Duben 7, 200817 r to už po tom týdnu nebudeš ani se svým umět jezdit co? Až to budu v pátek dotankovávat tak budu rád sedat do svojí
Duben 7, 200817 r Až to budu v pátek dotankovávat tak budu rád sedat do svojí ale to jenom proto že za stejný peníz se podstatně déle povozíš , jinak koníky budou chybět
Duben 7, 200817 r ale to jenom proto že za stejný peníz se podstatně déle povozíš , jinak koníky budou chybět To možná jo, ale penízky to přebijou
Duben 7, 200817 r no este k tomu vcerajsiemu zrazu kedze som tam osobne nikoho nepoznal a siel som len tak okolo tak som dufal, ze aspom colins mi bude povedomy, ale ani to nie ziadne biele tielko a cervene trenky a ja som myslel ze ho poznam uz z dialky napokon som ho spoznal podla fuzov co ma v profile, tie su presne
Duben 7, 200817 r no este k tomu vcerajsiemu zrazukedze som tam osobne nikoho nepoznal a siel som len tak okolo tak som dufal, ze aspom colins mi bude povedomy, ale ani to nie ziadne biele tielko a cervene trenky a ja som myslel ze ho poznam uz z dialky napokon som ho spoznal podla fuzov co ma v profile, tie su presne Ono bylo celkem chladno, takže mu musíš prominout. Je už starší a je mu prý v trenclích zima
Duben 7, 200817 r Ono bylo celkem chladno, takže mu musíš prominout. Je už starší a je mu prý v trenclích zima tak si to mohol dat navrh
Duben 7, 200817 r aky navrh mate na mysli ? ovocne müsli ?? navrh ziadny len som spominal, ze si neprisiel v na zraz v bielom tielku a cervenych trenclach
Duben 7, 200817 r navrh ziadny len som spominal, ze si neprisiel v na zraz v bielom tielku a cervenych trenclach nojo, když on má ale jenom červené trencle ze svých mladých let a ty už na oblečení nenavleče
Duben 7, 200817 r nojo, když on má ale jenom červené trencle ze svých mladých let a ty už na oblečení nenavleče je to mozne, ale myslim ze ma nieco aj v zalohe
Duben 7, 200817 r Autor pocuj colins, uz si zistil aky ti tam ide ten klinovy remen? nie, behal som so zenou k zubarovi. :-( ja nejako nestiham....
Duben 7, 200817 r nie, behal som so zenou k zubarovi. :-(ja nejako nestiham.... co som ja pozeral tak ma byt 5PK1225 co znamena 5 drazkovy a 1225mm dlhy ale na nete som nasiel akurat 5PK1220 co je o 5mm kratsi, bude to vadit?
Duben 7, 200817 r Autor co som ja pozeral tak ma byt 5PK1225 co znamena 5 drazkovy a 1225mm dlhy ale na nete som nasiel akurat 5PK1220 co je o 5mm kratsi, bude to vadit? 5 mm na dlzku nebude problem. nie je tu niekde o tom tema ??
Duben 7, 200817 r 5 mm na dlzku nebude problem.nie je tu niekde o tom tema ?? to neviem, ale ak sa mi podari to co by som rad tak ten o 5mm kratsi stoji v prahe 160Kc a na slovensku tak 800Sk
Duben 7, 200817 r Autor to neviem, ale ak sa mi podari to co by som rad tak ten o 5mm kratsi stoji v prahe 160Kc a na slovensku tak 800Sk jooo, tak hned kup dva ! zapijeme to..... aky je vyrobca ?
Duben 7, 200817 r jooo, tak hned kup dva ! zapijeme to..... aky je vyrobca ? skus pozriet http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/rem...90a4c2d1f50d2a5 a je to na typ motora AME a AQW neviem aky mas ty, ale asi je to jedno vyrobca MEYLE Products® neviem co to je zac Upraveno Duben 7, 200817 r od robko
Duben 7, 200817 r Autor skus pozriethttp://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/rem...90a4c2d1f50d2a5 a je to na typ motora AME a AQW neviem aky mas ty, ale asi je to jedno vyrobca MEYLE Products® neviem co to je zac ja mam AME (riku).
Duben 7, 200817 r ja mam AME (riku). mam ten isty typ motora, takze ked sa mi to podari mam zobrat dva ak ich budu mat?
Duben 7, 200817 r Autor mam ten isty typ motora, takze ked sa mi to podari mam zobrat dva ak ich budu mat? ano, pjekne pjosim ! jeden mne, jeden tebe. ehm, este jeden budem potrebovat, ked syn prinesie vysvedcenie, ale toho vlastne mozem zmastit aj tym starym remenom...
Duben 7, 200817 r ano, pjekne pjosim !jeden mne, jeden tebe. ehm, este jeden budem potrebovat, ked syn prinesie vysvedcenie, ale toho vlastne mozem zmastit aj tym starym remenom... ok, tak skusim vybavit dva, budes to mat za dobru cenu, dufam ze znacka je aspom troska dobra lebo v tom sa nevyznam teraz som bol v obchode a tam chcu skoro 900 Sk za remen
Duben 7, 200817 r Autor kua, ta vymena remena nie je az taka jednoducha ! servis na to napnutie pouziva dokonca merak.... vymena_remena.pdf
Duben 7, 200817 r kua, ta vymena remena nie je az taka jednoducha !servis na to napnutie pouziva dokonca merak.... Mě to budou dělat v servisu, cena kolem 800 i s řemenem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.