Duben 1, 200817 r A ty jsi ji nehledal? Co když se utopila? ty uz si videl utopit nafukane koleso? jedine ze by sa po ceste nechala niekym pichnut
Duben 1, 200817 r ty uz si videl utopit nafukane koleso? jedine ze by sa po ceste nechala niekym pichnut Jak výš že byla nafoukaná? Třeba to byla úplně normální rezerva.
Duben 1, 200817 r Jak výš že byla nafoukaná? Třeba to byla úplně normální rezerva. moja rezerva je vzdy nafukana a este aj namyslena a vecsinou je na mna nasrana lebo je stale zavreta v kufri
Duben 1, 200817 r Autor no nevím ... přijde mi to u toh F takové snažší prostě přidám plyn a v urč.okamžiku cvaknu, nebo přibrzdím a cvaknu. Přidávání po 1km stejně pořádně na tachecu nepoznáš ked zrychlujes, tak musis pridat plyn. pri dosiahnutej rychlosti, povolis plyn a stlacas tlacitko - zapametaj rychlost. ked spomalujes, nohou pribrzdis a zase davas tlacitko temposa. ale mozes si to spravit aj pohodlnejsie !!! ked ide o drobne spomalenie, len jednym prstikom stlacis minus a uberas rychlost na pozadovanu. povolis prstik a uz je prenastavena nova rychlost. a obidve nohy sa rozvaluju v blazenej necinnosti. od pol pasa dole mas dovolenku....nie ako doma !
Duben 1, 200817 r ked zrychlujes, tak musis pridat plyn. pri dosiahnutej rychlosti, povolis plyn a stlacas tlacitko - zapametaj rychlost.ked spomalujes, nohou pribrzdis a zase davas tlacitko temposa. ale mozes si to spravit aj pohodlnejsie !!! ked ide o drobne spomalenie, len jednym prstikom stlacis minus a uberas rychlost na pozadovanu. povolis prstik a uz je prenastavena nova rychlost. a obidve nohy sa rozvaluju v blazenej necinnosti. od pol pasa dole mas dovolenku....nie ako doma ! a ked potrebujes potom podradit ked znizujes rychlost, tak to uz asi tempomat zareaguje a vypne sa, ci sa mylim?
Duben 1, 200817 r a ked potrebujes potom podradit ked znizujes rychlost, tak to uz asi tempomat zareaguje a vypne sa, ci sa mylim?Po každém sešlápnutí pedálů se vypne
Duben 1, 200817 r Autor a ked potrebujes potom podradit ked znizujes rychlost, tak to uz asi tempomat zareaguje a vypne sa, ci sa mylim? potrebujes podradit ? stlacis spojku (vypnes tempomat), preradis, stlacis cudlik, pustis plyn a veget pokracuje. neboj dlho sa to netreba ucit, ruky a nohy to zvladnu same. ja som sa to tiez dlho neucil....
Duben 1, 200817 r potrebujes podradit ?stlacis spojku (vypnes tempomat), preradis, stlacis cudlik, pustis plyn a veget pokracuje. neboj dlho sa to netreba ucit, ruky a nohy to zvladnu same. ja som sa to tiez dlho neucil.... já se to naučil za 1 jízdu (prej ja som sa to tiez dlho neucil....
Duben 1, 200817 r potrebujes podradit ?stlacis spojku (vypnes tempomat), preradis, stlacis cudlik, pustis plyn a veget pokracuje. neboj dlho sa to netreba ucit, ruky a nohy to zvladnu same. ja som sa to tiez dlho neucil.... a na to aby som mal tempomat potrebujem este co? palubny pocitac alebo nieco take? colins nevies kto to montuje na slovensku?
Duben 1, 200817 r a na to aby som mal tempomat potrebujem este co?palubny pocitac alebo nieco take? colins nevies kto to montuje na slovensku? potřebuješ jen ŘJ která to podporuje a pokud máš VAG, tok to zvládneš sám.U tempoše je celkem dobrej návod.
Duben 1, 200817 r Autor a na to aby som mal tempomat potrebujem este co?palubny pocitac alebo nieco take? colins nevies kto to montuje na slovensku? spravnu RJ, páčku, kabelaz, VAG na prekodovanie. profor ? koldo ? makov ? a podla navodu zmasakrujes aj sam !
Duben 1, 200817 r spravnu RJ,páčku, kabelaz, VAG na prekodovanie. profor ? koldo ? makov ? a podla navodu zmasakrujes aj sam ! tak to je super, musim zistit ze aku mam tu jednotnu a uvidime a ked budem mat tu 6Q2 tak kolko by stala druha? a v navode na montaz je aj naprogramovanie temposa? este otazocka, to ide o komfortnu jednotku? tu som v aute este nevidel, kde sa to nachadza? nasiel som len BSG ci ako sa to vola Upraveno Duben 1, 200817 r od robko
Duben 1, 200817 r Autor tak to je super, musim zistit ze aku mam tu jednotnu a uvidimea ked budem mat tu 6Q2 tak kolko by stala druha? a v navode na montaz je aj naprogramovanie temposa? este otazocka, to ide o komfortnu jednotku? tu som v aute este nevidel, kde sa to nachadza? nasiel som len BSG ci ako sa to vola OMG, nejako ta to chytilo, hehehe. ved si pozri vyvesenu temu o tempomate. ja som sa prave nazral a odkrvil sa mi mozog. aby som netrepol, radsej mrkni ten navod. fakt je tam vsetko.
Duben 1, 200817 r tak to je super, musim zistit ze aku mam tu jednotnu a uvidimea ked budem mat tu 6Q2 tak kolko by stala druha? a v navode na montaz je aj naprogramovanie temposa? este otazocka, to ide o komfortnu jednotku? tu som v aute este nevidel, kde sa to nachadza? nasiel som len BSG ci ako sa to vola Jinou jednotku zkus sehnat někde na fóru nebo vrakáču(můžeš pak časem dodělat ty okna atd.) a v návodě je i aktivace tempoše. Řídící jednotka je pod volantem za spínáním světel.
Duben 1, 200817 r OMG, nejako ta to chytilo, hehehe.ved si pozri vyvesenu temu o tempomate. ja som sa prave nazral a odkrvil sa mi mozog. aby som netrepol, radsej mrkni ten navod. fakt je tam vsetko. jo chytilo ma to, vdaka vam, zas budu mozno dalsie korunky investovane do auta inak colins co povies, na ten kaslik co som spravil?
Duben 1, 200817 r jo chytilo ma to, vdaka vam, zas budu mozno dalsie korunky investovane do auta inak colins co povies, na ten kaslik co som spravil? Můžu taky? Máš to pěkný, jen mi co máme kombi to máme u rezervy
Duben 2, 200817 r Můžu taky? Máš to pěkný, jen mi co máme kombi to máme u rezervy to vies v kombiku mas miesto kde sa pozries, ale v obycajnej je to horsie, rad by som sa tymto priestorom zbavil nejakych veci a aby mi v kufry ostalo viac miesta
Duben 2, 200817 r to vies v kombiku mas miesto kde sa pozries, ale v obycajnej je to horsie, rad by som sa tymto priestorom zbavil nejakych veci a aby mi v kufry ostalo viac miesta A nebo si kup pořádné auto-třeba Fábia Kombi
Duben 2, 200817 r maltas, tak som ti odfotil ten obal na rezervu, nemam ho rovno nasponovany lebo si dotoho vkladam veci ked nieco vozim, aj to je podla mna vyhoda tssss, za tie prachy je suprovy .... uz len zohnat ho a beriem vsemi desiati apropo ten dekl v kufre je tiez fajnovy, to si pouzil tapec z ineho auta?
Duben 2, 200817 r tssss, za tie prachy je suprovy .... uz len zohnat ho a beriem vsemi desiati apropo ten dekl v kufre je tiez fajnovy, to si pouzil tapec z ineho auta? to som bol v IKEI a tam mali kus umelej hmoty co sa dal pouzit, a este aj kus takeho koberca, hned som sa na to vrhol, akurat ze nikto nechapal ze na co mi to bude
Duben 2, 200817 r to som bol v IKEI a tam mali kus umelej hmoty co sa dal pouzit, a este aj kus takeho koberca, hned som sa na to vrhol, akurat ze nikto nechapal ze na co mi to bude Takže ty kupuješ náhradní díly na šKODOVKU V iKEI?
Duben 2, 200817 r Takže ty kupuješ náhradní díly na šKODOVKU V iKEI? jojo, ja ich kupujem asi vsade no ked som videl ten koberec tak som nemohol odolat bolo to presne co som potreboval
Duben 2, 200817 r jojo, ja ich kupujem asi vsade no ked som videl ten koberec tak som nemohol odolat bolo to presne co som potreboval Já nemám koberec moc rád (mýval jsem z něho odřené kolena )
Duben 2, 200817 r Já nemám koberec moc rád (mýval jsem z něho odřené kolena ) to zalezi podla toho na co ho chces
Duben 2, 200817 r to zalezi podla toho na co ho chces Teď už jsem pohodlnější . Jinak ta schránka vypadá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.