Přejít na obsah

termostat alebo cidlo?

dusan333

Doporučené příspěvky

Poprosim o radu:

Octavia 1,6/55kW.

- za jazdy teplota podla meracika na palubovke nedosiahne nominalnu hodnotu, len cca do 80%, potom stiedavo klesa az na 50% a stupa do max 80%

- po prichode do garaze (tu uz merane VagComom), ked nie je naporový vzuduch na chladic, stupla zo 70st. az na 93st, kedy sa zopne ventilator a tento ju drzí na cca 90st .. rucicka na palubovke ukazuje 100%, teda ok.

Vyzerá to podla mna na termostat... ako keby pustal vodu do chladica skor, ako ma a tato sa potom naporom vzduchu ochladi. V garazi bez naporu vzduchu potom nabehne teplota az na 90st a tam ju potom znizi zapinanim a vypinanim ventilator. Termostat aj so sedlom bol ale pred cca rokom t.j. pred asi 15.000 km vymenený.

Bude to znovu termostat? Bol dávany original, ziadna nahrada. Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že jasnej termostat. Zdá se že je pořád otevřenej v určité poloze. Mě to dělala Felicie 1.6, stejnej motor jako máš ty a dával jsem 3 termostaty za půl roku. Vždy to začlo zlobit, vyndal jsem ho, reklamoval a oni mi dali novej. U téhle motorizace běžná závada.

Odkaz ke komentáři

No nic proti ale zase pokec na termostat :feve: , přitom se stačí kouknout a trochu to tady prostudovat než založím nové téma.

Nejsem admin, může mi to být fuk ale pokud budeš chtít tak si přečti tyto témata a dotazy směruj taky tam. Budu se těšit na pokec ale tady ze mě nic nedostaneš.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36169

a ještě tady, i když je tam napsané olejové víčko počteš si i o termostatu :palec2:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36117

Já tady ještě nezaložil ani 1 téma. V pohodě mi stačí to co tu zakládají někteří co se tu před pár dny přihlásili ale odpovídat nebo debatovat na 1 věc ve třech tématech mě unavuje.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Poprosim o radu:

Octavia 1,6/55kW.

- za jazdy teplota podla meracika na palubovke nedosiahne nominalnu hodnotu, len cca do 80%, potom stiedavo klesa az na 50% a stupa do max 80%

- po prichode do garaze (tu uz merane VagComom), ked nie je naporový vzuduch na chladic, stupla zo 70st. az na 93st, kedy sa zopne ventilator a tento ju drzí na cca 90st .. rucicka na palubovke ukazuje 100%, teda ok.

Vyzerá to podla mna na termostat... ako keby pustal vodu do chladica skor, ako ma a tato sa potom naporom vzduchu ochladi. V garazi bez naporu vzduchu potom nabehne teplota az na 90st a tam ju potom znizi zapinanim a vypinanim ventilator. Termostat aj so sedlom bol ale pred cca rokom t.j. pred asi 15.000 km vymenený.

Bude to znovu termostat? Bol dávany original, ziadna nahrada. Diky.

100procent termostat,mě to taky dělalo,nezapoměn si koupit i nový gumový O-kroužek.Hnusný přistup...ale jde to ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...