Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak to máš blbý. Buď přestaneš :prc: a budeš zdravý nebo furt nemocný :p:p . Dnes psali v novinách, že Slovinci zavedli dál. známku v hodnotě 35 euro (za cca 15 km dálnice). To je mazec fuck

no však už se praktikují karantény, ale kdo to má vydržet lol

to nevím a na jak dlouho, týdenní, měsíční? To teda k....vsky podražili, páč to bylo vlastně na naše něco kolem 24 Kč za průjezd. .... Asi už střádají, aby mohli dobudovat dálniční úsek na HR hranice.

Jinak už máme zabukovanou dovču v BG. V sobotu 19.7. vyrážíme :)

kam sa podeli nasi bratia zo Slovenska? Pozeraju Miss Slovensko na Markize? ... mimochodem ja tak trochu pozeram tiez

no pekna baba je 11, ale ked som videl plavky .... hroza ... jedna bulimicka vedle druhej, snad iba 6 mala normalnu postavu a nic ji nikde netrcalo

Upraveno od Malta

no však už se praktikují karantény, ale kdo to má vydržet lol

to nevím a na jak dlouho, týdenní, měsíční? To teda k....vsky podražili, páč to bylo vlastně na naše něco kolem 24 Kč za průjezd. .... Asi už střádají, aby mohli dobudovat dálniční úsek na HR hranice.

Jinak už máme zabukovanou dovču v BG. V sobotu 19.7. vyrážíme :)

Ta známka je na rok(budou mít ještě půlroční). jsou to kurv.... . Asi to vidím taky na Bulharsko. Kam nakonec jedeš?Za kolik máš to ubytování?
Ta známka je na rok(budou mít ještě půlroční). jsou to kurv.... . Asi to vidím taky na Bulharsko. Kam nakonec jedeš?Za kolik máš to ubytování?

Jedem opět Primorsko. No s tou cenou je to na delší povídání. Loni jsme platili 5 Euro na osobu. Letos na web stránkách mají v bulharštině 15 Euro na os a když sjedeš níže na angličtinu tak tam mají 20 Euro :kuk: . Tak jsem jim napsal a udělali mi cenu (že už jsme u nich byli) 10 Euro, což je přijatelné. Jinak bych jel asi taky ale k někomu jinému a bez zajištění dopředu.

Jedem opět Primorsko. No s tou cenou je to na delší povídání. Loni jsme platili 5 Euro na osobu. Letos na web stránkách mají v bulharštině 15 Euro na os a když sjedeš níže na angličtinu tak tam mají 20 Euro :kuk: . Tak jsem jim napsal a udělali mi cenu (že už jsme u nich byli) 10 Euro, což je přijatelné. Jinak bych jel asi taky ale k někomu jinému a bez zajištění dopředu.
Takže 10 eček na osobu a noc? :help:

kua al to podrazili ja som bol v BG dva krat autom a ked som bol v primorsku a obzore tak to bolo tusim 7 leva na osobu a pred 2 rokmi som bol v Carevo byvali Mičurin skoro pri Turecku uplne super chodia tam domaci nie je tam draho ako na severe a hlavne nie je tam tak plno a cena bola 10 leva na osobu. 1 leva asi 20sk. a ked som isiel vzdy bez objednavania vzdy sa dalo zohnat a dohodnut na miste ponuka prevysovala dopit. vobec nemam plan kam tento rok zena chce k moru a ja mam chut splavovat nejaku cesku rieku ale nemam cln. inak by ste mohli dat nejaky dobry typ na rieku a pozicovnu. ahoj

kua al to podrazili ja som bol v BG dva krat autom a ked som bol v primorsku a obzore tak to bolo tusim 7 leva na osobu a pred 2 rokmi som bol v Carevo byvali Mičurin skoro pri Turecku uplne super chodia tam domaci nie je tam draho ako na severe a hlavne nie je tam tak plno a cena bola 10 leva na osobu. 1 leva asi 20sk. a ked som isiel vzdy bez objednavania vzdy sa dalo zohnat a dohodnut na miste ponuka prevysovala dopit. vobec nemam plan kam tento rok zena chce k moru a ja mam chut splavovat nejaku cesku rieku ale nemam cln. inak by ste mohli dat nejaky dobry typ na rieku a pozicovnu. ahoj
10 éček na osobu a noc to je skoro jak v chorvatsku :help:

zlate bulharsko pred 4 rokmi to sa tam clovek citil skoro jak viktor koženy na bahamach a teraz to je ozaj ako chorvatsko zachvilu bude zaujmave chodit na ukrainu alebo moldavska.

vtip :

Čo je včela

Maďar vysvetľuje, čo je to včela:

- Á čella to taký malý izé líta jak táčik, ščípe jak kurva, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje.

• Autor

chlapi ahoj,

ospravedlnujem sa, ale zjebal sa mi disk C:

bauuuuu....

10 éček na osobu a noc to je skoro jak v chorvatsku :help:

věřím, že by se dalo sehnat i levněji, ale toto bylo blízko centra a hlavně parkování ve dvoře, což je v Primorsku k nezaplacení, takže už to neřešíme. Pokud by na ceně trvali, jeli bychom k jiným. ... holt beru to tak že je to daň za to, že i Bulhaři si začínají uvědomovat že jsou v EU.

inak Colins vdaka za ochotu, nakoniec som sohnal v Brne v Tescu toto. Vypada to ze je to trocha ine, nez mate vy, ale 79,90 se mi nezdalo vela

post-3505-1207500452_thumb.jpg

věřím, že by se dalo sehnat i levněji, ale toto bylo blízko centra a hlavně parkování ve dvoře, což je v Primorsku k nezaplacení, takže už to neřešíme. Pokud by na ceně trvali, jeli bychom k jiným. ... holt beru to tak že je to daň za to, že i Bulhaři si začínají uvědomovat že jsou v EU.
Ještě uvidím kam vyrazím, asi vyhraje chorvatsko ;)
  • Autor
inak Colins vdaka za ochotu, nakoniec som sohnal v Brne v Tescu toto. Vypada to ze je to trocha ine, nez mate vy, ale 79,90 se mi nezdalo vela

je to presne ono !!

ale cena je hrozna !

je to presne ono !!

ale cena je hrozna !

to víš to je tou sílou té koruny ;)

Ještě to chce takovej hák jak je na fotce a bude to :palec2::p

Ještě to chce takovej hák jak je na fotce a bude to :palec2::p

a přišroubovat na páté dveře co? ;)

a přišroubovat na páté dveře co? ;)
Nastřelit 100 hřebíkem do zadního okna :p
Nastřelit 100 hřebíkem do zadního okna :p

a co vyleze ven tak ohnout :p

a co vyleze ven tak ohnout :p

vy mate teda napady, ved to by ti potom nefungoval stierac lollollol

vy mate teda napady, ved to by ti potom nefungoval stierac lollollol
Musíš to nastřelit do rohu :doh:doh . Mlč a uč se. Jseš ještě mladej a nemáš ty zkušenosti :p:p:p:p
Musíš to nastřelit do rohu :doh:doh . Mlč a uč se. Jseš ještě mladej a nemáš ty zkušenosti :p:p:p:p

no jasneeee, vsetko je to len o spravnom mieste :prc:

to malta: ten obal je presne ten co mam aj ja, dufam ze posluzi, len to nedavaj ako nakupnu tasku manzelke, tam sa vojde vela drahych veci :plol

Upraveno od robko

Ještě uvidím kam vyrazím, asi vyhraje chorvatsko ;)

nemáš chuť někdy vyzkoušet něco new? ;)

nemáš chuť někdy vyzkoušet něco new? ;)
Mám ale na Thajsko nejsou love. :p Ještě nevím, zdá s emi to dost -15 éček na osobu(jsme čtyři)-to je 60 euro za noc. To jsem platil v Chorvě 50 a bydlel jsem na pláži.Nevím, ještě uvidím. Strašná je ta cesta 1800,- km. :feve:
no jasneeee, vsetko je to len o spravnom mieste :prc:

to malta: ten obal je presne ten co mam aj ja, dufam ze posluzi, len to nedavaj ako nakupnu tasku manzelke, tam sa vojde vela drahych veci :plol

Koupíš balík pití, hodíš jí ho do tašky a je hotová :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.