Březen 19, 200817 r jj, nějak to tady upadá ze by to tu upadalo? inak som nezaspal, bol som tri dni na vymyvani mozgu anglictinou, hovori sa tomu intenzivny kurz ale ja som mal toho fakt plne zuby idem tam s nadsenim a pridem vymlety
Březen 19, 200817 r ze by to tu upadalo?inak som nezaspal, bol som tri dni na vymyvani mozgu anglictinou, hovori sa tomu intenzivny kurz ale ja som mal toho fakt plne zuby idem tam s nadsenim a pridem vymlety A už šprechtíš very good?
Březen 19, 200817 r A už šprechtíš very good? ja? to tazko, mne to nikdy neslo, ale je to naozaj vymyvanie, to uz sa nedalo obsedet, od rana do vecera sa ucit, im uz asi drbe alebo co inak jazdim teraz na benal a zajtra sa chystam do servisu, ten plyn sa zblaznil
Březen 19, 200817 r Autor ja? to tazko, mne to nikdy neslo, ale je to naozaj vymyvanie, to uz sa nedalo obsedet, od rana do vecera sa ucit, im uz asi drbe alebo coinak jazdim teraz na benal a zajtra sa chystam do servisu, ten plyn sa zblaznil co robi plyn ? neposlucha ? neprepina ? vsetko najlepsie, Jozef !!
Březen 19, 200817 r co robi plyn ?neposlucha ? neprepina ? vsetko najlepsie, Jozef !! plyn, prepne ale zdochne to, ked som to mal na pocitaci tak nepisalo ziadnu chybu a ze zmes je dobra, ale netaha a skape to ked som siel po dialnici do prace tak pohoda, ale ako som prisiel do mesta a znizili sa otacky uz to bolo v haji, musel som prepnut na benzin zajtra idem k doktorovi
Březen 19, 200817 r plyn, prepne ale zdochne to, ked som to mal na pocitaci tak nepisalo ziadnu chybu a ze zmes je dobra, ale netaha a skape toked som siel po dialnici do prace tak pohoda, ale ako som prisiel do mesta a znizili sa otacky uz to bolo v haji, musel som prepnut na benzin zajtra idem k doktorovi Tak to vím naprosto přesně co tomu je-JE TO ROZBITÝ . Jinak držím palce ať to dáš dohromady. Já včera jel do práce otcovým citroušem a dnesk Filckou(vše na beneli) a zítra mě čeká zase Citrouš a v pátek už konečně bude Fábule (doufám)
Březen 19, 200817 r Tak to vím naprosto přesně co tomu je-JE TO ROZBITÝ . Jinak držím palce ať to dáš dohromady.Já včera jel do práce otcovým citroušem a dnesk Filckou(vše na beneli) a zítra mě čeká zase Citrouš a v pátek už konečně bude Fábule (doufám) aspom ze mas nahradne, ja budem potom chodit vlakom, ale horsie je ze auto na sviatky potrebujem tak to budem musiet poriesit zajtra, inak sa neda
Březen 19, 200817 r aspom ze mas nahradne, ja budem potom chodit vlakom, ale horsie je ze auto na sviatky potrebujem tak to budem musiet poriesit zajtra, inak sa neda Tak jezdi na beneli. Já jsem taky jezdil týden na beneli než mi dali plyn dohromady
Březen 19, 200817 r Tak jezdi na beneli. Já jsem taky jezdil týden na beneli než mi dali plyn dohromady budem musiet, nemozem im tam nechat auto to ho radsej priveziem po sviatkoch
Březen 19, 200817 r budem musiet, nemozem im tam nechat auto to ho radsej priveziem po sviatkoch Třeba to zítra dobře dopadne
Březen 19, 200817 r Třeba to zítra dobře dopadne v to dufam aj ja,len to poznas, ked sa nieco zacne tak uz sa to stale
Březen 20, 200817 r Třeba to zítra dobře dopadne no uz som s5 zo servisu nic moc tam neurobili, vymazali program, nahrali znova, nieco posteloval a uvidi sa ako to bude jazdit a hlavne ako sa ukaze spotreba, som rad ze mam auti aby som nemusel jadit vlakom alebo dokonca aj MHD inak montasek, ked som tam bol tak som si hned zobral dve nalepky na nalepenie z vonka aby som mohol dat folie jedna ma stala 20 Sk
Březen 20, 200817 r robko, v ktorom servise si bol ?hadam nie Oravec..... jojo, presne ten, mam to tam este v zaruke, tak preto som bol tam
Březen 20, 200817 r no uz som s5 zo servisunic moc tam neurobili, vymazali program, nahrali znova, nieco posteloval a uvidi sa ako to bude jazdit a hlavne ako sa ukaze spotreba, som rad ze mam auti aby som nemusel jadit vlakom alebo dokonca aj MHD inak montasek, ked som tam bol tak som si hned zobral dve nalepky na nalepenie z vonka aby som mohol dat folie jedna ma stala 20 Sk JJ, ale mohl jsi mět nálepku ze západu . Když nechceš . Hlavně ať to jezdí
Březen 20, 200817 r JJ, ale mohl jsi mět nálepku ze západu . Když nechceš . Hlavně ať to jezdí jo, nalepku uz mam, ale auti nejazdi, v servise to nastelovali a zas mi to robi blbosti asi budem musiet poprosit karla o pomoc
Březen 20, 200817 r testuju s maminou novu Filcku.....zeby testovali tlmice ?? prdlajs testuju ... dnes jsem se teprve vyhrabal z postele, jak mě ta sviňa chřipka složila
Březen 20, 200817 r prdlajs testuju ... dnes jsem se teprve vyhrabal z postele, jak mě ta sviňa chřipka složila Tak to jo. Držte mi palce, zítra si jdu pro autí
Březen 21, 200817 r Tak to jo. Držte mi palce, zítra si jdu pro autí tak je hlavně hned v tom psím počasí nerozbi
Březen 21, 200817 r Autor prdlajs testuju ... dnes jsem se teprve vyhrabal z postele, jak mě ta sviňa chřipka složila huraaa, Malticka sa vynoril z pod periny ! uz sme si mysleli, ze ked mate v rodine Filcku, tak ze na forum s Fobiami prdis....
Březen 21, 200817 r Autor Tak to jo. Držte mi palce, zítra si jdu pro autí no konecne. uz musis mat abstinencne priznaky, tolko jazdit na benal, fuuuj !
Březen 21, 200817 r tak je hlavně hned v tom psím počasí nerozbi Neboj, já jsem šikula . Jinak už se mi stýská po LPG. I když jsem jezdil 2 dny s otcovým autem a nechtěl nic za beneli, tak si říkám, že bych si ho půjčoval častěji ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.