Duben 3, 200817 r tak na moju zabera skor to prve ale mam pocit ze casom sa to zmeni to pride, len co sa zosobasite
Duben 3, 200817 r ... bohuzel ...apropo ako dlho ste spolu? celkom funny na 1. aprila tomu bolo rok mozem kludne zabudnut na vyrocie a potom len zakricim prvy april
Duben 3, 200817 r jaaaaaj, to vtedy sa to zmeni? Stejně je to zvláštní že jak je to takové to domácí , tak je to úplně jiné
Duben 3, 200817 r celkom funny na 1. aprila tomu bolo rok mozem kludne zabudnut na vyrocie a potom len zakricim prvy april to sis uměl vybrat datum ked rok tak to potom chapem, preco funguje to prve co ja by som chcel po 16 rokoch ....
Duben 3, 200817 r Autor Stejně je to zvláštní že jak je to takové to domácí , tak je to úplně jiné tak tak ! uz to nie je radost, je to povinnost !! uz nemozes hoci-kedy, uz musis pravidelne....jaj jaj joj... :p
Duben 3, 200817 r to sis uměl vybrat datum ked rok tak to potom chapem, preco funguje to prve co ja by som chcel po 16 rokoch .... jo datum je super, a 16 rokov nie je az tak moc inak uz som objednany na tu jarnu akciu na utorok rano, potom vam dam vedet ci to stalo za to
Duben 3, 200817 r Vy volové, my se začnem bavit o koupi ŘJ a zase skončíme u . no vidis a zase to dopadlo rovnako
Duben 3, 200817 r Vy volové, my se začnem bavit o koupi ŘJ a zase skončíme u . a co myslis ze su tie nase baby doma .... riadiace jednotky ... furt nas riadia ... a sem tam je ich potreba napichnut .... no nie??
Duben 3, 200817 r a co myslis ze su tie nase baby doma .... riadiace jednotky ... furt nas riadia ... a sem tam je ich potreba napichnut .... no nie?? To je zajýmavý, že se mi po napichnutí neobjevila závada - Vyměnit
Duben 3, 200817 r To je zajýmavý, že se mi po napichnutí neobjevila závada - Vyměnit tak to bude chyba v komunikaci mezi kabelem a PC
Duben 3, 200817 r tak to bude chyba v komunikaci mezi kabelem a PC Asi vadnej kabel . Ach jo, v pondělí jde autí zase do servisu a snd už mi dodělají ty dveře. Jsem zvědavej co mi půjčí za vozítko. Ještě že tam nemají fanouše. při mé smůle by tro bylo jediný auto v salúnu. Upraveno Duben 3, 200817 r od montas
Duben 3, 200817 r Asi vadnej kabel . Ach jo, v pondělí jde autí zase do servisu a snd už mi dodělají ty dveře. Jsem zvědavej co mi půjčí za vozítko. Ještě že tam nemají fanouše. při mé smůle by tro bylo jediný auto v salúnu. no aby tam neměli ještě skladem Skoudu 1000MB z akce "Vyměň starou za novou"
Duben 3, 200817 r no aby tam neměli ještě skladem Skoudu 1000MB z akce "Vyměň starou za novou" Tak tou bych se aji svezl. Jsem zvědavej, prej mi daj auto a já ho pak jen dotankuju do plna. Doufám že mi dají nějakého supa 2,8 V6 a já budu stejně jezdit radši vlakem
Duben 3, 200817 r Tak tou bych se aji svezl. Jsem zvědavej, prej mi daj auto a já ho pak jen dotankuju do plna. Doufám že mi dají nějakého supa 2,8 V6 a já budu stejně jezdit radši vlakem no s tvojí těžkou nohou .... permanentní vír v nádrži
Duben 3, 200817 r tak som mal dnes auto napichnute, ale neviem ktora jednotka to je, mam tam jednu co ma 6Q2 a druhu co ma 6Q0 jednotka: 6Q0 423 156 E Komponent: Lenkhilfe jednotka: 6Q2 937 049 Komponent: BORDNETZ-SG tak neviem ktoru jednotku myslite
Duben 3, 200817 r a preco chodis domov az vecer ? ked ides z prace 3.54 ??? asi chodis nekde V 3,54 se začínám převlékat, z práce jdu v 16,15. pak jedu 30 minut domů
Duben 3, 200817 r tak som mal dnes auto napichnute, ale neviem ktora jednotka to je, mam tam jednu co ma 6Q2 a druhu co ma 6Q0jednotka: 6Q0 423 156 E Komponent: Lenkhilfe jednotka: 6Q2 937 049 Komponent: BORDNETZ-SG tak neviem ktoru jednotku myslite Jedna by měla být motorová a jedna ŘJ. Předpokládám že ŘJ je s tím písmenem na konci. Ale není to na 100%
Duben 3, 200817 r Jedna by měla být motorová a jedna ŘJ. Předpokládám že ŘJ je s tím písmenem na konci. Ale není to na 100% to mi pise ze to je osilovac riadenia, inak su obe RJ a neviem sa v tom vyznat
Duben 3, 200817 r to mi pise ze to je osilovac riadenia, inak su obe RJ a neviem sa v tom vyznat Nejlepší bude odtrojit spodek palubky a podívat se přímo na ni
Duben 3, 200817 r Nejlepší bude odtrojit spodek palubky a podívat se přímo na ni jo, aj ja mam ten pocit, je to teda hned za spinacom na svetla? alebo je to ta velka cierna krabicka pod relatkami, do ktorej ide kopec konektorov a kablov?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.