Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

292tkm central zamok

302tkm pletenec

307tkm baterka

315tkm lav homokineticky klb

a uz praska aj pravy a treba pozriet olej v prevodovke ale neni to nutne

a k tomu kazdych 20tkm olej a filter kazdych 40tkm sviecky a vzduchove filtre a na kazde leto nove gumy a na kazdu zimu tiez nove gumy.

ale hlavne musi cloveka bavit vozit sa na aute :palec2:

ak je treba mozem aj ceny

robko vodna pumpa 1600 a meni sa ked sa menia rozvody retaz je za 500.

dik amigo, rozvody uz mam kupene za nejakych 430 a vodnu pumpu som nasiel v cechach za 880 kua to su dobre rozdiely lol

montas-

remen sa menil s rozvodmi a pumpou pri 285tkm.

robko ono ked zhanas zozenies ale niekedy ked akutne treba tak kupis stovka hore dole a pumpu som kupoval az ked bola vana dole a majster povedal chod hned kupit ked je to otvorene kto sa s tym bude druhy raz j*ebat :prc:

no ale ked je cas porovnat ceny tak to si vedia obchodnici vymysliet riadne rozdielne ceny a to aj v jednom meste a uz nehovoriac o porovnani viac miest. lol

robko este ma napadlo rozvodova retaz sa kupuje ako sada spolu s dvoma ozubenymi koleckami. pozor predava sa aj samotna retaz ale vymena je kompletna a ucinna jedine s vymenou aj koliecok !!!

cena s kolieckami asi 500

cena bez koliecok asi 350

takze kupuj s kolieckami !!! :palec2:

Ty vůbec nespíš nebo co? :p:p:p

od seba sa da kupit vsetko?

asi mu napisem co by u neho stala vodna pumpa a kotuce

promiň, úplně jsem na to zapomněl

kotouče Zimmermann 256x22 kus 700,-

desky Ferodo Premier sada 4 ks 695,-

robko este ma napadlo rozvodova retaz sa kupuje ako sada spolu s dvoma ozubenymi koleckami. pozor predava sa aj samotna retaz ale vymena je kompletna a ucinna jedine s vymenou aj koliecok !!!

cena s kolieckami asi 500

cena bez koliecok asi 350

takze kupuj s kolieckami !!! :palec2:

mam kupene aj s koleckami a este nejaky gumovy kruzok s nejakou stronkou vo vnutri po obvode

a aj tesnenie som hned kupil, na to by som mal mat vsetko, dik za rady, este najst nejaky solidny servis kde mi to spravia, do tohoto sa sam mustat nebudem

promiň, úplně jsem na to zapomněl

kotouče Zimmermann 256x22 kus 700,-

desky Ferodo Premier sada 4 ks 695,-

jo dik, to su dobre ceny ty zimmermany budu asi lepsie ako ina znacka, dierovanie nepotrebujem, takze za 700 obycajne je slusna cena :palec2:

hele jantárci, šlo vám odpoledne a celý večer připojit na škodahome? Mě vůbec. :help: Málem jsem nemohl usnout :p:p:p

jo dik, to su dobre ceny ty zimmermany budu asi lepsie ako ina znacka, dierovanie nepotrebujem, takze za 700 obycajne je slusna cena :palec2:
Jak to že nepotřebuješ děrované? :help: . pokud je tam máš, tak je tam dej zase. :palec2:
  • Autor
mam kupene aj s koleckami a este nejaky gumovy kruzok s nejakou stronkou vo vnutri po obvode

a aj tesnenie som hned kupil, na to by som mal mat vsetko, dik za rady, este najst nejaky solidny servis kde mi to spravia, do tohoto sa sam mustat nebudem

gumovy kruzok s nejakou strunkou vo vnutri po obvode - to je teminologia, hehehehe. ale myslel si gufero, vsak ?

Jak to že nepotřebuješ děrované? :help: . pokud je tam máš, tak je tam dej zase. :palec2:

nemal som a ani nejak nepotrebujem, myslim ze ja ten rozdiel pri mojom vykone nepocitim lol stacia mi obyc :p

to colins: moja terminologia je presna, aspom vidim ze si to pochopil spravne :) neviem ako sa to vola ale uz budem vedet

• Autor
nemal som a ani nejak nepotrebujem, myslim ze ja ten rozdiel pri mojom vykone nepocitim lol stacia mi obyc :p

to colins: moja terminologia je presna, aspom vidim ze si to pochopil spravne :) neviem ako sa to vola ale uz budem vedet

moj kolega ma tiez podobnu terminologiu :

nikdy nepovie bol som na pive !

ale vzdy hovori - stretol som blondinku s bielou capicou....hihihihi

moj kolega ma tiez podobnu terminologiu :

nikdy nepovie bol som na pive !

ale vzdy hovori - stretol som blondinku s bielou capicou....hihihihi

pekneeee :)

inak bol som auto zaviest do servisu a podla toho co mi hovoril pan O. tak bude mi vymienat splynovac, neviem ci to pomoze

ale dufam ze ano, nech uz mam pokoj a bol aj celkom mily, to som bol prekvapeny

• Autor
pekneeee :)

inak bol som auto zaviest do servisu a podla toho co mi hovoril pan O. tak bude mi vymienat splynovac, neviem ci to pomoze

ale dufam ze ano, nech uz mam pokoj a bol aj celkom mily, to som bol prekvapeny

asi mu bolo treba dat trocha casu, aby mu niekto poradil co s tym....:feve:

asi mu bolo treba dat trocha casu, aby mu niekto poradil co s tym.... :feve:

jo asi jo, inak neviem ci to moze byt v tom splynovaci, ten moj problem ze to pri niektorych otackach nechce vobec tahat a netaha to ani do kopca

myslis ze by to mohlo byt tym?

• Autor
jo asi jo, inak neviem ci to moze byt v tom splynovaci, ten moj problem ze to pri niektorych otackach nechce vobec tahat a netaha to ani do kopca

myslis ze by to mohlo byt tym?

ked poviem, ze ano, tak ma karel zyebe.

keby to bol pocitac, tak zamenime podozrivu suciastku a mame to hned identfikovane.

ked poviem, ze ano, tak ma karel zyebe.

keby to bol pocitac, tak zamenime podozrivu suciastku a mame to hned identfikovane.

ved toto, ja to tiez tak riesim s pocitacom, ale povedal mi ze ho urcite vymeni ze uz mal taku fabiu a ze mala podobne problemy, po vymene splynovaca to uz bolo OK

aky by som bol rad keby som zas jazdil na plyn lol

inak ak si spomenies tak som pisal vo "vag chybach a LPG" nejake chyby a mal som tam aj "zjistene zatizeni", bolo to nieco s nasavanim a ked som to presiel tak som nic nenasiel

tak som skusal teraz jazdit na benal a za 3 tyzdne sa tam ta chyba neobjavila, takze aj toto moze sposobit plyn, aspom mne to testovanim tak vychadza

a preco by ta mal karel toto :prc: ?

Upraveno od robko

a preco by ta mal karel toto :prc: ?

pretoze nema rad ked sa mu sereme do riemesla a tarame nezmysly ;)

pretoze nema rad ked sa mu sereme do riemesla a tarame nezmysly ;)

ale ved to robime stale ;)lol

ale iba eL Prezidento ma respekt ;)

• Autor

preto na vas apelujem, nepremyslajte, priatelia ! :p

preto na vas apelujem, nepremyslajte, priatelia ! :p

jasneeee, to sa moze len vo vyssich kruhoch lol:p:p:p

• Autor
jasneeee, to sa moze len vo vyssich kruhoch lol:p:p:p

Spravne !

a potom nam chodia po ulici ludia s napisom na tricku: Fiko je cocot !

:D:D:D

Upraveno od colins

Spravne !

a potom nam chodia po ulici ludia s napisom na tricku: Fiko je cocot !

:D:D:D

tak pan el colins, mam pre teba kupeny ten remen :palec2:

bracho by mi ho mal cez vikend priviezt

Srandičky, že? Robko, až dojedeš za tím pánem co ti má měnit reduktor, tak mu řekni, ať připojí na red. měřič tlaku/pokud máš AT90E/ je to vedle té jehly na seřizování volnoběhu, tlak při přepnutí na plyn musí být při volnoběhu 0.6-0.8, při prudkém přidání nesmí spadnout pod 0.6, pokud jo tak je spíš zanesený filtr nebo špatně seřízená páka na 2 stupni reduktoru, neměnil na tom někdo membrány??? a s tím, že budu někoho jebat si dejte vale, nejsem na kluky!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.