Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
ja to mam nastudovane, ale nechce sa mi do toho, je tam vela roboty na tom, a to sa mi nechce cele rozoberat, mozno casom

inak vo stvrtok som objednany do LPG servisu, tak dufam ze ked pojdem odtial tak uz na LPG ten benal uz ma nebavi, ty este jazdis na beneli?

drzim ti palce s tym servisom LPG....

potom napis, co a ako.

P.S.: ale ich ten Liverpool roztrhal...

A to budeš měnit jen jednu nápravu? :help:

zadní jsem měnil v 90t.km, poté co mi v servisu měnili na levém doraz, pak začal téci, tak jsem si je vyměnil ;)

zadní jsem měnil v 90t.km, poté co mi v servisu měnili na levém doraz, pak začal téci, tak jsem si je vyměnil ;)
Já mám na zadních tlumičích urvané oba dorazi už asi 2 roky a je mi to jedno. :p:p Až to odejde tak to odejde a vyměním to. Dřív mi můžou fuck
Já mám na zadních tlumičích urvané oba dorazi už asi 2 roky a je mi to jedno. :p:p Až to odejde tak to odejde a vyměním to. Dřív mi můžou fuck

no teď už je neměň, páč jak na to sáhneš, stačí pootočit tu tyčku a to těsnění jak je vydřené od boršusu, tak začne jinak doléhat na tu tyčku a začne prolínat ... jako mně ... a to jsem ten doraz měl utržený tak max.půlroku, víc ne.

no teď už je neměň, páč jak na to sáhneš, stačí pootočit tu tyčku a to těsnění jak je vydřené od boršusu, tak začne jinak doléhat na tu tyčku a začne prolínat ... jako mně ... a to jsem ten doraz měl utržený tak max.půlroku, víc ne.
jj, kámoš v servisu říkal, že pokud nejezdím plnej, že je zbytečný to měnit.Že ten doraz stejně nic nevydrží a po roce znovu praskne :)

aji kdyby si jezdil, ten doraz nikam nezmizí, je jen sjetý dole, takže kdyby náhodou došlo k tomu že by to mělo jít na doraz tak se akorát dotkne ta utržená část s tou co drží nahoře

aji kdyby si jezdil, ten doraz nikam nezmizí, je jen sjetý dole, takže kdyby náhodou došlo k tomu že by to mělo jít na doraz tak se akorát dotkne ta utržená část s tou co drží nahoře
jj, jenom se tam zbýrá bordel a tlumič prý míň vydrží :p:p . Po obědě si jdu pro autí. Prej už je hotový. :palec2: .
jj, jenom se tam zbýrá bordel a tlumič prý míň vydrží :p:p . Po obědě si jdu pro autí. Prej už je hotový. :palec2: .

to urychlili teda ;) ... to asi proto, aby ti nemuseli dávat jinou káru, když jsi byl tak nespokojený s tou 16V

apropo sleduji jak je toto vlákno hojně navštěvované 2 uživatelé + 13 hostů :palec2:

to urychlili teda ;) ... to asi proto, aby ti nemuseli dávat jinou káru, když jsi byl tak nespokojený s tou 16V

apropo sleduji jak je toto vlákno hojně navštěvované 2 uživatelé + 13 hostů :palec2:

jj, jsme pěkně sledovaní :p:p .Už abych měl auto doma. Ten benzín je strašnej :feve: . Ještě musím dorazit ty fólie a už jen takové drbky. Jinak na služební máme v prdel.... převodku řízení a oprava cca 18 tis. kč. Nojo 130 tis. km po D1 je znát :aggressive:

ja som host :p

Změň si už tu fotku :p:p:p ty hoste :p
  • Autor

ty si host server ? :p

Změň si už tu fotku :p:p:p ty hoste :p

myslis tuto?

uz je to lepsie? aj ked mam pocit ze si mal namysli skor tu druhu fotku lollollol

jj, ta druhá je lepší

Ty vole, ty máš v tom avataru furt tu stejnou ne? :help:

Ty vole, ty máš v tom avataru furt tu stejnou ne? :help:

nie, na tej predchadzajucej som nemal otvorene dvere

ale lepsie to uz asi nebude

šoupni tam tu naleštěnou s těma otevřenýma dveřama :p:p

šoupni tam tu naleštěnou s těma otevřenýma dveřama :p:p

ved tu som tam dal, ty ju nevidis? este vidis tu staru?

ja uz ju mam ponovom

ja uz ju mam ponovom

i já vidím pořád tu starou

i já vidím pořád tu starou

uz som ju zmenil, mozno to este potrva kym sa to zobrazi, ale ja uz tam vidim tu novu

ja uz ju mam ponovom

Přestaň chlastat tu žinčicu. Máš pořád tu stejnou :p:p:p:p
uz som ju zmenil, mozno to este potrva kym sa to zobrazi, ale ja uz tam vidim tu novu
Co hulíš za svinstvo? Nevidíš růžový slony a zelený myšky? :p:p:p
Co hulíš za svinstvo? Nevidíš růžový slony a zelený myšky? :p:p:p

v avatare uz mam zmenenu, len osobnu som nechal staru lollollol

v avatare uz mam zmenenu, len osobnu som nechal staru lollollol
Proč si tam dáváš černou dvojkovou octávku ? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.