Přejít na obsah

Problem s Windows media playerem

brunoos

Doporučené příspěvky

Mam takový problém:

Když na internetu na nějakých stránkach je uložené video způsobem že se automatický na te strance přehrava ve window playeru tak mi to video jde strašně zrychleně. Není to ale na všech stránkach.

Původně jsem si myslel že je to to strankou ale na jinem počitači to pak funguje normálně.

Teď jsem si stahnul programek "TV Player Clasic" přes který se da koukat na vysilani internetových televizi. Všechny televize v tom programu jedou přes windows player. U některých mi jde video normálně u některých zrychleně. Myslím si že to bude nějakou komunikaci, kodekem nebo ........

nestalo se to už taky někomu

Poraďte mi PLS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam takový problém:

Když na internetu na nějakých stránkach je uložené video způsobem že se automatický na te strance přehrava ve window playeru tak mi to video jde strašně zrychleně. Není to ale na všech stránkach.

Původně jsem si myslel že je to to strankou ale na jinem počitači to pak funguje normálně.

Teď jsem si stahnul programek "TV Player Clasic" přes který se da koukat na vysilani internetových televizi. Všechny televize v tom programu jedou přes windows player. U některých mi jde video normálně u některých zrychleně. Myslím si že to bude nějakou komunikaci, kodekem nebo ........ nestalo se to už taky někomu. Poraďte mi PLS.

Nevím jestli ti to pomůže, ale problém bude asi zde:

Spustit WMP - nástroje - možnosti - karta SÍŤ

- nastavit Datové proudy (zaškrtnout políčko "povolit v přehrávači příjem datových proudů" - přenos přes HTTP

- nastavit "Konfigurovat" - zjišťovat nastavení automaticky..

Máš???

Editováno: , autor: Petr
Odkaz ke komentáři

Ještě je třeba správně nastavit toto:

Spustit WMP - nástroje - možnosti - karta Výkon

-rozpoznat rychlost připojení

- použít vyrovnávací paměť

-akcelerace videa - jezdce posunout na "úplná" -

Ještě tlačítko "upřesnit" - na této kartě mám zaškrtnuto vše...

Odkaz ke komentáři

Tak všechno co Petr radil jsem měl zapnuto

nakonec jsem dostal radu si nainstalovat tento kodek: http://www.codecguide.com/download_kl.htm

a zatim funguje

:palec2::palec2::palec2: Ty kodeky, co???! :p

Bohužel, každé video na webu kolikrát v jiném formátu, takže člověk musí nastahovat

toliko kodeků. Tak hlavně, že to už běží..

(Mě to kdysi také zlobilo, měl jsu tam špatně nastavené "toky" dat).

Odkaz ke komentáři

Tak co se tyce toho dementa WMP tak mi stale dela toto: Pri kliknuti na primy odkaz kde by se melo spustit prehravani wmv se nedeje nic. Drivo to fungovalo...

2. vec - cokoli spustim ve WMP tak vyskoci chybova hlaska, ze v programu nastala chyba a je treba jej zavrit a zda chci nebo ne odeslat hlaseni o chybach Mrkvosoftu. Zpusobuje to kernel32.dll. Co s tim???? Reinstalace wmp nepomohla

dekuji

Odkaz ke komentáři

WMP je pěkně nahovno hlavně ten poslední přehrávání dvd je uplně naprd občas se to sekne a je to v p..

Přesně jako Davonovi programu nastala chyba a je treba jej zavrit a zda chci nebo ne odeslat hlaseni o chybach Mrkvosoftu. U videa spuštěného s webu mi to jde.

Jinak na dvd se mi osvědčil: nero show time :palec2:

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Tady je popsany problem s WMP vs. chyba na kernel32:

http://support.microsoft.com/kb/813392/cs

Pokud nepomuze reinstalace WMP, osobne bych hledal problem v OS, ne v WMP. Muze se stat, ikdyz W2K, XP a Vista maji ochranu systemovych souboru, ze nejaka drza instalacka pochybneho programu prepise verzi nejake knihovny v OS a pak muze dochazet k tomu, ze trebas WMP bude ocekavat podporu od te knihovny a ona se bude chovat malinko jinak ... a proto to zbuchne.

Projdete si systemove logy, mozna napovi.

Zkontrolujte systemove soubory pomoci prikazove radky a SFC /scannow (nebo tak nejak)

Kodeky, taky jsem se vzdy patlal s tim, co a na co pouzit, ale pak jsem narazil na:

http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm

a ve viste tyhle:

http://www.free-codecs.com/download/Vista_Codec_Package.htm

A nepouzivam nic jineho nez WMP, prehraju DVD, Divx s titulkama atd...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...