Březen 21, 200817 r a mozno by ho aj nam pozical Sám mám málo, nic nebude. Tak jsem se právě dozvěděl, že auto bude až po 18. hodině. Já snad budu v práci ( teda v zaměstnání ) přesčas ?
Březen 21, 200817 r ja sem to rikal. nebude v patek ale az v utery a to znamena pomlazku vlakem ale ne prajem nech uz je to hotove radsej jeden den striezvi ako jazdit vlakom
Březen 21, 200817 r ja sem to rikal. nebude v patek ale az v utery a to znamena pomlazku vlakem ale ne prajem nech uz je to hotove radsej jeden den striezvi ako jazdit vlakom Dělají do 20.00 hod a v 18.00 to prý bude hotový. Tak doufám . Pokud ne, tak navalí náhradní auto(zadarmo) jinak jim to tam rozkopu
Březen 21, 200817 r vy si tam zijete ze pracujou v patek do 20hodin. ja mam strach ze u nas o 20 fungujou len krčmy. tak at ti to jezdi pane.
Březen 21, 200817 r vy si tam zijete ze pracujou v patek do 20hodin. ja mam strach ze u nas o 20 fungujou len krčmy. tak at ti to jezdi pane. jj a dík .
Březen 21, 200817 r huraaa, Malticka sa vynoril z pod periny !uz sme si mysleli, ze ked mate v rodine Filcku, tak ze na forum s Fobiami prdis.... no taky si říkám konečně ... ještě teda beru antibiotika (asi po čtyřech letech),ale už je to ve srovnání s minulým víkendem nebe a dudy. no dnes jsem sedl po 14 dnech do Fábky a byl jsem jak v jiném světě, ještě jsem to měl tak v rukách z Filcky, tak mi to tam připadlo vše divné. Motor nepočuť, volant jiný sklon, točit s ním jde dvěma prsty na místě a když šlápnu na plyn tak auto vystřelí
Březen 21, 200817 r Tak auto je sice v garáži, ale lakovně se to nepovedlo a auto mám v úterý znovu dovézt a pojede do lakovny na reklamaci. Mě asi jebne . já fakt nemůžu mít něco napoprvé
Březen 21, 200817 r ked sa dari tak sa dari. aspon ze ti ho na sviatky pozicali, ale davaj pozor nech im ho neoskres hlavne ze je doma a jezdi.
Březen 21, 200817 r Tak auto je sice v garáži, ale lakovně se to nepovedlo a auto mám v úterý znovu dovézt a pojede do lakovny na reklamaci. Mě asi jebne . já fakt nemůžu mít něco napoprvé to zvladnes, drzim palce aby to bolo naposledy
Březen 21, 200817 r to zvladnes, drzim palce aby to bolo naposledy Prej jak to umyli, tak to má jiný odstín. hlavně že to tam umělci měli celý týden.
Březen 21, 200817 r Prej jak to umyli, tak to má jiný odstín. hlavně že to tam umělci měli celý týden. ja som kupil auti a mam na zadnych dverach (kufru) iny odtien, ale ked to nalestim s farebnou lestenkou tak to nie je vidiet, no keby mi to zmrvili pri lakovani taktiez by som sa stazoval
Březen 21, 200817 r Autor kuva, to je smola. radsej ani nechci vediet, co s tym stvarali. ked to prelakuju, tak to zbrusia, hadam tu pozinkovanu vrstvu neohoblovali...
Březen 21, 200817 r a preco ti ho vlastne striekali ?? uz sa ti stara farba nepacila ? nestacilo to len umyt ?
Březen 21, 200817 r kuva, to je smola.radsej ani nechci vediet, co s tym stvarali. ked to prelakuju, tak to zbrusia, hadam tu pozinkovanu vrstvu neohoblovali... Tak nevím, dveře byly bez laku a nové z MB a ti idioti chtěli auto nechat aby chytli odstín. Já jsem teda na tom moc rozdíl neviděl, ale stálo to venku ve tmě a bylo to mokré. A doma na garáži už to bylo zasrany od bordelu. Tak uvidím v úterý. Doufám že už mi dají náhradní auto(zpackali opravu tak ať se starají). Už mě nebaví si ho pořád někde půjčovat.
Březen 21, 200817 r a preco ti ho vlastne striekali ?? uz sa ti stara farba nepacila ? nestacilo to len umyt ? Trošku rzi na zadních pátých dveřích a na reklamaci jsem dostal fungl nové dveře+okno+zámek+další pičičandičky
Březen 21, 200817 r Trošku rzi na zadních pátých dveřích a na reklamaci jsem dostal fungl nové dveře+okno+zámek+další pičičandičky tak to ber kym davaju
Březen 21, 200817 r a teraz by sa nedal reklamovat ten zbytek k tym dveram tak by si mal cele nove auticko a trochu hrdze hadam dokazes doma vyrobit , do utorku mas 4 dni
Březen 21, 200817 r Autor Trošku rzi na zadních pátých dveřích a na reklamaci jsem dostal fungl nové dveře+okno+zámek+další pičičandičky pičičandičky ??? to som teda v ETKE nenasiel....
Březen 21, 200817 r pičičandičky ???to som teda v ETKE nenasiel.... Tak to jsi špatně hledal ... Nejradši bych to do úterý překopal na octu 2 . To ale asi nestihnu
Březen 22, 200817 r len nic neprekopavaj lebo z toho vyrobis skodu120 ls . Taky jsem ju měl, kromě toho že to netopilo tak
Březen 22, 200817 r moj otec ju ma ale uz sme mu dovolili na nej len do kostola ! to snad panbozko nedovoli aby sa zabil ked ide k nemu !! predtym mal skodu 100 ale ta bola podla mne lepsia.
Březen 22, 200817 r moj otec ju ma ale uz sme mu dovolili na nej len do kostola ! to snad panbozko nedovoli aby sa zabil ked ide k nemu !! predtym mal skodu 100 ale ta bola podla mne lepsia. Tak to jo. Já jim měl na zaučení a dodnes an ní zpomínám. Jezdila mi 150(snížená hlava a další pikačoviny) a v zimě projela na univerzálech všude
Březen 22, 200817 r nas na nej ked sme boli decka vozil na lyzovacku a tiez vysla vsade. to bol nezmar. nakoniec na nej odtrhol motor a to tak ze vela nalozil na privesny vozik a isiel s tym na rolu. my sme mali krasnu oranzovu taku nemal nikto v okrese. bola prva stovecka v dedine.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.