Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nech si to zkouknout v rámci té jejich jarní akce :palec2:

jo presne tak a este stoj vedla technika ako ja a na vsetko sa pytaj, mne pozrel aj veci co nemusel, a poradil :palec2:

Nech si to zkouknout v rámci té jejich jarní akce :palec2:

a do kdy trvá?

a už to vím ... do 25.4. Nenašel jsem tam však test tlumičů, jak psal Robko.

a už to vím ... do 25.4. Nenašel jsem tam však test tlumičů, jak psal Robko.
Test tlumičů by měl být v balíčku za 299,- Kč :p:palec2:
Test tlumičů by měl být v balíčku za 299,- Kč :p:palec2:

.... ale není ;)

v základní kontrole není

v 199,- je navíc kontrola brzd na válci

v 299,- je kromě brzd navíc kontrola účinnosti klimatizace :p

o tlumičích ani prd ;)

.... ale není ;)

v základní kontrole není

v 199,- je navíc kontrola brzd na válci

v 299,- je kromě brzd navíc kontrola účinnosti klimatizace :p

o tlumičích ani prd ;)

mne tie tlmice kontroloval zaroven s brzdami, pekne ho ponatriasalo a mam aj vypis o tom, ale je to slabo vytlacene a su tam len nejake percenta

vysledok testu je ale dobry takze tlmice su v poriadku, ja som tam tiez nevidel test tlmicov ale spravil mi ho

mne tie tlmice kontroloval zaroven s brzdami, pekne ho ponatriasalo a mam aj vypis o tom, ale je to slabo vytlacene a su tam len nejake percenta

vysledok testu je ale dobry takze tlmice su v poriadku, ja som tam tiez nevidel test tlmicov ale spravil mi ho

tak to možná jenom proto, že jsi byl ve velkém servisu, kde toto vybavení normálně mají (test tlumičů a válce). Do servisu kam jsem jezdil na servisky, určo válce nemají, tak by mě docela zajímalo jak to tam řeší?

tak to možná jenom proto, že jsi byl ve velkém servisu, kde toto vybavení normálně mají (test tlumičů a válce). Do servisu kam jsem jezdil na servisky, určo válce nemají, tak by mě docela zajímalo jak to tam řeší?

na jednej stranke som nasiel rozpis servisov kde robia tieto prehliadky a tam bolo odfaknute kde co robia, v niektorych ani olej nemenia a niekde nemaju tu brzdu, takze to tam tiez nerobia

ja som mal poruke taky servis kde robia brzdu tak som tam siel hlavne kvoli tomu

to si musis vybrat, nemaju to vsade

skoda len ze tam boli len slovenske servisy, musis najst nejaku cesku stranku

Upraveno od robko

rukou jako u 120 :p:p

no to je jen přepsaný pdf leták co mají na škodováckých stránkách. Díval jsem se na stránky servisu kam jsem jezdil a ti mají odkaz na leták na škodováckých stránkách, takže zase nejsem o nic moudřejší.

no to je jen přepsaný pdf leták co mají na škodováckých stránkách. Díval jsem se na stránky servisu kam jsem jezdil a ti mají odkaz na leták na škodováckých stránkách, takže zase nejsem o nic moudřejší.
Tak tam brnkni a zeptej se :palec2:
Tak tam brnkni a zeptej se :palec2:

kašlu na to, o tlumičích tam nic není. Asi začnu těma silentblokama to bude lacinější, jen nevím které (poradíte :help: ). Tlumiče už mám zjištěné, jenom na matrošu je to 4400,- <_< , ktomu ještě práce a geoška ... nic pěkného

kašlu na to, o tlumičích tam nic není. Asi začnu těma silentblokama to bude lacinější, jen nevím které (poradíte :help: ). Tlumiče už mám zjištěné, jenom na matrošu je to 4400,- <_< , ktomu ještě práce a geoška ... nic pěkného
To je nějaké levné kolego :help: . A co horní uložení tlumičů + dorazy? :p

ja by som zacal silenblokmi na ramenach prednych kolies

tie zvyknu na fabiach odchadzat

Nebo koupit new car? :p:p:p

Nebo koupit new car? :p:p:p

neblbni na to je este casuuuuu, nic len sa s nou pohraj, inak davate im nejake mena?

ak by ste potrebovali rozpis kedy co zacne odchadzat a kolko to stoji mozem sa pozriet do mojej evidencie. :palec2:

neblbni na to je este casuuuuu, nic len sa s nou pohraj, inak davate im nejake mena?
No já mám doma mazlíka :p:p:p ( a když u toho není manžílka tak miláčka )
ak by ste potrebovali rozpis kedy co zacne odchadzat a kolko to stoji mozem sa pozriet do mojej evidencie. :palec2:
nojo, ale ty nalítáš 90 tis. za rok :p
No já mám doma mazlíka :p:p:p ( a když u toho není manžílka tak miláčka )

no pekne, takto ju podvadzas, ale ja som na tom podobne, tiez je to milacik, ale inak abbinka :p

prav preto mozem povedat kedy co odislo , lebo to mam vyskusane.

to myslite mena pre auta ?

jj :p:p

jasneeee, ale ta tvoja uz je babicka :prc::prc::prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.