Březen 31, 200817 r Autor a je aj lacnejsi, ale okienka by sa mi viac pacili pocujte hlopi, idete na ten zraz v bratislave? ideme, bol som na vsetkych, ale je to len taky maly, intimny zrazik. nestratis sa, neboj.
Březen 31, 200817 r ideme, bol som na vsetkych, ale je to len taky maly, intimny zrazik. nestratis sa, neboj. maly intimny zrazik? no zatial by som spoznal profora s ktorym som sa uz stretol, ale inak nikoho nepoznam a teba poznam z pisania, tak ked sa stratim aspom sa opytam na cestu ak mi vide cas tak dobehnem aj ja pozriet
Březen 31, 200817 r si myslel ze ich mam teraz uplne bez stahovaciek? to by som mal asi prilepene silikonom to by sa blbie jazdilo Co já vím co dokázala škodovka udělat za paskvily?Co kus to originál
Březen 31, 200817 r maly intimny zrazik? no zatial by som spoznal profora s ktorym som sa uz stretol, ale inak nikoho nepoznam a teba poznam z pisania, tak ked sa stratim aspom sa opytam na cestu ak mi vide cas tak dobehnem aj ja pozriet Colinse poznáš, bude mít červené trencle, bílé tílko, knírek a bude sedět na kapotě krásné fábie na LPG
Březen 31, 200817 r Colinse poznáš, bude mít červené trencle, bílé tílko, knírek a bude sedět na kapotě krásné fábie na LPG tedaaaa, tak toho si nepomilim
Březen 31, 200817 r Jj, prezident je jedinečný urcite by som ho poznal podla nalepky nemas nejaku novu inspiraciu na nalepku?
Březen 31, 200817 r urcite by som ho poznal podla nalepky nemas nejaku novu inspiraciu na nalepku? Měl jsem celkem lítačku z autem(tempoš, reklamace zadních dveří atd) tak jsem nad tím ani moc nepřemýšlel. Ale polepším se.
Březen 31, 200817 r Autor Jj, prezident je jedinečný pomaly, prosim. predklonit sa a na hlavu aplikovat Indulonu !!
Březen 31, 200817 r pomaly, prosim.predklonit sa a na hlavu aplikovat Indulonu !! Budeš zkoušet nový účes?
Březen 31, 200817 r pomaly, prosim.predklonit sa a na hlavu aplikovat Indulonu !! indulona sa uz nepouziva staci naslinit a el prezidento nema nejaky novy napad?
Březen 31, 200817 r Autor indulona sa uz nepouziva staci naslinit a el prezidento nema nejaky novy napad? napad ? clovek uz nema ani myslienky na yebacku, nie to na poriadne a potrebne veci....asi vymrieme.
Březen 31, 200817 r napad ?clovek uz nema ani myslienky na yebacku, nie to na poriadne a potrebne veci....asi vymrieme. este stale mas vela roboty? ved uz kasli na to, nechaj si nieco aj horsie chvile, ked sa budes nudit nebo tak neco mysli do buducna
Březen 31, 200817 r Autor A co nám koupíš prezidento? fazulu !! ...naplnite si potom nadrze kvalitnym plynom...... lol
Březen 31, 200817 r fazulu !!...naplnite si potom nadrze kvalitnym plynom...... No ty si se rozšoupnul
Duben 1, 200817 r Tak včera jsem prozkoušel tompoš a je to bomba. Absolutní pohoda, spotřeba šla také mírně dolů. Robko jdi do toho.
Duben 1, 200817 r Tak včera jsem prozkoušel tompoš a je to bomba. Absolutní pohoda, spotřeba šla také mírně dolů. Robko jdi do toho. tak s tvojí těžkou nohou bych tomu i věřil
Duben 1, 200817 r Tak včera jsem prozkoušel tompoš a je to bomba. Absolutní pohoda, spotřeba šla také mírně dolů. Robko jdi do toho. a vobec nevadi ze to mas na plyn? pouvazujem nad tym ci si to dam, ale teraz mam troska ine plany s autom, najskor ho musim dat doporiadku aby jazdilo ako ma a potom idem dat folie na okna
Duben 1, 200817 r a vobec nevadi ze to mas na plyn?pouvazujem nad tym ci si to dam, ale teraz mam troska ine plany s autom, najskor ho musim dat doporiadku aby jazdilo ako ma a potom idem dat folie na okna S plynem to nemá vůbec nic společného. Je to super věc. . Já folie snad dořeším do 14 dnů a už bude konečně skoro vše hotovo. (už pak jen boční blikače,druhé světlo v kufru, pedály RS atd ).
Duben 1, 200817 r tak s tvojí těžkou nohou bych tomu i věřil Malťas ty žiješ? Co jsi říkal na toho ducha?
Duben 1, 200817 r Malťas ty žiješ? Co jsi říkal na toho ducha? jojo žiju, sleduju vás s odstupem . Jo už jsem to viděl tak před rokem, tak jsem si pro jistotu držel odstup od monitoru
Duben 1, 200817 r S plynem to nemá vůbec nic společného. Je to super věc. . Já folie snad dořeším do 14 dnů a už bude konečně skoro vše hotovo. (už pak jen boční blikače,druhé světlo v kufru, pedály RS atd ). co s bočníma blikačema?? Druhé světlo v kufru jsem si chtěl taky dodělat, ale jak tam mám rezervu postavenou na štorc, tak by mi to světlo stejně stínila, tak jsem od toho upustil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.