tommys Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 nevíte někdo kde je nejlepší nechat zalepit nový okno tady v Trutnově, včera my v hradci ruplo při zatopení, mám r.v 97 a jak je to s cenou, díky za odpověd, ještě když se to bude dělat, lepí se už automatikcy nová okna po faceliftu bez těch bočních lišt?Nebo si o to musím požádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ty nova skla uz nemaji ten ramecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 nevíte někdo kde je nejlepší nechat zalepit nový okno tady v Trutnově, včera my v hradci ruplo při zatopení, mám r.v 97 a jak je to s cenou, díky za odpověd, ještě když se to bude dělat, lepí se už automatikcy nová okna po faceliftu bez těch bočních lišt?Nebo si o to musím požádat V Trutnově nevím, ale v Lánově jsou šikovný. Bohužel nemám na ně tel. č. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 V Trutnově nevím, ale v Lánově jsou šikovný. Bohužel nemám na ně tel. č. V lánově, kde přesně?Ja jsem přemejšlel šoupnout to k mečířovi jak jsou autoskla naproti prumce, tam to neznáte?Nikdy jsem tam nic neměl tak s nima nemám zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jestli se jedná o to autosklo v Lánově, je to při příjezdu od Čisté cca 100 nalevo před křižovatkou. Je tam i zdravotní středisko, takže k doptání snadné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Jestli se jedná o to autosklo v Lánově, je to při příjezdu od Čisté cca 100 nalevo před křižovatkou. Je tam i zdravotní středisko, takže k doptání snadné. Tak jsem to nechal nakonec v Trutnově na proti prumce u mečíře za 4200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.