Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

videl někdo na scoutu nabo na oktavce rám přední, jak to vypadá,kde by se bal sehnat :feve:

no jestli se ti to líbí, proč ne. Vyrábí to shodou okolností můj známej (Petr Bureš, www.pbures.cz). Je to z nerezi a levný to určitě nebude a vsadil bych se, že na Octavii to není homologovaný.

Upraveno od jirkaK

• Autor
no jestli se ti to líbí, proč ne. Vyrábí to shodou okolností můj známej (Petr Bureš, www.pbures.cz). Je to z nerezi a levný to určitě nebude a vsadil bych se, že na Octavii to není homologovaný.

ja bych stal o homologovany,ale vypadaj dobre

no jistě, jenže v tom bude asi ten problém, že žádná homologace neexistuje. Ale napiš mu, jestli s rámem na Scouta třeba už nepočítá.

Já bych ho tam tedy nedával. To nebude vůbec hezký.

Věc názoru, záleží hlavně na designu rámu, nemusí být za každou cenu škaredý..

Taky jde o to, jak se to k autu přidělá, aby to mělo vůbec nějakej efekt při případným nárazu. Tahat s sebou jen kus leštěný trubky jako závaží by asi nebylo úplně ono. Mě se to teda taky moc nelíbí, ale třeba to zrovna Scautíkovi bude slušet. Jinak ceny těhle doplňků se počítaj v řádu desítek tisíc. Kolega si to u Bureše už několikrát nechal dělat na různý offroady a cena se hýbala od 50 t. výš. Samo, že ne pouze přední rám.

• Autor

taky bych to musel videt,bila se taky nikomu nelibila

Tezko rict,jak na tom ram bude vypadat,kazdopadne je jasna vec,ze Bures dela hodne dobre a je to myslim zarucena kvalita.. ;)

Jinak bilej scout je pecka.. :palec2:

• Autor

bburrago videl si ty fotky www.pbures.cz treba volva

Upraveno od kvaki

to Volvo vypadá dobře a k bílé barvě.. jak nemám bílou rád, tak ten Scout vypadá pěkně.. :palec2:

v našem kraji dělá rámy kuboj ve šternberku......

Viděl jsem ho , vypadá skvělě . Ale v nabídce jsem Octavii 2 nenašel.

Mi sme si nechavali delat u Burese na X Traila ram, na zakazku, ani ho nema v nabidce a chtel za nej 13 tis Kc

Mi sme si nechavali delat u Burese na X Traila ram, na zakazku, ani ho nema v nabidce a chtel za nej 13 tis Kc

No za 13 t. to je dobrá cena, myslím. Já se ho teda na OII zeptám, ať se jen nedohadujem. Stejně za ním potřebuju zajet.

• Autor
Viděl jsem ho , vypadá skvělě . Ale v nabídce jsem Octavii 2 nenašel.

a vtom je ten problem sehnat homologovanej,hlavne ,ze ma na ruzny sracky a ne oktavky ne ,on tvrdi ze neni zajem

• Autor
No za 13 t. to je dobrá cena, myslím. Já se ho teda na OII zeptám, ať se jen nedohadujem. Stejně za ním potřebuju zajet.

tak sem mu volal a choval se jako kdyz absolutne nema zajem.asi je za vodou

• Autor

kdo by jste sel teoreticky do ramu .vzor asi V90

tak sem mu volal a choval se jako kdyz absolutne nema zajem.asi je za vodou

No jeden rám ho asi nevytrhne, zvlášť měl-li by řešit homologaci, atd.

• Autor
No jeden rám ho asi nevytrhne, zvlášť měl-li by řešit homologaci, atd.

prave proto se ptam ,ale je to o pristupu k zakaznikovi

Upraveno od kvaki

• 1 měsíc později...
  • Autor

stal by teoreticky nekdo o ten ram. vorlajz vytvor foto myho scouta s ramem .dovedes? dik

znám chlapíka od Letohradu, kterej ti ten rám udělá, naši od něj maj rám na tereňáku a je hezky zpracovanej, nemá ovšem homologaci ;)

k čemu to je, bez homologace ? To není nějaký blikající světýlko nebo podobná blbost, se kterou když tě čapnou, tak to sundáš a dupneš na to. S tímhle harapágem kdybys někoho nabořil nebo nedej bože sejmul chodce, byl by průser, jak mraky.

k čemu to je, bez homologace ? To není nějaký blikající světýlko nebo podobná blbost, se kterou když tě čapnou, tak to sundáš a dupneš na to. S tímhle harapágem kdybys někoho nabořil nebo nedej bože sejmul chodce, byl by průser, jak mraky.

to je jasný, na Oktě je to netypický, ale na tereňáku to nikdo neřeší. Ještě zkus Schmida rámy, ten má homologace.

• 4 týdny později...
  • Autor
to je jasný, na Oktě je to netypický, ale na tereňáku to nikdo neřeší. Ještě zkus Schmida rámy, ten má homologace.

a kde to najdu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.