Duben 8, 200817 r Autor ja to mam nastudovane, ale nechce sa mi do toho, je tam vela roboty na tom, a to sa mi nechce cele rozoberat, mozno casom inak vo stvrtok som objednany do LPG servisu, tak dufam ze ked pojdem odtial tak uz na LPG ten benal uz ma nebavi, ty este jazdis na beneli? drzim ti palce s tym servisom LPG.... potom napis, co a ako. P.S.: ale ich ten Liverpool roztrhal...
Duben 9, 200817 r A to budeš měnit jen jednu nápravu? zadní jsem měnil v 90t.km, poté co mi v servisu měnili na levém doraz, pak začal téci, tak jsem si je vyměnil
Duben 9, 200817 r zadní jsem měnil v 90t.km, poté co mi v servisu měnili na levém doraz, pak začal téci, tak jsem si je vyměnil Já mám na zadních tlumičích urvané oba dorazi už asi 2 roky a je mi to jedno. Až to odejde tak to odejde a vyměním to. Dřív mi můžou
Duben 9, 200817 r Já mám na zadních tlumičích urvané oba dorazi už asi 2 roky a je mi to jedno. Až to odejde tak to odejde a vyměním to. Dřív mi můžou no teď už je neměň, páč jak na to sáhneš, stačí pootočit tu tyčku a to těsnění jak je vydřené od boršusu, tak začne jinak doléhat na tu tyčku a začne prolínat ... jako mně ... a to jsem ten doraz měl utržený tak max.půlroku, víc ne.
Duben 9, 200817 r no teď už je neměň, páč jak na to sáhneš, stačí pootočit tu tyčku a to těsnění jak je vydřené od boršusu, tak začne jinak doléhat na tu tyčku a začne prolínat ... jako mně ... a to jsem ten doraz měl utržený tak max.půlroku, víc ne.jj, kámoš v servisu říkal, že pokud nejezdím plnej, že je zbytečný to měnit.Že ten doraz stejně nic nevydrží a po roce znovu praskne
Duben 9, 200817 r aji kdyby si jezdil, ten doraz nikam nezmizí, je jen sjetý dole, takže kdyby náhodou došlo k tomu že by to mělo jít na doraz tak se akorát dotkne ta utržená část s tou co drží nahoře
Duben 9, 200817 r aji kdyby si jezdil, ten doraz nikam nezmizí, je jen sjetý dole, takže kdyby náhodou došlo k tomu že by to mělo jít na doraz tak se akorát dotkne ta utržená část s tou co drží nahořejj, jenom se tam zbýrá bordel a tlumič prý míň vydrží . Po obědě si jdu pro autí. Prej už je hotový. .
Duben 9, 200817 r jj, jenom se tam zbýrá bordel a tlumič prý míň vydrží . Po obědě si jdu pro autí. Prej už je hotový. . to urychlili teda ... to asi proto, aby ti nemuseli dávat jinou káru, když jsi byl tak nespokojený s tou 16V apropo sleduji jak je toto vlákno hojně navštěvované 2 uživatelé + 13 hostů
Duben 9, 200817 r to urychlili teda ... to asi proto, aby ti nemuseli dávat jinou káru, když jsi byl tak nespokojený s tou 16Vapropo sleduji jak je toto vlákno hojně navštěvované 2 uživatelé + 13 hostů jj, jsme pěkně sledovaní .Už abych měl auto doma. Ten benzín je strašnej . Ještě musím dorazit ty fólie a už jen takové drbky. Jinak na služební máme v prdel.... převodku řízení a oprava cca 18 tis. kč. Nojo 130 tis. km po D1 je znát
Duben 9, 200817 r to urychlili teda ... to asi proto, aby ti nemuseli dávat jinou káru, když jsi byl tak nespokojený s tou 16Vapropo sleduji jak je toto vlákno hojně navštěvované 2 uživatelé + 13 hostů ja som host
Duben 9, 200817 r Změň si už tu fotku ty hoste myslis tuto? uz je to lepsie? aj ked mam pocit ze si mal namysli skor tu druhu fotku
Duben 9, 200817 r Ty vole, ty máš v tom avataru furt tu stejnou ne? nie, na tej predchadzajucej som nemal otvorene dvere ale lepsie to uz asi nebude
Duben 9, 200817 r šoupni tam tu naleštěnou s těma otevřenýma dveřama ved tu som tam dal, ty ju nevidis? este vidis tu staru? ja uz ju mam ponovom
Duben 9, 200817 r ved tu som tam dal, ty ju nevidis? este vidis tu staru?ja uz ju mam ponovom i já vidím pořád tu starou
Duben 9, 200817 r i já vidím pořád tu starou uz som ju zmenil, mozno to este potrva kym sa to zobrazi, ale ja uz tam vidim tu novu
Duben 9, 200817 r ved tu som tam dal, ty ju nevidis? este vidis tu staru?ja uz ju mam ponovom Přestaň chlastat tu žinčicu. Máš pořád tu stejnou
Duben 9, 200817 r uz som ju zmenil, mozno to este potrva kym sa to zobrazi, ale ja uz tam vidim tu novuCo hulíš za svinstvo? Nevidíš růžový slony a zelený myšky?
Duben 9, 200817 r Co hulíš za svinstvo? Nevidíš růžový slony a zelený myšky? v avatare uz mam zmenenu, len osobnu som nechal staru
Duben 9, 200817 r v avatare uz mam zmenenu, len osobnu som nechal staru Proč si tam dáváš černou dvojkovou octávku ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.