Ján Storoška Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Cawte. Poradte mi prosim co sa deje s mojim autom.Dnes poobede som prisiel domov a vsimol som si ze ventilatory na chladici stale bezia.Potom po case vypli.Pockal som trochu ked sa motor ochladi pretocil som klucom a oni sa hned zapli.Skusil som to asi 5* a stale to iste.Bezia hoci motor jr studeny.Som uz z neho hotovy a v servise uz zajtra nerobia az po sviatkoch.Auto ma aj manualnu klimu ale nepouzivam ju vobec. 1.6 75 kw r.v.11/2003.Za rady vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rorejs Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Cawte. Poradte mi prosim co sa deje s mojim autom.Dnes poobede som prisiel domov a vsimol som si ze ventilatory na chladici stale bezia.Potom po case vypli.Pockal som trochu ked sa motor ochladi pretocil som klucom a oni sa hned zapli.Skusil som to asi 5* a stale to iste.Bezia hoci motor jr studeny.Som uz z neho hotovy a v servise uz zajtra nerobia az po sviatkoch.Auto ma aj manualnu klimu ale nepouzivam ju vobec. 1.6 75 kw r.v.11/2003.Za rady vopred dakujem. Tipnul bych odejitej snimac teploty co je v termostatove komore, pripadne cela ta komora. Mne to udelalo neco podobnyho loni. Co rika rucicka teplomeru a jak to topi ? Mne se tenkrat rucicka nezvedala a skoro to netopilo. Ja mam 1.6i/75 MR2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ahoj nedavno jsme to řešily v praci vymen celou komoru jsou v ni 2 čidla 1jde vimenit druhe je soucast komory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Storoška Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ahoj nedavno jsme to řešily v praci vymen celou komoru jsou v ni 2 čidla 1jde vimenit druhe je soucast komory Cawte.Vymenil som cidlo teplomera a zda sa ze vsetko je v poriadku.Topi to celkom dobre ale dost dlho sa mi zohrieva motor.Zakryl som chladic na 60% a je to lepsie ako predtym.Uvidim co bude dalej.1.6 75kw 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 zdravim vsechny,mam taky takovy problem ventilatory bezi sice az po nastartovani ale bezi ikdyz je motor studeny po zmacknuti tlac.econ se zastavi,cidlo teploty sem vymenil ale porad to bezi,musim to jit nechat smazat ve vagu ikdyz sem mel odpojenou baterku,nebo je tam nekde jeste jedno cidlo,mozna to tak ma fungovat nevim kdyztak napiste jak to ma spravne fungovat s climatronicem dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hari Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 zdravim vsechny,mam taky takovy problem ventilatory bezi sice az po nastartovani ale bezi ikdyz je motor studeny po zmacknuti tlac.econ se zastavi,cidlo teploty sem vymenil ale porad to bezi,musim to jit nechat smazat ve vagu ikdyz sem mel odpojenou baterku,nebo je tam nekde jeste jedno cidlo,mozna to tak ma fungovat nevim kdyztak napiste jak to ma spravne fungovat s climatronicem dik moc Zdravím ! Podívej se na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry531795 ; taky jsem si musel nechat poradit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Mám ventilátory dva a ještě jsem neviděl ani jeden z nich se točit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Zdravím !Podívej se na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry531795 ; taky jsem si musel nechat poradit.... moc dik pomohls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mám ventilátory dva a ještě jsem neviděl ani jeden z nich se točit. Když zapneš klimu, tak se oba musí zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.