Robbe Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ahoj, dneska mi dal znamej brouka do hlavy, tvrdil, že prý jde udělat i u starších vozu mj. 1.6. 55kw 98 startovací klíč na zavírání, nyní to mají nové modeli.Nevíte o tom něco!? A zjiného soudku,mám problém se sedlíma dveřma,nejdou už ani vycentrovat tím doladovacím šroubem na pantech :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ahoj, dneska mi dal znamej brouka do hlavy, tvrdil, že prý jde udělat i u starších vozu mj. 1.6. 55kw 98 startovací klíč na zavírání, nyní to mají nové modeli.Nevíte o tom něco!? Tady se tomu říká vystřelovací klíč, napiš to do "hledání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tady se tomu říká vystřelovací klíč, napiš to do "hledání" Diky za radu jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tady se tomu říká vystřelovací klíč, napiš to do "hledání" nějak jsem to nenašel ,k typu vozu 1,6 55kw 98, ve foru jsou nové typy vozů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 nějak jsem to nenašel ,k typu vozu 1,6 55kw 98, ve foru jsou nové typy vozů Já tomu moc nerozumim, ale zkusim to. Můžeš si koupit ten klíč, ale nepůjde ti žádné tlačítko. Na to aby ti šlo se musí vyměnit komfortka-budíky-zámky(myslim) http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...F8ed%ECl%E1n%ED Někde to tu URČITĚ je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Já tomu moc nerozumim, ale zkusim to. Můžeš si koupit ten klíč, ale nepůjde ti žádné tlačítko. Na to aby ti šlo se musí vyměnit komfortka-budíky-zámky(myslim)http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...F8ed%ECl%E1n%ED Někde to tu URČITĚ je. To by ani vedilo,dalový mam steně zvlášt,zkusím se zeptat ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 To by ani vedilo,dalový mam steně zvlášt,zkusím se zeptat ve škodovce Pokud máš batoh plný peněz tak si zajdi do Škody, ale když si v sekci bazar podáš inzerát, tak ti ho určitě někdo nabídne mnohem levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 ze by treba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33917 kdyz das hledat najdes vic PS: na 1.6 55kw slape bez problemu mam to i ve sve octe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 ze by treba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33917 kdyz das hledat najdes vic PS: na 1.6 55kw slape bez problemu mam to i ve sve octe Díky moc, fakt dobrý tip !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Díky moc, fakt dobrý tip !! Provozuju to v autě asi 3 měsíce a zatím bez problému snad jenom na jednom klíči jsem musel měnit baterku jinak je to OK, jen mě trošinku vadí zpracování, po tý době používání se objevuje vůle v uchycení vložky, zpracování by mohlo být lepší, ale jinak dobrej způsob na obstarání funkčních vysřelováků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Vše o Škoda Octavia - návod na vystř.klíče Další info o vystř.klíčích Editováno: 22. Duben 2008, autor: mirahany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.