Duben 8, 200817 r Nech si to zkouknout v rámci té jejich jarní akce jo presne tak a este stoj vedla technika ako ja a na vsetko sa pytaj, mne pozrel aj veci co nemusel, a poradil
Duben 8, 200817 r a už to vím ... do 25.4. Nenašel jsem tam však test tlumičů, jak psal Robko.Test tlumičů by měl být v balíčku za 299,- Kč
Duben 8, 200817 r Test tlumičů by měl být v balíčku za 299,- Kč .... ale není v základní kontrole není v 199,- je navíc kontrola brzd na válci v 299,- je kromě brzd navíc kontrola účinnosti klimatizace o tlumičích ani prd
Duben 8, 200817 r .... ale není v základní kontrole není v 199,- je navíc kontrola brzd na válci v 299,- je kromě brzd navíc kontrola účinnosti klimatizace o tlumičích ani prd mne tie tlmice kontroloval zaroven s brzdami, pekne ho ponatriasalo a mam aj vypis o tom, ale je to slabo vytlacene a su tam len nejake percenta vysledok testu je ale dobry takze tlmice su v poriadku, ja som tam tiez nevidel test tlmicov ale spravil mi ho
Duben 8, 200817 r mne tie tlmice kontroloval zaroven s brzdami, pekne ho ponatriasalo a mam aj vypis o tom, ale je to slabo vytlacene a su tam len nejake percenta vysledok testu je ale dobry takze tlmice su v poriadku, ja som tam tiez nevidel test tlmicov ale spravil mi ho tak to možná jenom proto, že jsi byl ve velkém servisu, kde toto vybavení normálně mají (test tlumičů a válce). Do servisu kam jsem jezdil na servisky, určo válce nemají, tak by mě docela zajímalo jak to tam řeší?
Duben 8, 200817 r tak to možná jenom proto, že jsi byl ve velkém servisu, kde toto vybavení normálně mají (test tlumičů a válce). Do servisu kam jsem jezdil na servisky, určo válce nemají, tak by mě docela zajímalo jak to tam řeší? na jednej stranke som nasiel rozpis servisov kde robia tieto prehliadky a tam bolo odfaknute kde co robia, v niektorych ani olej nemenia a niekde nemaju tu brzdu, takze to tam tiez nerobia ja som mal poruke taky servis kde robia brzdu tak som tam siel hlavne kvoli tomu to si musis vybrat, nemaju to vsade skoda len ze tam boli len slovenske servisy, musis najst nejaku cesku stranku Upraveno Duben 8, 200817 r od robko
Duben 8, 200817 r tak to možná jenom proto, že jsi byl ve velkém servisu, kde toto vybavení normálně mají (test tlumičů a válce). Do servisu kam jsem jezdil na servisky, určo válce nemají, tak by mě docela zajímalo jak to tam řeší?rukou jako u 120
Duben 8, 200817 r třeba tady http://www.porsche-olomouc.cz/?novinka=592 no to je jen přepsaný pdf leták co mají na škodováckých stránkách. Díval jsem se na stránky servisu kam jsem jezdil a ti mají odkaz na leták na škodováckých stránkách, takže zase nejsem o nic moudřejší.
Duben 8, 200817 r no to je jen přepsaný pdf leták co mají na škodováckých stránkách. Díval jsem se na stránky servisu kam jsem jezdil a ti mají odkaz na leták na škodováckých stránkách, takže zase nejsem o nic moudřejší.Tak tam brnkni a zeptej se
Duben 8, 200817 r Tak tam brnkni a zeptej se kašlu na to, o tlumičích tam nic není. Asi začnu těma silentblokama to bude lacinější, jen nevím které (poradíte ). Tlumiče už mám zjištěné, jenom na matrošu je to 4400,- , ktomu ještě práce a geoška ... nic pěkného
Duben 8, 200817 r kašlu na to, o tlumičích tam nic není. Asi začnu těma silentblokama to bude lacinější, jen nevím které (poradíte ). Tlumiče už mám zjištěné, jenom na matrošu je to 4400,- , ktomu ještě práce a geoška ... nic pěknéhoTo je nějaké levné kolego . A co horní uložení tlumičů + dorazy?
Duben 8, 200817 r kašlu na to, o tlumičích tam nic není. Asi začnu těma silentblokama to bude lacinější, jen nevím které (poradíte ). Tlumiče už mám zjištěné, jenom na matrošu je to 4400,- , ktomu ještě práce a geoška ... nic pěkného ja by som zacal silenblokmi na ramenach prednych kolies tie zvyknu na fabiach odchadzat
Duben 8, 200817 r Nebo koupit new car? neblbni na to je este casuuuuu, nic len sa s nou pohraj, inak davate im nejake mena?
Duben 8, 200817 r ak by ste potrebovali rozpis kedy co zacne odchadzat a kolko to stoji mozem sa pozriet do mojej evidencie.
Duben 8, 200817 r neblbni na to je este casuuuuu, nic len sa s nou pohraj, inak davate im nejake mena?No já mám doma mazlíka ( a když u toho není manžílka tak miláčka )
Duben 8, 200817 r ak by ste potrebovali rozpis kedy co zacne odchadzat a kolko to stoji mozem sa pozriet do mojej evidencie. nojo, ale ty nalítáš 90 tis. za rok
Duben 8, 200817 r No já mám doma mazlíka ( a když u toho není manžílka tak miláčka ) no pekne, takto ju podvadzas, ale ja som na tom podobne, tiez je to milacik, ale inak abbinka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.