Publikováno Prosinec 19, 200717 r Ahoj, mám zaliskanej levej přední podběh na oktě od vazelíny...vypadá to nejspíš na manžetu, jelikoš mě nenapadá nic jinýho...nejhorší je, že manžeta stojí cca 70 kč, ale ta práce (offtopic) ... - do servisu...nevíte za kolik to cca vymění ??? jestli s tím máte zkušenosti..díkec
Prosinec 20, 200717 r Ahoj, mám zaliskanej levej přední podběh na oktě od vazelíny...vypadá to nejspíš na manžetu, jelikoš mě nenapadá nic jinýho...nejhorší je, že manžeta stojí cca 70 kč, ale ta práce (offtopic) ... - do servisu...nevíte za kolik to cca vymění ??? jestli s tím máte zkušenosti..díkec 100% bude prasklá manžeta, taky jsem to měl. Oprava 350,-
Prosinec 20, 200717 r Ahoj, mám zaliskanej levej přední podběh na oktě od vazelíny...vypadá to nejspíš na manžetu, jelikoš mě nenapadá nic jinýho...nejhorší je, že manžeta stojí cca 70 kč, ale ta práce (offtopic) ... - do servisu...nevíte za kolik to cca vymění ??? jestli s tím máte zkušenosti..díkec ahoj, ja nevim, jak u vas, ale me to stalo na obou prednich kolech presne za litr. A meli to docela rychle hotovy Upraveno Prosinec 20, 200717 r od drncice
Prosinec 20, 200717 r Chalpi díkec, je to manžeta, 27.12. jdu pod nůž chlapi???????????????????????????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.