Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Odpůšťam ti :p:p .

dakujem, bude sa mi dobre zaspavat..... lol

dakujem, bude sa mi dobre zaspavat..... lol
Mě jde jen o tvoje blaho. :p:p . Když spíš v klidu ty, tak i já lol

a dal by sa namontovat tempomat aj na mna ja totizto cez den podavam nejake kolisave vykony??? :p

a dal by sa namontovat tempomat aj na mna ja totizto cez den podavam nejake kolisave vykony??? :p

na to nie je tempomat ale tzv. šukomat, ktory by ta cely cas len :prc: za to ze nerobis lol

ja som sef a :prc: sa bude az doma a tiez furt ine tempo. :p

u mna si to skor pamata dojazd do ciela v rovnakom case :p:palec2:

ale pameta si iba jednu nastavenu rychlost?
Tempomat si pamatuje poslední uloženou rychlost, a u amiga nevím :p:p:p:p:p:p

ja uz do mojho auta nic nebudem montovat budem ho udrziavat pri zivote az do chvile ked zistim ze sa nasiel niekto kto ho kupi a ze mam dost korun aby som si kupil druhe. ale kedy to bude zatial neviem. :palec2:

ja uz do mojho auta nic nebudem montovat budem ho udrziavat pri zivote az do chvile ked zistim ze sa nasiel niekto kto ho kupi a ze mam dost korun aby som si kupil druhe. ale kedy to bude zatial neviem. :palec2:
ten tvůj šrot s 300000 km leda tak vrakáč. :p:p:p:p:p
Tempomat si pamatuje poslední uloženou rychlost, a u amiga nevím :p:p:p:p:p:p

a ten kolíbkový ze Superba je v čem lepší (ta kolíbka slouží k nastavování rychlosti?)

on sa este blbec najde :palec2: staci auto pekne umyt povysavat a je jak nove :p

a ten kolíbkový ze Superba je v čem lepší (ta kolíbka slouží k nastavování rychlosti?)
Právě že tou kolíbkou snižuješ a zvyšuješ rychlost a na fabiácké zamáčkáváš tlačítko a jen aretuješ rychlost.
jinak v sobotu budu v Brně tak to můžeš zkouknout. Já osobně jsem si stáhl návod na Superba(je to na škodováckých stránkách) a porovnal to s návodem na Fábii a uvidíš ten rozdíl :palec2:

promiň asi dobře nerozumím.

U Fábiácké prostě pojedeš a když naznáš že to je ta požadovaná rychlost, tak zaaretuješ a ono to pak drží? A u Superba tou kolíbkou vlastně přidáváš a ubíráš plyn na požadovanou rychlost? Chápu to dobře?

a neda sa do tej fabiackej ta kolibka vystrouhat nožikem : :p : zlaty cesky rucicky. :palec2:

promiň asi dobře nerozumím.

U Fábiácké prostě pojedeš a když naznáš že to je ta požadovaná rychlost, tak zaaretuješ a ono to pak drží? A u Superba tou kolíbkou vlastně přidáváš a ubíráš plyn na požadovanou rychlost? Chápu to dobře?

:palec2: Ta zaaretovaná rychlost se dá tou kolíbkou po 1 km zvedat(mačkáš +) nebo držením mínus plynul esnižovat(brzdíš motorem).Navíc po snížení rychlosti zmáčkneš + a auto se samo zase rozjede na poslední zadanou rychlost

Upraveno od montas

a neda sa do tej fabiackej ta kolibka vystrouhat nožikem : :p : zlaty cesky rucicky. :palec2:
Dá a jmenuje se Tempomat do Superba :p:p:p:p:p ( to víš, zlatý český lopaty)
:palec2: Ta zaaretovaná rychlost se dá tou kolíbkou po 1 km zvedat(mačkáš +) nebo držením mínus plynul esnižovat(brzdíš motorem).Navíc po snížení rychlosti zmáčkneš + a auto se samo zase rozjede na poslední zadanou rychlost

no nevím ... přijde mi to u toh F takové snažší prostě přidám plyn a v urč.okamžiku cvaknu, nebo přibrzdím a cvaknu. Přidávání po 1km stejně pořádně na tachecu nepoznáš

no nevím ... přijde mi to u toh F takové snažší prostě přidám plyn a v urč.okamžiku cvaknu, nebo přibrzdím a cvaknu. Přidávání po 1km stejně pořádně na tachecu nepoznáš
Malťas ten supovej je fakt lepší. Když budeš chtít ve vesnici jen trochu ubrat, tak podržíš - a nemusíš brzdit a znovu aretovat rychlost. to stejné je u mírného zvýšení. :palec2:

maltas, tak som ti odfotil ten obal na rezervu, nemam ho rovno nasponovany lebo si dotoho vkladam veci ked nieco vozim, aj to je podla mna vyhoda ;):)

post-11096-1207070007_thumb.jpg

no a ked som bol v kufry tak som odfotil aj ten provizorny kaslicek co som si spravil, este nie je uplne dokonceny ale snad ho vyuzijem :)

budem ho obliepat aj zvnutra tym kobercom aby to bolo pekne aj zdruhej strany :)

post-11096-1207070117_thumb.jpg

post-11096-1207070131_thumb.jpg

maltas, tak som ti odfotil ten obal na rezervu, nemam ho rovno nasponovany lebo si dotoho vkladam veci ked nieco vozim, aj to je podla mna vyhoda ;):)
A kde máš rezervu? :p:p:p
A kde máš rezervu? :p:p:p

ja ti neviem, naposledy ked som ju videl tak mala batoh a hovorila nieco o plavarni lollollol

ja ti neviem, naposledy ked som ju videl tak mala batoh a hovorila nieco o plavarni lollollol
A ty jsi ji nehledal? Co když se utopila? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.