Fire Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ahoj, mám zaliskanej levej přední podběh na oktě od vazelíny...vypadá to nejspíš na manžetu, jelikoš mě nenapadá nic jinýho...nejhorší je, že manžeta stojí cca 70 kč, ale ta práce (offtopic) ... - do servisu...nevíte za kolik to cca vymění ??? jestli s tím máte zkušenosti..díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ahoj, mám zaliskanej levej přední podběh na oktě od vazelíny...vypadá to nejspíš na manžetu, jelikoš mě nenapadá nic jinýho...nejhorší je, že manžeta stojí cca 70 kč, ale ta práce (offtopic) ... - do servisu...nevíte za kolik to cca vymění ??? jestli s tím máte zkušenosti..díkec 100% bude prasklá manžeta, taky jsem to měl. Oprava 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Ahoj, mám zaliskanej levej přední podběh na oktě od vazelíny...vypadá to nejspíš na manžetu, jelikoš mě nenapadá nic jinýho...nejhorší je, že manžeta stojí cca 70 kč, ale ta práce (offtopic) ... - do servisu...nevíte za kolik to cca vymění ??? jestli s tím máte zkušenosti..díkec ahoj, ja nevim, jak u vas, ale me to stalo na obou prednich kolech presne za litr. A meli to docela rychle hotovy Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Chalpi díkec, je to manžeta, 27.12. jdu pod nůž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Chalpi díkec, je to manžeta, 27.12. jdu pod nůž chlapi??????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 chlapi??????????????????????????? tak to se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 tak to se omlouvám to je v kliduuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.