Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a mozno by ho aj nam pozical :p

a mozno by ho aj nam pozical :p
Sám mám málo, nic nebude. Tak jsem se právě dozvěděl, že auto bude až po 18. hodině. :feve: Já snad budu v práci ( teda v zaměstnání :p ) přesčas ? :help:

ja sem to rikal. nebude v patek ale az v utery a to znamena pomlazku vlakem :p

ale ne prajem nech uz je to hotove :palec2: radsej jeden den striezvi ako jazdit vlakom :help:

ja sem to rikal. nebude v patek ale az v utery a to znamena pomlazku vlakem :p

ale ne prajem nech uz je to hotove :palec2: radsej jeden den striezvi ako jazdit vlakom :help:

Dělají do 20.00 hod a v 18.00 to prý bude hotový. Tak doufám :palec2: . Pokud ne, tak navalí náhradní auto(zadarmo) jinak jim to tam rozkopu :p:p:p:p

vy si tam zijete ze pracujou v patek do 20hodin. ja mam strach ze u nas o 20 fungujou len krčmy. :palec2:

tak at ti to jezdi pane.

vy si tam zijete ze pracujou v patek do 20hodin. ja mam strach ze u nas o 20 fungujou len krčmy. :palec2:

tak at ti to jezdi pane.

jj a dík .
huraaa, Malticka sa vynoril z pod periny !

uz sme si mysleli, ze ked mate v rodine Filcku, tak ze na forum s Fobiami prdis.... :p

no taky si říkám konečně ... ještě teda beru antibiotika (asi po čtyřech letech),ale už je to ve srovnání s minulým víkendem nebe a dudy.

no dnes jsem sedl po 14 dnech do Fábky a byl jsem jak v jiném světě, ještě jsem to měl tak v rukách z Filcky, tak mi to tam připadlo vše divné. Motor nepočuť, volant jiný sklon, točit s ním jde dvěma prsty na místě a když šlápnu na plyn tak auto vystřelí

Tak auto je sice v garáži, ale lakovně se to nepovedlo a auto mám v úterý znovu dovézt a pojede do lakovny na reklamaci. Mě asi jebne :help: . já fakt nemůžu mít něco napoprvé

ked sa dari tak sa dari. aspon ze ti ho na sviatky pozicali, ale davaj pozor nech im ho neoskres :p

hlavne ze je doma a jezdi.

Tak auto je sice v garáži, ale lakovně se to nepovedlo a auto mám v úterý znovu dovézt a pojede do lakovny na reklamaci. Mě asi jebne :help: . já fakt nemůžu mít něco napoprvé

to zvladnes, drzim palce aby to bolo naposledy :palec2:

to zvladnes, drzim palce aby to bolo naposledy :palec2:

Prej jak to umyli, tak to má jiný odstín. hlavně že to tam umělci měli celý týden. fuck

Prej jak to umyli, tak to má jiný odstín. hlavně že to tam umělci měli celý týden. fuck

ja som kupil auti a mam na zadnych dverach (kufru) iny odtien, ale ked to nalestim s farebnou lestenkou tak to nie je vidiet, no keby mi to zmrvili pri lakovani taktiez by som sa stazoval :aggressive:

• Autor

kuva, to je smola.

radsej ani nechci vediet, co s tym stvarali.

ked to prelakuju, tak to zbrusia,

hadam tu pozinkovanu vrstvu neohoblovali...

a preco ti ho vlastne striekali ??

uz sa ti stara farba nepacila ?

nestacilo to len umyt ?

kuva, to je smola.

radsej ani nechci vediet, co s tym stvarali.

ked to prelakuju, tak to zbrusia,

hadam tu pozinkovanu vrstvu neohoblovali...

Tak nevím, dveře byly bez laku a nové z MB a ti idioti chtěli auto nechat aby chytli odstín. Já jsem teda na tom moc rozdíl neviděl, ale stálo to venku ve tmě a bylo to mokré. A doma na garáži už to bylo zasrany od bordelu. Tak uvidím v úterý. Doufám že už mi dají náhradní auto(zpackali opravu tak ať se starají). Už mě nebaví si ho pořád někde půjčovat.

a preco ti ho vlastne striekali ??

uz sa ti stara farba nepacila ?

nestacilo to len umyt ?

Trošku rzi na zadních pátých dveřích a na reklamaci jsem dostal fungl nové dveře+okno+zámek+další pičičandičky :palec2:

Trošku rzi na zadních pátých dveřích a na reklamaci jsem dostal fungl nové dveře+okno+zámek+další pičičandičky :palec2:

tak to ber kym davaju lollollol

a teraz by sa nedal reklamovat ten zbytek k tym dveram tak by si mal cele nove auticko :palec2:

a trochu hrdze hadam dokazes doma vyrobit , do utorku mas 4 dni :palec2:

• Autor

pičičandičky ???

to som teda v ETKE nenasiel.... :p

pičičandičky ???

to som teda v ETKE nenasiel.... :p

Tak to jsi špatně hledal ... :p:p:p

Nejradši bych to do úterý překopal na octu 2 :palec2: . To ale asi nestihnu :help:

len nic neprekopavaj lebo z toho vyrobis skodu120 ls . :p

len nic neprekopavaj lebo z toho vyrobis skodu120 ls . :p

Taky jsem ju měl, kromě toho že to netopilo tak :palec2:

moj otec ju ma ale uz sme mu dovolili na nej len do kostola ! to snad panbozko nedovoli aby sa zabil ked ide k nemu !! :palec2: predtym mal skodu 100 ale ta bola podla mne lepsia.

moj otec ju ma ale uz sme mu dovolili na nej len do kostola ! to snad panbozko nedovoli aby sa zabil ked ide k nemu !! :palec2: predtym mal skodu 100 ale ta bola podla mne lepsia.

Tak to jo. Já jim měl na zaučení a dodnes an ní zpomínám. Jezdila mi 150(snížená hlava a další pikačoviny) a v zimě projela na univerzálech všude :palec2:

nas na nej ked sme boli decka vozil na lyzovacku a tiez vysla vsade. to bol nezmar. nakoniec na nej odtrhol motor a to tak ze vela nalozil na privesny vozik a isiel s tym na rolu. my sme mali krasnu oranzovu taku nemal nikto v okrese. bola prva stovecka v dedine. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.