Březen 22, 200817 r nas na nej ked sme boli decka vozil na lyzovacku a tiez vysla vsade. to bol nezmar. nakoniec na nej odtrhol motor a to tak ze vela nalozil na privesny vozik a isiel s tym na rolu. my sme mali krasnu oranzovu taku nemal nikto v okrese. bola prva stovecka v dedine. Kde jsou ty časy kdy jsme byli děcka
Březen 22, 200817 r Taky jsem ju měl, kromě toho že to netopilo tak jojo ... stodváca eleso, také moje srdeční záležitost ... koneckonců už jste ju vlastně viděli ... barva také nezaměnitelná, žádná taková tehdy v okolí nejezdila
Březen 22, 200817 r jojo ... stodváca eleso, také moje srdeční záležitost ... koneckonců už jste ju vlastně viděli ... barva také nezaměnitelná, žádná taková tehdy v okolí nejezdila Dostal jsi ten email s tím duchem?
Březen 22, 200817 r Do práce, jinej nemám ale máš ... občas ti ze seznamu něco pošlu no já v práci nebyl týden, takže nevím ... ale určo jo, v úterý to omrknu
Březen 22, 200817 r ale máš ... občas ti ze seznamu něco pošluno já v práci nebyl týden, takže nevím ... ale určo jo, v úterý to omrknu Jsem debil, už jsem ti to poslal. Fakt si dej repráky naplno . je to fakt zvláští co tam popisujou
Březen 24, 200817 r no takto som chcel tu napisat. vcera som bol kuknut na morave ako si tam zijete.a nedopadol som dobre uz tam nepojdem nedarilo sa mi. na kupalisku v brode som stratil moju oblubenu siltovku bez ktorej som to neni ja. a cestou domou som asi poondil spojku lebo kua zacala smykat. a to ma este len cez 300tkm ale som si isty ze u nas by sa to nestalo takze po velkej noci sup do servisu. a aby sa to posralo vsetko tak mi niekto v noci na parkovisku trafil do auta- farba odstrelena zadek nacaty ale svetla cele kua ja tak milujem taketo posrate dni. a to ti niekto povie prijemne sviatky :kua
Březen 24, 200817 r no takto som chcel tu napisat.vcera som bol kuknut na morave ako si tam zijete.a nedopadol som dobre uz tam nepojdem nedarilo sa mi. na kupalisku v brode som stratil moju oblubenu siltovku bez ktorej som to neni ja. a cestou domou som asi poondil spojku lebo kua zacala smykat. a to ma este len cez 300tkm ale som si isty ze u nas by sa to nestalo takze po velkej noci sup do servisu. a aby sa to posralo vsetko tak mi niekto v noci na parkovisku trafil do auta- farba odstrelena zadek nacaty ale svetla cele kua ja tak milujem taketo posrate dni. a to ti niekto povie prijemne sviatky :kua bol si v Brode v aquaparku? Tam je to bezva. To víš, auto je zvyklé jezdit tam u vas po rovinách a ty je vezmeš do takových kopců k Hrozekovu , tak sa nediv ze si poondal spojku jinak lidi jsou svině
Březen 24, 200817 r no takto som chcel tu napisat.vcera som bol kuknut na morave ako si tam zijete.a nedopadol som dobre uz tam nepojdem nedarilo sa mi. na kupalisku v brode som stratil moju oblubenu siltovku bez ktorej som to neni ja. a cestou domou som asi poondil spojku lebo kua zacala smykat. a to ma este len cez 300tkm ale som si isty ze u nas by sa to nestalo takze po velkej noci sup do servisu. a aby sa to posralo vsetko tak mi niekto v noci na parkovisku trafil do auta- farba odstrelena zadek nacaty ale svetla cele kua ja tak milujem taketo posrate dni. a to ti niekto povie prijemne sviatky :kua Jestli to nebude rukama
Březen 25, 200817 r kua a zas problem som si vsimol ze jak mi trafil v noci debil do auta tak mi poskodil okrem praveho zadku a naraznika aj puklicu takze drzala len na dvoch takych roztahovacich perkach. kua aze nove sa nedaju kupit len cela puklica. no to mam zas radost . cil mosim chodit pomalsie a nesledovat cestu ale priekopy a hladat odletene puklice
Březen 25, 200817 r kua a zas problem som si vsimol ze jak mi trafil v noci debil do auta tak mi poskodil okrem praveho zadku a naraznika aj puklicu takze drzala len na dvoch takych roztahovacich perkach. kua aze nove sa nedaju kupit len cela puklica. no to mam zas radost . cil mosim chodit pomalsie a nesledovat cestu ale priekopy a hladat odletene puklice Tak ať při hledání nezrušíš celé auto. Zkusím s eti poptat u nás ve škodovce, jestli tam nemají něco z bouračky.
Březen 25, 200817 r to by bylo hezke priteli uz som prehovaral zenu nech mi ukradne u nich v praci zo sluzobneho. ale ona je nejaka poctiva duša.
Březen 25, 200817 r to by bylo hezke priteli uz som prehovaral zenu nech mi ukradne u nich v praci zo sluzobneho. ale ona je nejaka poctiva duša. Ty vole, to mě ani nenapadlo. Když nic ve škodovce nebudou mít, tak to típnu ze služebního . . Akorát netuším jak ti to dopravím . Kolik jich potřebuješ?
Březen 25, 200817 r neviem kolko ich potrebujem ale zostali 2 . ale tipujem to na 6 a dopravu vyriesim ja ked zistim odkial si. zatial vdaka.
Březen 26, 200817 r neviem kolko ich potrebujem ale zostali 2 . ale tipujem to na 6 a dopravu vyriesim ja ked zistim odkial si. zatial vdaka. mám taky 4 ks co jsem koupil z diskama (2 jsou takové trochu poškrábané a dva lepší), tak bych dva mohl taky obětovat. Jsou to ale Durony na Classic, takze jestli máš Ambiente nebo Elegance, tak by ti byly na nic.
Březen 26, 200817 r mám taky 4 ks co jsem koupil z diskama (2 jsou takové trochu poškrábané a dva lepší), tak bych dva mohl taky obětovat. Jsou to ale Durony na Classic, takze jestli máš Ambiente nebo Elegance, tak by ti byly na nic. On potřebuje jen ty spony co jsou v puklici né?
Březen 26, 200817 r aha, máš pravdu Já vždycky . A máš nějaké navíc ať to nemusím krást ze služebáku?
Březen 26, 200817 r Já vždycky . A máš nějaké navíc ať to nemusím krást ze služebáku? no mám, na těch čtyřech plonkovních poklicích
Březen 26, 200817 r tak dnes som nasiel jednu puklicu srdco sa potesilo ked som ju videl vedla cesty , tak som zasmykoval na strku hodim styri smerovky zdvihnem najdenu puklicu a kua to bola taka s drotom bez kovovych spon takze nic pre mna tak som ju nechal na mieste pre niekoho ineho. inak chlapci vdaka za interes a pracujem na tom aj na slovensku akurat vcera som bol na hokeji slovan trencin aut tam bolo jak nasratych aj puklic od vymyslu sveta ale aby som povedal pravdu svedomie mi to nedovolilo takze asi poctivost zvitazila nad svinstvom.
Březen 26, 200817 r tak dnes som nasiel jednu puklicu srdco sa potesilo ked som ju videl vedla cesty , tak som zasmykoval na strku hodim styri smerovky zdvihnem najdenu puklicu a kua to bola taka s drotom bez kovovych spon takze nic pre mna tak som ju nechal na mieste pre niekoho ineho. inak chlapci vdaka za interes a pracujem na tom aj na slovensku akurat vcera som bol na hokeji slovan trencin aut tam bolo jak nasratych aj puklic od vymyslu sveta ale aby som povedal pravdu svedomie mi to nedovolilo takze asi poctivost zvitazila nad svinstvom. To je dobře že jsi odolal. Ono by se ti to jednou vrátilo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.