Tibor Csicsay Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravym mohol by mi niekdo pomoct chcel by som kupit AUTO DIAGNOSTYKU na VW-SKODA-AUDI-SEAT ale na vsetky typi i na najnovsia povedzme Octavia II GOLF 5-6 ale potreboval by som aby ten isty program fungoval aj na starych autach napriklad FELICIA - PASSAT B4 - VW GOLF3 pomozte mi vi uz vtom mate skusenosti diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Hladaj kámo hladaj, ale poradím ti, kukni www.tuningklub.sk, tam toho je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor Csicsay Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 ok diky kuknem tam ale keby niekdo vedel presnejsie povedzme meno alebo tip programu diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 VAG-COM 607 nebo 704 + kabel HEX-CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 mam kabel OBD II a program vag com 304 a nechce mi to fungovat na O2 v čem je problem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak tam ti to nikdy nepujde.. musis mit hex-can kabel... octavia II - can-bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 mam kabel OBD II a program vag com 304 a nechce mi to fungovat na O2 v čem je problem dik Nexcem byt drzy, ale je tu toho na mraky, staci trocha kliknut na Hledání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nexcem byt drzy, ale je tu toho na mraky, staci trocha kliknut na Hledání maš pravdu nemněl jsem moc času tak jsem to řešil takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 maš pravdu nemněl jsem moc času tak jsem to řešil takhle Skus toto!!! ...napriklad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 prosim tě kde se dočtu do ktereho roku ne do ktereho typu auta ten muj kabel bude fungovat OBD -USB II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Muzu nabidnout kabel Hex Can. Umi diagnostikovat oboji, jak Stare Passaty a Fabie, tak OII a Golfy 5..... Mam k tomu Vag com 6.07 Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) To je ťažko dozvedieť sa niekde, lebo napríklad v cca r.2004 sa začali robiť dvojkove Octavie a päťkové Golfy, ktoré už neurobíš s tým starým klasickým káblom, ale na druhej strane ním urobíš napr. aj Fabiu II rok 2008 prosim tě kde se dočtu do ktereho roku ne do ktereho typu auta ten muj kabel bude fungovat OBD -USB II PS: treba len skusat, pokazit by si nemal nic, ale neni som si na 100% isty, takze na vlastnu zodpovednost. S tym USB kablom by si mal zvladnut aj nekake azijske auta podporujuce protokol kwp 2000. Samozrejme ze potrebujes vhodny program a redukciu... Editováno: 25. Únor 2008, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 kupoval jsem to přes jednoho ktery mne ubezpečil že to na O2 pasuje no škoda ujel jsem těd budu muset si sehnst i ten Hex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ten hex funguje i u jinych značek třeba u opla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak tam ti to nikdy nepujde.. musis mit hex-can kabel... octavia II - can-bus co to prosim tě znamena datovy BUS DISPLEJ píše mi to ve vagu chybu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.