Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Teď už jsem pohodlnější :p . Jinak ta schránka vypadá :palec2:

to je zaujimave, rozoberame jednu vec a skoncime zas pri :prc:

inak ja som sice mladsi ale asi som uz tiez spohodlnel :)

to je zaujimave, rozoberame jednu vec a skoncime zas pri :prc:

inak ja som sice mladsi ale asi som uz tiez spohodlnel :)

Nojo ale vždyť jsme chlapi a ti se baví buď o autech nebo :prc: .Vždyť to je přece smysl našeho života :p
  • Autor
jo chytilo ma to, vdaka vam, zas budu mozno dalsie korunky investovane do auta :)

inak colins co povies, na ten kaslik co som spravil?

skvela praca.

akurat ma napadlo,ze za komancov by to bolo skvele miesto na pasovanie....hihi

ja tam mam len tu trojuholnikovu tasku, bola v mototechne o polovicu lacnejsia,

ako v Skoda salone.

skvela praca.

akurat ma napadlo,ze za komancov by to bolo skvele miesto na pasovanie....hihi

ja tam mam len tu trojuholnikovu tasku, bola v mototechne o polovicu lacnejsia,

ako v Skoda salone.

s tym som sa este nestretol, ale spravit sa da vsetko, mozno si tam dam nejaku tasku aj ja, ten obal si videl? mas taky isty?

• Autor
s tym som sa este nestretol, ale spravit sa da vsetko, mozno si tam dam nejaku tasku aj ja, ten obal si videl? mas taky isty?

mam taky isty. len je nejaky volny, ako keby bol aj na 15 palcove kolesa. ale dobry je, nespini sa nic od pneu.

mam taky isty. len je nejaky volny, ako keby bol aj na 15 palcove kolesa. ale dobry je, nespini sa nic od pneu.

mne to vyhovuje ze je volnejsi, aspom sa da nieco pribalit :prc:

• Autor
mne to vyhovuje ze je volnejsi, aspom sa da nieco pribalit :prc:

priatelia, bratia v plyne, skludnime hromony, vyhlasujem hodinku bez tej yebacej ikonky !

pleeeease.

Upraveno od colins

pritelia, skludnime hromony, vyhlasujem hodinku bez tej yebacej ikonky !

pleeeease.

ok, rozkazu som rozumel tak ked sa ti nepaci tato tak si budeme wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

• Autor
ok, rozkazu som rozumel tak ked sa ti nepaci tato tak si budeme wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

nie ze nepaci, ale od plynu odskocime k yebacke, alebo k rozmnozovaniu....... :help:

no jak na ty futrály narazím ... jsem se rozhodl že koupín i na Fábku. Jen tam udělám dírky vzadu a obšiju abych tama mohl provléct popruhy na přikurtování k okům

nie ze nepaci, ale od plynu odskocime k yebacke, alebo k rozmnozovaniu....... :help:

to uz montas vysvetloval, ze preco skoncime vzdy tam odkial sme na uplnom zaciatku vysli lol

• Autor
to uz montas vysvetloval, ze preco skoncime vzdy tam odkial sme na uplnom zaciatku vysli lol

preco ? :help:

• Autor
no jak na ty futrály narazím ... jsem se rozhodl že koupín i na Fábku. Jen tam udělám dírky vzadu a obšiju abych tama mohl provléct popruhy na přikurtování k okům

prikurtovane ?

nebojis sa ?

ja to mam prisrobovane.

preco ? :help:

lebo sme chlapY a bud sa rozpravame a autach alebo o sexe lol a kedze si tu ty tak sa aj fotbal spomenie :p

• Autor
lebo sme chlapY a bud sa rozpravame a autach alebo o sexe lol a kedze si tu ty tak sa aj fotbal spomenie :p

kolega hovoril po prehre s Islandom, ze za chvilu nas porazia aj veleryby.... :prc:

kolega hovoril po prehre s Islandom, ze za chvilu nas porazia aj veleryby.... :prc:

nas by porazilo aj muzstvo slepich na vozickoch lollollol

a co to tam mas za smajlika? uz je zruseny zakaz :prc: ?

prikurtovane ?

nebojis sa ?

ja to mam prisrobovane.

bat? preco? drzi to jak helvitska viera za tie oka co su dole v kufre

• Autor
nas by porazilo aj muzstvo slepich na vozickoch lollollol

a co to tam mas za smajlika? uz je zruseny zakaz :prc: ?

aaaa, neodolal som. asi mam ten isty virus co vy !

MVNToY -montasov virus neustaleho tlachani o yebacke

aaaa, neodolal som. asi mam ten isty virus co vy !

MVNToY -montasov virus neustaleho tlachani o yebacke

nooooo, zaujima choroba a da sa liecit?

ten smajlik je dobry, da sa snim vyjadrit neslusne slovo lol

• Autor
nooooo, zaujima choroba a da sa liecit?

ten smajlik je dobry, da sa snim vyjadrit neslusne slovo lol

vyjadrovat sa slusne da niekedy velku pracu :

Nepoužívajte vulgarizmy, pretože slovenčina je bez nich skutočne ľubozvučná. Sťažnosť by mala vyzerať nasledovne:

Veľmi ma kaká, keď sa ani za najvyššiu bytosť na nebesiach nemôžem v sieti Orange niekam dovolať. Tie príslušníčky najstaršieho remesla na infolinke Orange robia zo mňa samca domáceho ťažného zvieraťa, tak sú všetky tie ich múdre rady na výlučok pochádzajúci z hrubého čreva môjho tráviaceho traktu. Občas sa tak rozčúlim, že musím tie príslušníčky najstaršieho remesla na infolinke Orange poslať do análneho otvoru domáceho zvieraťa produkujúceho mlieko. Tým chcem povedať, že celá komunikácia s Orange je na ženský pohlavný orgán a pripadám si pri nej ako mužský pohlavný orgán

bat? preco? drzi to jak helvitska viera za tie oka co su dole v kufre
Já mám zespodu obalu suchej zip(asi 4 kusy) a drží to jak sviňa. když potřebuju, chytnu za ucho a vytáhnu ven.
vyjadrovat sa slusne da niekedy velku pracu :

Nepoužívajte vulgarizmy, pretože slovenčina je bez nich skutočne ľubozvučná. Sťažnosť by mala vyzerať nasledovne:

Veľmi ma kaká, keď sa ani za najvyššiu bytosť na nebesiach nemôžem v sieti Orange niekam dovolať. Tie príslušníčky najstaršieho remesla na infolinke Orange robia zo mňa samca domáceho ťažného zvieraťa, tak sú všetky tie ich múdre rady na výlučok pochádzajúci z hrubého čreva môjho tráviaceho traktu. Občas sa tak rozčúlim, že musím tie príslušníčky najstaršieho remesla na infolinke Orange poslať do análneho otvoru domáceho zvieraťa produkujúceho mlieko. Tým chcem povedať, že celá komunikácia s Orange je na ženský pohlavný orgán a pripadám si pri nej ako mužský pohlavný orgán

Kdybych seděl na té infolince já, tak tě v půlce tvé stížnosti pošlu do analního otvoru a položím ti to :p . Jinak já používám slovíčko-PROČ. Proč to nefunguje,proč jste tak neschopní atd. A pak chci vždycky přepojit na nadřízeného a atd. Jsou ze mě vždycky úplně hotový. Baba začne něco žvatlat, já ji utnu a zeptám s eproč? a ona po 2 minutách neví co má říct, začne se omlouvat a já se jí zeptám znovu proč. Jednu se mi po 5 minutovém rozhovoru podařilo rozbrečet. :p
Já mám zespodu obalu suchej zip(asi 4 kusy) a drží to jak sviňa. když potřebuju, chytnu za ucho a vytáhnu ven.

je otázka, zda by to tak dobře drželo i v případě nárazu, zda by pak rezerva neprolítla roletkou a neubližovala posádce

je otázka, zda by to tak dobře drželo i v případě nárazu, zda by pak rezerva neprolítla roletkou a neubližovala posádce
To si piš. někdy mám problém to odtrhnout od podlahy. Navíc ji mám až u sedaček a tak se maximálně

opře o sedačky. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.