Duben 6, 200817 r Mám ale na Thajsko nejsou love. Ještě nevím, zdá s emi to dost -15 éček na osobu(jsme čtyři)-to je 60 euro za noc. To jsem platil v Chorvě 50 a bydlel jsem na pláži.Nevím, ještě uvidím. Strašná je ta cesta 1800,- km. no Thajko by jsi musel stejně absolvovat sám z těch 15 éček bych nedělal závěr, do toho bych taky nešel, obzvláště po loňských 5. Nikde ani není napsané že musíš zrovna do Primorska, kde to docela žije, ale můžeš klidně do Careva cca 15km jižněji (takové poklidné místečko, také jsme se tam byli podívat).
Duben 6, 200817 r to malta: ten obal je presne ten co mam aj ja, dufam ze posluzi, len to nedavaj ako nakupnu tasku manzelke, tam sa vojde vela drahych veci no jasně, nenechal jsem nic náhodě, už jsem tam nacpal rezervu, lékárnu a vercajk, tak už tam toho moc nedá
Duben 6, 200817 r no jasně, nenechal jsem nic náhodě, už jsem tam nacpal rezervu, lékárnu a vercajk, tak už tam toho moc nedá tak super, to uz urcite nikam vlacit nebude a co tenis? kto vyhral?
Duben 6, 200817 r no Thajko by jsi musel stejně absolvovat sám z těch 15 éček bych nedělal závěr, do toho bych taky nešel, obzvláště po loňských 5. Nikde ani není napsané že musíš zrovna do Primorska, kde to docela žije, ale můžeš klidně do Careva cca 15km jižněji (takové poklidné místečko, také jsme se tam byli podívat). Ještě uvidím, mamina jde koncem dubna na operaci s nohou(křečáky) tak uvidím, jak půjde léčení a podle toho se zařídím s termínem dovolené. Mám něco rozjednané v černé hoře a možná na týden jachtu v září. Tak uvidíme co bude.
Duben 6, 200817 r tak super, to uz urcite nikam vlacit nebude a co tenis? kto vyhral? vzhledem k tomu ž jsme byli na rychlém povrchu (ten sedí více mně) tak já 7:5 a 6:3 . Na kobercu mě šéf porazil
Duben 6, 200817 r vzhledem k tomu ž jsme byli na rychlém povrchu (ten sedí více mně) tak já 7:5 a 6:3 . Na kobercu mě šéf porazil Tak blahopřeji . Musíme si někdy zahrát
Duben 6, 200817 r Tak blahopřeji . Musíme si někdy zahrát tak pojeď se mnou do Primorska, mají tam krásné kurty hned vedle aquaparku s umělým povrchem
Duben 6, 200817 r tak pojeď se mnou do Primorska, mají tam krásné kurty hned vedle aquaparku s umělým povrchem Tak mi zajisti ubytování za 10 éček a možná pojedu
Duben 6, 200817 r Tak mi zajisti ubytování za 10 éček a možná pojedu pokud řekneš že určitě, ne možná, tak jim klidně napíši
Duben 6, 200817 r pokud řekneš že určitě, ne možná, tak jim klidně napíšiProblém je, že já nevím kdy pojedu. 1. manželka jde na tu opraci a nevím jak se jí to bude hojit a za 2. mladej má mýt v červenci soustředění(v srpnu jdou už na led) a termín s edozvím až koncem května. Takže mi na dovolenou jezdíme tak, že se v pondělí rozhodnem a v úterý večer jedem
Duben 6, 200817 r Autor stale samy tenis, dovolenky, nejako ste ochabli....hodte sem aspon jednu mrdakovsku ikonku, hihihihi. chlapi, dnes som stretol na zraze dvorneho nalepkara ! Upraveno Duben 6, 200817 r od colins
Duben 6, 200817 r stale samy tenis, dovolenky, nejako ste ochabli....hodte sem aspon jednu mrdakovsku ikonku, hihihihi.chlapi, dnes som stretol na zraze dvorneho nalepkara ! A co jste domluvili?
Duben 6, 200817 r Autor A co jste domluvili? uff, priznam sa, ze skoro nic. nakukli sme si pod kapoty, ja som nakukoval jemu do kabiny (mal tam "sesternicu" pritulnu). medzi tym vyrusovali otazkami dalsi dvaja fabiatici neplynoveho typu, potom uz len podanie ruk a frrrrnk, uletel.
Duben 6, 200817 r uff, priznam sa, ze skoro nic.nakukli sme si pod kapoty, ja som nakukoval jemu do kabiny (mal tam "sesternicu" pritulnu). medzi tym vyrusovali otazkami dalsi dvaja fabiatici neplynoveho typu, potom uz len podanie ruk a frrrrnk, uletel. A jaká byla "sesternica" ?
Duben 6, 200817 r uff, priznam sa, ze skoro nic.nakukli sme si pod kapoty, ja som nakukoval jemu do kabiny (mal tam "sesternicu" pritulnu). medzi tym vyrusovali otazkami dalsi dvaja fabiatici neplynoveho typu, potom uz len podanie ruk a frrrrnk, uletel. dnes som mal naponahlo, draha mala este nejake povinnosti, tak trebalo posluchat a tu mas este jednu
Duben 6, 200817 r No jak jsem četl, tak se vás moc nesešlo. Asi budete muset přijet do Olomouce na sraz koncem května
Duben 7, 200817 r Tak jsem nafasoval Fábii 1,4 16V a jede to líp jak to moje . Ale jen motoricky, má to natočeno 160 tis. km a je dost zničená(náhradní vozidlo). Ale motoricky je to . Zase budu týden jezdit na beneli, to zas bude peněz
Duben 7, 200817 r Tak jsem nafasoval Fábii 1,4 16V a jede to líp jak to moje . Ale jen motoricky, má to natočeno 160 tis. km a je dost zničená(náhradní vozidlo). Ale motoricky je to . Zase budu týden jezdit na beneli, to zas bude peněz snad to prezijes, ved to mas lepsie ako facko co si spominal
Duben 7, 200817 r snad to prezijes, ved to mas lepsie ako facko co si spominal Rodina nebude mít co jíst . Utratím vše za benzín .J eto celé rozhrkané, sedačka u řidiče se kolíbe no prostě hnus
Duben 7, 200817 r Rodina nebude mít co jíst . Utratím vše za benzín .J eto celé rozhrkané, sedačka u řidiče se kolíbe no prostě hnus rodinka sa musi uskromnit, viem o com to je jazdit na benal, tiez jazdim teraz na benzin, a ide to dobre do penez no a k tej sedacka, len nezaspi za volantom ked uz ta to ukolebava oni asi kaslu na servis na zaloznych vozidlach, ved kto uz by to robil
Duben 7, 200817 r Tak jsem nafasoval Fábii 1,4 16V a jede to líp jak to moje . Ale jen motoricky, má to natočeno 160 tis. km a je dost zničená(náhradní vozidlo). Ale motoricky je to . Zase budu týden jezdit na beneli, to zas bude peněz a která verze 55kW nebo 74kW?
Duben 7, 200817 r rodinka sa musi uskromnit, viem o com to je jazdit na benal, tiez jazdim teraz na benzin, a ide to dobre do penez no a k tej sedacka, len nezaspi za volantom ked uz ta to ukolebava oni asi kaslu na servis na zaloznych vozidlach, ved kto uz by to robil To máš asi pravdu, je dost zničená. Sedačku vyměnit by zas neměl být takový problém. Roztrhané koberce atd. to ani neřeším
Duben 7, 200817 r 55 kw a těch cca 10 koní je znát to už po tom týdnu nebudeš ani se svým umět jezdit co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.