Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a to prodával zrovna jeden kus, nebo s tím normálka kšeftuje? No musí být komfortka (ŘJ) ne?
Normálně s tím kšeftuje a komfortka musí být 6Q0 a 6Q1. 6Q2-nefunguje. :palec2:

tak 6Q2 nemám určo

Tempoš je od Roman25(tady z fóra) i z kabeláží. Škodovka páčku prodává za 850 bez kabeláže a skabeláží za 5500,- .Tempomat i s montáží v eškodovce vyjde na 7000,-. Mě to stálo 1490,- Kč.Samozřejmě záleží jako máš ŘJ.

to si snad delas kozy :kuk::kuk::kuk:

cena je asi normal za 1500 Kc tu z fora, to je slusna cena

ale 7000? to je moc

kde si kupil kabel ? je aj na usb? za tu cenu asi nie ...

ten kabel som kupil minuly tyzden vo svtrok na parkovisku pre carefourom v petrzalke, ak mas zaujem napis KAJFASovi a skus sa dohodnut, je to na usb a zatial mi ten kabel skontroloval vsetko co som potreboval

original to asi nebude, asi nejaka cina ale ide v pohode :palec2:

tak ja mam asi 6Q1 alebo 6Q2 takze som asi bez tempomatu, a preco to nejde s nimi? alebo sa to da nejak obist?

tak ja mam asi 6Q1 alebo 6Q2 takze som asi bez tempomatu, a preco to nejde s nimi? alebo sa to da nejak obist?
6Q0 a 6Q1 fungují. Nefunguje jen 6Q2. Obejít to nejde, musíš sehnat jinou. Podívej se na číslo ŘJ, je pod plastama jak je spínač světel.Máš nějakou elektrovýbavu v autě?
tak 6Q2 nemám určo
Tak to jdi do toho. já jsem si myslel, že je to jen moje rozežranost, ale tempoš je fakt něco nezkutečného-ve městě ti hlídá 50, mimo 90 a nemusíš furt přidávat a ubírat jako koko... :palec2: . Za ty love je to úplně bomba.Při jákekoliv manipulaci s pedály se vypne a pak jen zmáčkneš tlačítko a auto si samo přidá na poslední uloženou rychlost. Pokud si budeš kupovat, tak jedině páčku ze superba, je sice dražší (cca 200,- kč) ale je lepš, protože má kolíbku(na boku ) a líp se ovládá. :p

tuším mám 6Q1 (když jsem byl včera za LPG servisákem) tak se mu na VAGu zobrazilo 6Q1..........

Mám centrál a skla v el. ..... takže bych začal špórovat?

tuším mám 6Q1 (když jsem byl včera za LPG servisákem) tak se mu na VAGu zobrazilo 6Q1..........

Mám centrál a skla v el. ..... takže bych začal špórovat?

Jj, jdi já jsem z toho úplně hotovej. Nečumím na tachometr jak kokot v každé vesnici, prostě to rozjedu na 55 a jebnu tempoš a koukám po ženských :p:p:p . za vesnící orzjedu na 95 a bouchnu tempouš a kochám se krajinou.Auto jede v kliku, samo si přidá do kopce, ubere z kopce. Prostě hlídá rychlost :palec2::palec2:
Jj, jdi já jsem z toho úplně hotovej. Nečumím na tachometr jak kokot v každé vesnici, prostě to rozjedu na 55 a jebnu tempoš a koukám po ženských :p:p:p . za vesnící orzjedu na 95 a bouchnu tempouš a kochám se krajinou.Auto jede v kliku, samo si přidá do kopce, ubere z kopce. Prostě hlídá rychlost :palec2::palec2:

nojono, ale u vás jsou přece jenom roviny, já to mám do práce do kopce s kopce a poměrně hustý provoz (kolony), tak nevím jak dalece bych ho uplatnil a kvůli dovči ho pořizovat .... :help:

6Q0 a 6Q1 fungují. Nefunguje jen 6Q2. Obejít to nejde, musíš sehnat jinou. Podívej se na číslo ŘJ, je pod plastama jak je spínač světel.Máš nějakou elektrovýbavu v autě?

ked som ho kupil tak jedine co malo elektrovybavu bolo stropne svetielko :):):)

ale teraz uz mam viac nalozene, tu jednotku budem musiet pozriet na VAGu, pozriem asi cez vikend

• Autor
nojono, ale u vás jsou přece jenom roviny, já to mám do práce do kopce s kopce a poměrně hustý provoz (kolony), tak nevím jak dalece bych ho uplatnil a kvůli dovči ho pořizovat .... :help:

z kopca tempos brzdi, namiesto aby sa rozbehol.

a v kopci potom pridava, takze ide neekonomicky.

ale na dovcu, na dialnice je ako stvoreny.

ked som ho nemal, tak som na plazi zaspal a este 6 hodin som stlacal plyn....hihihi.

z kopca tempos brzdi, namiesto aby sa rozbehol.

a v kopci potom pridava, takze ide neekonomicky.

ale na dovcu, na dialnice je ako stvoreny.

ked som ho nemal, tak som na plazi zaspal a este 6 hodin som stlacal plyn....hihihi.

Jo, ale tak dramaticky neekonomicky to zas není a není problém ho vypnout.Malťas já si myslím že se vyplatí už jen kvůli té dovolené. A neříkej mi, že sem tam nejedeš i někam dál :p:p . nebo tě máma nepustí? :p
  • Autor
Jo, ale tak dramaticky neekonomicky to zas není a není problém ho vypnout.Malťas já si myslím že se vyplatí už jen kvůli té dovolené. A neříkej mi, že sem tam nejedeš i někam dál :p:p . nebo tě máma nepustí? :p

netreba ho vypinat, nestras ich.

staci na chvilu pridat plyn, potom ho pustit a tempos sa zase zrovna.

colins a ty tiez rozmyslas nad kablom na VAG?

je to dobra vec, aspom si skontrolujes karu doma :palec2:

• Autor
colins a ty tiez rozmyslas nad kablom na VAG?

je to dobra vec, aspom si skontrolujes karu doma :palec2:

ja mam schemu na stary kabel, ale pocitac mi zobrali a mam notebuk s USB.

tak preto menim chute....

a co když pdořadím, tedy šlápnu na spojku? Tak se vypne?

a co když pdořadím, tedy šlápnu na spojku? Tak se vypne?

dobra otazka malticka :palec2: , toto ma tiez zaujima

• Autor
dobra otazka malticka :palec2: , toto ma tiez zaujima

stlacenie spojky a brzdy vypina tempomat. maju svoj vlastny spinac.

tiez sa da vypnut do Offline (nic si nezapameta), alebo do stavu Stand bye (vtedy si pameta ulozenu rychlost).

zo stand bye ho stlacenim tlacitka zavolas aj so zapametanou rychlostou a jedeeees.

koliskou na packe zvysujes a znizujes rychlost (otvaras a zatvaras skrtiacu klapku).

funguje to od rychlosti 30 km za hodinu.

plynovy pedal zrusi tempomat, len ked pridas o viac ako 30 km,

alebo ides dlhsie ako 5 minut rychlejsie, ako je ulozena rychlost.

uz to neviem celkom presne, v prirucke to bude.

Upraveno od colins

stlacenie spojky a brzdy vypina tempomat. maju svoj vlastny spinac.

tiez sa da vypnut do Offline (nic si nezapameta), alebo do stavu Stand bye (vtedy si pameta ulozenu rychlost).

zo stand bye ho stlacenim tlacitka zavolas aj so zapametanou rychlostou a jedeeees.

koliskou na packe zvysujes a znizujes rychlost (otvaras a zatvaras skrtiacu klapku).

funguje to od rychlosti 30 km za hodinu.

plynovy pedal zrusi tempomat, len ked pridas o viac ako 30 km,

alebo ides dlhsie ako 5 minut rychlejsie, ako je ulozena rychlost.

uz to neviem celkom presne, v prirucke to bude.

jj, přesně tak. A to vypnutí jsem myslel pedálem a ne tlačítkem prezidente :p . psal jsem to o pár příspěvků výše že pedálalma se vypíná :palec2: .

• Autor
jj, přesně tak. A to vypnutí jsem myslel pedálem a ne tlačítkem prezidente :p . psal jsem to o pár příspěvků výše že pedálalma se vypíná :palec2: .

ospravedlnujem sa, pan poddany.... :p

to znie celkom ako dobra investicia a maju to s tym tempomatom dobre vyspekulirovane :palec2:

zacinam nad tym vazne uvazovat

ospravedlnujem sa, pan poddany.... :p
Odpůšťam ti :p:p .
  • Autor
to znie celkom ako dobra investicia a maju to s tym tempomatom dobre vyspekulirovane :palec2:

ja som na tom zavisly....

a su aj manici, co dokazu dorobit LED, ako indikator zapnutia tempomatu.

ale to nepotrebuem, mam hlavu.

To si piš!!!!!Po loňské zkušenosti z dovolené v Chorvatsku jsem do toho šel hned. Když jsem se několikrát zakecal s manželkou, tak jsem chvílemi jel i 160 a teď mám strach jet do Rakouska, protože si myslím že mě minimálně jednou změřili. :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.