Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kua, ta vymena remena nie je az taka jednoducha !

servis na to napnutie pouziva dokonca merak.... :p

no je jasne, ze pouzivaju rozne meracie pristroje, ale prides do servisu, chlapik nasadi vyskusa rukou ci je napnuty a ides ;)

ja uz som si ho dal kupit, zajtra alebo vo stvrtok by sa malo zapracovat na kupe,

ak nechces tak ten tvoj zrusim, dal som ho kupit aj tebe

• Autor
no je jasne, ze pouzivaju rozne meracie pristroje, ale prides do servisu, chlapik nasadi vyskusa rukou ci je napnuty a ides ;)

ja uz som si ho dal kupit, zajtra alebo vo stvrtok by sa malo zapracovat na kupe,

ak nechces tak ten tvoj zrusim, dal som ho kupit aj tebe

kto povedal, ze nechcem ?

len som bol zvedavy, komu z vas to stelovali inak ako rukou.... :prc:

včera mi došel domů leták auto Kelly a tam nabízeli na 1,4MPi řemen za 269,- (výrobce si už nepamatuji)

včera mi došel domů leták auto Kelly a tam nabízeli na 1,4MPi řemen za 269,- (výrobce si už nepamatuji)
Cena je 262,- a výrobce je Starline. Jiank ten hasičák za 299,- je dost dobrá cena :palec2:
kto povedal, ze nechcem ?

len som bol zvedavy, komu z vas to stelovali inak ako rukou.... :prc:

jasne tak ti ho vezmem ;) , inak cena je teda 160Kc takze na slovenske tak 200Sk, ten co som najskor kupil zly uz som vratil tak ho budem mat teraz za 1/4 ceny lol

Cena je 262,- a výrobce je Starline. Jiank ten hasičák za 299,- je dost dobrá cena :palec2:

jo na ten hasičák jsem se taky díval ... ale mám už od loňska, taky kilový :palec2:

no a akurat som sa vratil zo skodovky z jarnej prehliadky, tak podam hlasenie :)

cena bola 199Sk

skontroloval vsetko co bolo na letacku a nasiel tieto zavady

klinovy remen - vymenit

brzdova kvapalina - vymenit

vodna pumpa - trocha preteka - vymenit

vyhadzane lozisko lave predne - vymenit

a casom vymenit aj silent bloky na kolesach v predu a vyfuk, stredny a zadny

takze som si zarobil lollollol

inak dolial mi destilovanu vodu do chladica a zadarmo, som cumel lollollol

no a akurat som sa vratil zo skodovky z jarnej prehliadky, tak podam hlasenie :)

cena bola 199Sk

klinovy remen - vymenit

Tak klíňák bych vyměnil, brzdovka se mění po 2 letech, vodní pumpu bych neřešil, ložisko zkonrolovat, silenbloky pokud nemlátí tak neřešit a výfuk neřešit :) . před rokem jsem byl na podobné kontrole, všechno na hovno. Další rok vše v pořádku aniž bych na něco šáhl. Tak nevím :p
jo na ten hasičák jsem se taky díval ... ale mám už od loňska, taky kilový :palec2:
Ten olej co mají vzadu za 450,- kč tam leju a absolutně bez problémů :p

cena bola 199Sk

klinovy remen - vymenit

takže kdyby jsi jim to tam rovnou nechal, tak by tě poslali do banky pro 20 tyček a měl by si to aj spravené co?

Tak klíňák bych vyměnil, brzdovka se mění po 2 letech, vodní pumpu bych neřešil, ložisko zkonrolovat, silenbloky pokud nemlátí tak neřešit a výfuk neřešit :) . před rokem jsem byl na podobné kontrole, všechno na hovno. Další rok vše v pořádku aniž bych na něco šáhl. Tak nevím :p

ten technik, bol fajn a aj mi nieco povysvetloval, lozisko je uz riadne pocut, to budem musiet vymenit

silenbloky by som dal tiez vymenit, vyfuk a vodnu pumpu zatial nemienim riesit

brzdovku by som mal vymenit, ta uz je ze vraj v haji a brzdy su zaklad,

no a este som to mal ma tlmicoch a brzde , tlmice v poriadku a brzdy mam skrutene, teda kotuce, a to ich tam mam pol roka, teraz musim kupit nove?

trha to s volantom ked brzdim

takže kdyby jsi jim to tam rovnou nechal, tak by tě poslali do banky pro 20 tyček a měl by si to aj spravené co?

mozno aj viac ako 20t, tie ceny si nechcem ani predstavit a ked som mu povedal ze tam chcem dat silenbloky s cupry tak sa cudoval lollollol

ten technik, bol fajn a aj mi nieco povysvetloval, lozisko je uz riadne pocut, to budem musiet vymenit

silenbloky by som dal tiez vymenit, vyfuk a vodnu pumpu zatial nemienim riesit

brzdovku by som mal vymenit, ta uz je ze vraj v haji a brzdy su zaklad,

no a este som to mal ma tlmicoch a brzde , tlmice v poriadku a brzdy mam skrutene, teda kotuce, a to ich tam mam pol roka, teraz musim kupit nove?

trha to s volantom ked brzdim

Brzdy jsem taky měnil loni a po půl roce byli v prdeli. A to jsem tam dával originály. Seru na to. Dělá mi to jen při mírném brždění. Prý je to stylem jízdy. Poprvé mi vydrželi 4,5 roku, teď jsou po půl pryč. A styl jsem nezměnil, tak nevím :feve:
Brzdy jsem taky měnil loni a po půl roce byli v prdeli. A to jsem tam dával originály. Seru na to. Dělá mi to jen při mírném brždění. Prý je to stylem jízdy. Poprvé mi vydrželi 4,5 roku, teď jsou po půl pryč. A styl jsem nezměnil, tak nevím :feve:

nic si z toho nedělejte, dával jsem taky origo, cca před měsícem a něco a taky mi už při mírném dobržďování začínají lehce kopat a při vlhčím počasí, když dojíždím do zastavení tak začínají i popiskávat fuck

Upraveno od Malta

• Autor
mozno aj viac ako 20t, tie ceny si nechcem ani predstavit a ked som mu povedal ze tam chcem dat silenbloky s cupry tak sa cudoval lollollol

nemaju kedy citat nas board, vedeli by o silentblokoch viacej.... :palec2:

nemaju kedy citat nas board, vedeli by o silentblokoch viacej.... :palec2:

chlapi abych neumřel blbý .... furt všude čtu silentbloky z cupry ale co to je? Je to materiál, nebo z jiného typu auta??? Můžete mi to krapánek objasnit :help: ?

• Autor
chlapi abych neumřel blbý .... furt všude čtu silentbloky z cupry ale co to je? Je to materiál, nebo z jiného typu auta??? Můžete mi to krapánek objasnit :help: ?

je to v Podvozek :

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=34286

inak je to silentblok z o Seatu Cupra...

Upraveno od colins

Už jsem to kdysy studoval, ale zarazila mě ta geometrie. Je fakt, pokud tam dám tvrdší silenbloky tak s emusí změnit i geometrie.

geosku musis spravit preto, lebo ti zhodi dole ramena a to sa musi potom znova nastavit

ja by som to spravil rovno stym loziskom nech to mam na jednu geometriu

takže silentbloky z Leon Cupra jestli jsem dobře pochopil. A jsou plné oproti origošům je to tak?

• Autor
takže silentbloky z Leon Cupra jestli jsem dobře pochopil. A jsou plné oproti origošům je to tak?

je ta m8 stran informaci, ako to nalisovat, fotky, full servis.... :palec2:

geosku musis spravit preto, lebo ti zhodi dole ramena a to sa musi potom znova nastavit

ja by som to spravil rovno stym loziskom nech to mam na jednu geometriu

To je jasné, ale ta geometrie se musí nastavit jinak, pokud se změní vlastnost silenbloků(měkké origo za tvrdé cupra). N aoriginálech je + 10 a kolik bude na cuprách? To neví ani v servise.
To je jasné, ale ta geometrie se musí nastavit jinak, pokud se změní vlastnost silenbloků(měkké origo za tvrdé cupra). N aoriginálech je + 10 a kolik bude na cuprách? To neví ani v servise.

tak to uz potom neviem ako sa to nastavuje, ale ked som cital to vlakno tak som to tak pochopil ze geoska sa nemeni, len ju treba spravit, a este ze na benzinovom motore to az tak nepoznat tu zmenu viac o tom uz nevim :)

je ta m8 stran informaci, ako to nalisovat, fotky, full servis.... :palec2:

pokud je budu měnit, tak tohle nechám určo na servis. Mám spíše teď dilema co vyměnit. Když přejedu zpomalovací práh tak při tom zhoupnutí mi to zavrže. A nevím jestli to jsou př.tlumiče anebo silentbloky. Chtěl bych to do dovči odstranit ale nevím na co se vrhnout?

Upraveno od Malta

pokud je budu měnit, tak tohle nechám určo na servis. Mám spíše teď dilema co vyměnit. Když přejedu zpomalovací práh tak při tom zhoupnutí mi to zavrže. A nevím jestli to jsou př.tlumiče anebo silentbloky. Chtěl bych to do dovči odstranit ale nevím na co se vrhnout?
Nech si to zkouknout v rámci té jejich jarní akce :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.