vonka aby som mohol dat folie

jedna ma stala 20 Sk :palec2::palec2::palec2:

JJ, ale mohl jsi mět nálepku ze západu :p:p . Když nechceš . Hlavně ať to jezdí :palec2:

JJ, ale mohl jsi mět nálepku ze západu :p:p . Když nechceš . Hlavně ať to jezdí :palec2:

jo, nalepku uz mam, ale auti nejazdi, v servise to nastelovali a zas mi to robi blbosti

asi budem musiet poprosit karla o pomoc :help::help::help:

testuju s maminou novu Filcku.....zeby testovali tlmice ?? lol

prdlajs testuju ... dnes jsem se teprve vyhrabal z postele, jak mě ta sviňa chřipka složila

prdlajs testuju ... dnes jsem se teprve vyhrabal z postele, jak mě ta sviňa chřipka složila

Tak to jo. Držte mi palce, zítra si jdu pro autí :palec2:

tak je hlavně hned v tom psím počasí nerozbi

• Autor

huraaa, Malticka sa vynoril z pod periny !

uz sme si mysleli, ze ked mate v rodine Filcku, tak ze na forum s Fobiami prdis.... :p

• Autor

no konecne. uz musis mat abstinencne priznaky, tolko jazdit na benal, fuuuj ! :)

tak je hlavně hned v tom psím počasí nerozbi

Neboj, já jsem šikula :palec2: . Jinak už se mi stýská po LPG. I když jsem jezdil 2 dny s otcovým autem a nechtěl nic za beneli, tak si říkám, že bych si ho půjčoval častěji ? :);)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.